patīk šito vecie merši

veiksmi darbos
» Skatīties Youtube
+++ tāpat būs tas pats otrā pusē drīzumā jāmaina, labāk pie viena čakara to visu izdarītVents S wrote:Cepuri nost pa atdzīvināšanu! Bet vienu es nekad nesapratīšu. Nesapratīšu kāpēc cilvēki maina vienu br.disku, vienu kalotku, vienu amīti, vienu st.stieņa buksi utt. Šodien viens man jautāja vienai pusei vienu br.kluci, bija ļoti sašutis, ka piedāvāju tikai komplektu
*Sicram wrote: izdomā parakstu..
Tas ir ļevs gruntējums, kas domāts tīri transportēšanai. Viedi onkuļi iesaka viņu vispār nomazgāt nost. Ar lupatu un 646 viegli paberzējot viņa nāk nost ka prieks.krizix wrote:nu tā ka es metināju klāt to spārnu veikalā priku jaunu un tur tāda melna švaka krāsa bija virsū
Vents S wrote:Tas "melanis" nemaz nav krāsa, bet gan transporta grunts. To pirms metinašanās vajag na*uj nost un kārtīgi apstrādāt ar kādu epoksīda gruti. Tie visi buvanoli, brunox'i utt ir kaķim zem astes. Tapat rūsa izlīdīs. Neviens krāsotājs ar tādiem neākstās.
Šajā gadījumā tev vajag kārtīgi nobirstēt, ideāli būtu, ja nostūklotu. Tad ar skābo grunti un pēc tam ar pildošo grunti. Beigās visu daļu pārkrāsot, neder piekrāsošana.