Krizix Mercedes w123 3.0D Wagon

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Brand
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Krizix Mercedes w123 3.0D Wagon

Post by Brand »

http://www.youtube.com/watch?v=24afjVqm2Uw :D

patīk šito vecie merši :)

veiksmi darbos
krizix

Post by krizix »

Brand wrote:http://www.youtube.com/watch?v=24afjVqm2Uw :D

patīk šito vecie merši :)

veiksmi darbos
» Skatīties Youtube

es teiktu ka šitas ir iespaidīgāks motora šķūnejums jo šitam tiek izmantots orģinālais om617 motors. tam drifta ir no jaunajiem w210 motors. pielikts klāt atiecīgais kompis un turbīna un aiziet.
krizix

Post by krizix »

šodien mersim samainiju gēnerātoru. ģenerātoram bija jāmaina rimbulis, bet man viens labs ģenerātos mētājās pa sētu tad uzliku to lai nav jāčakarējas ar to rimbuļa mainīšanu. :yo:

taka mersis iedzīts garažā uz skrūvēšanu. būs janomaina pusasis, jasamaina eļļa, priekšējam tiltam viens šarnīrs, viens bermžu disks jasamaina, varbūt arī suprotus priekšā mainīšu jāskatās vai manam donormersim labāki. laikam vel prasās gultņus mainīt aizmugurē, bet ta manīs kad nauda uzradīsies tad ganjau. piestrādāšu arī pie vizuālā. plāni kautkad martā iet skati. lai labas ziemas riepas nav jāmeklē. 8)
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

labs dampis :yo: vienu ziemu ar tadu sedanu braukaju, komforts labs.
lai maz lust :cool:
Image
krizix

Post by krizix »

šodien mersim sametināju 2us caurumus. vienu priekšējā iekšarkā un vienu aizmugurējā iekšarkā. taka ar caurumiem viss tagat ok nav vairāk. :yo: ta nomainiju vienu bremžu disku priekšā bija sācis nebremzēt ar lielu daļu laukuma. un nomainiju kalotkas rokasbremzei.
Vents S

Post by Vents S »

Cepuri nost pa atdzīvināšanu! Bet vienu es nekad nesapratīšu. Nesapratīšu kāpēc cilvēki maina vienu br.disku, vienu kalotku, vienu amīti, vienu st.stieņa buksi utt. Šodien viens man jautāja vienai pusei vienu br.kluci, bija ļoti sašutis, ka piedāvāju tikai komplektu :D
NabagsBezVento
Spam addicted

Post by NabagsBezVento »

Vents S wrote:Cepuri nost pa atdzīvināšanu! Bet vienu es nekad nesapratīšu. Nesapratīšu kāpēc cilvēki maina vienu br.disku, vienu kalotku, vienu amīti, vienu st.stieņa buksi utt. Šodien viens man jautāja vienai pusei vienu br.kluci, bija ļoti sašutis, ka piedāvāju tikai komplektu :D
+++ tāpat būs tas pats otrā pusē drīzumā jāmaina, labāk pie viena čakara to visu izdarīt :hvz:
*Sicram wrote: izdomā parakstu.. :|
rufix

Post by rufix »

Arī par to, ka jāmaina, piemēram, uzreiz abus diskus un klučus, jo cik saprotu, tad gatavojamies TA un lai nav tā, ka skati daļēji neiziet dēļ nevienmērīgam bremzēm. Samaina, pie reizes apkopīti bremzēm uztaisa un miers kādu laiku. :wink:
krizix

Post by krizix »

tā es bremžu disku no donormerša liku. iespējams otru arī uzlikšu, bet tur jau arī varēja redzēt ka viens ir daudz svaigāks. :D nu kalotkas un tādas lietas vienmēr lieku abās pusēs. ja būtu pircis jaunus ta noteikti būtu pircis pāri.
Janx

Post by Janx »

Vēl jau labāks variants liekot lietotus bremžu diskus vispirms tos apvirpot.
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... :D
krizix

Post by krizix »

Janx wrote:Vēl jau labāks variants liekot lietotus bremžu diskus vispirms tos apvirpot.
slikta pieredze dariju tā ar aizmugurējiem palika mazliet līki. :D
J.K.jr.bad.
Been thanked: 1 time

Post by J.K.jr.bad. »

Vienkārši vajag virpot uz mašīnas nevis uz virpas.

ADParts piedāvā tādu pakalpojumu: Šķiet, ka bija 15Ls par vienu asi.

29908677
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:offtopic:
spogulis86

Post by spogulis86 »

Ja pareizi apvirpo tad nav nekādu problēmu ;)
Mums viens onka jau ļoti daudzām mašīnām virpojis un nekādu problēmu.
Par laimi modē ir nācis drifts, tapēc nav nevienam vairs jāskaidro, kapēc priekšpiedziņa ir tizla / P.Timrots /
Image
krizix

Post by krizix »

nu šodien visu dienu skrūvējos. nomainiju motoreļļu un pusasis un vel šādus tādus sīkumus. taka mersis gatavs skatei. ko iešu martā.
rīt iespējams pacīnīšos ar rūsu virsbūvē tad jau iemetīšu arī kādu bildi kā man izdosies. :cool:
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

Gaidu rītdienas rusas apkarosanas bildes. :cool: Baudāms braucamais. :drive:
VW Bora variant IR editon
krizix

Post by krizix »

tā šodien mazliet padarbojos gar aizmugurējo spārnu.

Image
šāds te viņš izskatijās pagaišgad rudenī. tas ka tur ir rūsa pat īsti nav mana vaina. visu biju normāli sakrāsojis, bet tā spārna orģinālā krāsa (nu tā ka es metināju klāt to spārnu veikalā priku jaunu un tur tāda melna švaka krāsa bija virsū) sāka krist nost. un kā tur arī var redzēt špaktelēšana man arī īsti nezidevās, bet tas tiks labots. biju arī vnk ar flakonu uzpūtis virsū krāsu kur krāsa bija nokritusi.

Image
tā spārns izskatijās pirms apstrādes. atlika tik mazliet pabraukt pa ziemu un rūsa pilnā klapē. bet ,rūsa bija tāda samērā virspusēja.

Image
un šādi te tagat. ņēmu drāšu birsti kuru uzliku uz urbja. tādu ne pārāk asu un pucēju nost visu spārna krāsu. tagat atstāju uz nakti uzliekot virsū buvanolu, jo pie arkas bija bik paspējis parūsēt dziļāk.

rīt ja sanāks laiks turpināšu darbu.
GG.
Been thanked: 5 times

Post by GG. »

krizix wrote:nu tā ka es metināju klāt to spārnu veikalā priku jaunu un tur tāda melna švaka krāsa bija virsū
Tas ir ļevs gruntējums, kas domāts tīri transportēšanai. Viedi onkuļi iesaka viņu vispār nomazgāt nost. Ar lupatu un 646 viegli paberzējot viņa nāk nost ka prieks.

Veiksmi cīņā, sekošu šim topikam. Patīk w123 :cool:
Vents S

Post by Vents S »

Tas "melanis" nemaz nav krāsa, bet gan transporta grunts. To pirms metinašanās vajag na*uj nost un kārtīgi apstrādāt ar kādu epoksīda gruti. Tie visi buvanoli, brunox'i utt ir kaķim zem astes. Tapat rūsa izlīdīs. Neviens krāsotājs ar tādiem neākstās.
Šajā gadījumā tev vajag kārtīgi nobirstēt, ideāli būtu, ja nostūklotu. Tad ar skābo grunti un pēc tam ar pildošo grunti. Beigās visu daļu pārkrāsot, neder piekrāsošana.
krizix

Post by krizix »

Vents S wrote:Tas "melanis" nemaz nav krāsa, bet gan transporta grunts. To pirms metinašanās vajag na*uj nost un kārtīgi apstrādāt ar kādu epoksīda gruti. Tie visi buvanoli, brunox'i utt ir kaķim zem astes. Tapat rūsa izlīdīs. Neviens krāsotājs ar tādiem neākstās.
Šajā gadījumā tev vajag kārtīgi nobirstēt, ideāli būtu, ja nostūklotu. Tad ar skābo grunti un pēc tam ar pildošo grunti. Beigās visu daļu pārkrāsot, neder piekrāsošana.

nu cik man bijusi pieredze ar buvanolu ja tā rūsa ir ļoti virspusēja ta viņš viņu izēd. nu skatīšos kas man šodien sanācis. nu ja es izmantošu skābo grunti un tad nospaktalēšu kas špaktelējams un tad grunti kas nāk krāsai. un krāsošu visu spārnu.
krizix

Post by krizix »

šodien nokrāsoju spārnu ar grunteni un sametināju vienu caurumu.

Image
tikka nokrāsots spārns. atstāju uz nakti lai kārtīgi nožūst. ta nākamrez vel līdzināšu gruntenes virsmu ar smilšpapīru, jo krāsoju ar pindzeli. pirms krāsošanas virsmu notīriju lakbendzīnu.

Image
ta vel izņēmu logu lai var tikt pie rūsas. visticamāk kad likšu atpkaļ logu būs jamaina gumijas.

Image
nu te bija viens tāds kārtīgs caurums. nu nebija vel caurs, bet ka pabakstiju ar skrūvgriezi izkrita.

Image
šeit ar savam necilajām metināšanas spējām iemetināju dzelzs gabalu liekot no iekšpuses. un vel ir noslīpētas metinājuma punktu malas ar fleksi, lai ir līdzens ar virsmu.

Image
pārmaukts ar grunteni
Post Reply