mk2 frukta jetta coupe

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

diskurss
Spam addicted
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: mk2 frukta jetta coupe

Post by diskurss »

Bobcat wrote:Iespējams, ka jaukts - na haļavu..
Tad jau nav vairs nekādu guidelines, pēc kurām iejaukt atkal. Bet es nezinu, es minu.
man arī iešāvās galvā šāda iespēja, tomēr man vismaz līdz šim bija licies, ka divdesmit pirmajā gadsimtā profesionāla autokrāsošana vienmēr notiek čotka pēc kodiem, nevis iejaucot na haļavu
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

krasas tonis ir dabuts uz melnas bazes krasas pūšot laku sajauktu ar metalikas graudiniem 50g uz litru lakas un laka pūsta apmeram divas kartas es domaju ej nu uzpust tagad tik kartas cik bija un uzjaukt precizi atiecibu lakai ar graudiniem lai butu prieks kapota. :D un vel plus tad jadabon ir velvien kapots kurs ir ideali taisns jo ka jau visi zin metalikai katra mazaka bedrite loti izceļas un mans zilais kapots kartigi ieskatotis vis ir viena liela bukte. :D tad atkal jasamekle kads ideals kapots protam vairka par 10ls -15ls negribas par kapotu maksat, jo vel jakraso un atkal izdevumi. varbut kads var piedavat no sejieniesiem mk2 kapotu ideala stavokli par sadu cenu? :) loti gribas jettu dabut lidz vasarai kartiba lai var kratities uz polijijas mitingu. :))
VW Bora variant IR editon
Hancels

Post by Hancels »

Ka var vispār tādu krāsu izvēlēties? ņem pēc koda un miers mājā, a to, sapisīsi spārnu, vai nezinu, durvis saskrāpēsi, vijebons atrast krāsu, bet ''nē lol nau verc'', ''labāk'' stickerbomb!
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

tik traki jauari nav. :) ja godi gribas pasam pameginat izdarit kko interesantu ar kapotu. :D zinu jau ka daudziem nepatik ka izķēmo mašīnu a ko darit ka man patik kko interesantu. nau jau underground slieksni vai spoileri. :) tikai ludzu tagad visi nerajieties. :D piemeram mk1 foruma visiem ir kkas interesants koši vai runtaini vai aplimeti un man tas patik. :))
NabagsBezVento
Spam addicted

Post by NabagsBezVento »

mk2_frukts wrote:tik traki jauari nav. :) ja godi gribas pasam pameginat izdarit kko interesantu ar kapotu. :D zinu jau ka daudziem nepatik ka izķēmo mašīnu a ko darit ka man patik kko interesantu. nau jau underground slieksni vai spoileri. :) tikai ludzu tagad visi nerajieties. :D piemeram mk1 foruma visiem ir kkas interesants koši vai runtaini vai aplimeti un man tas patik. :))
nezinu, dažreiz jau vajag paeksperimentēt, paskaties uz GG golfa priekšu, daudziem nepatīk, bet čalis piedūries un liek tāpat, kkā tā vienmuļība jālauž, nu tad mēģini :naac:
*Sicram wrote: izdomā parakstu.. :|
diskurss
Spam addicted

Post by diskurss »

mk2_frukts wrote:piemeram mk1 foruma visiem ir kkas interesants koši vai runtaini vai aplimeti un man tas patik. :))
ei nu ei?

imho tur ir viens rūsināts kapots un viens melns

zin ko izdari, ja gribi būt reāli stilīgs - izdari kaut ko, kas vēl nav atkal atgriezies meinstrīm modē, piemēram, UZMOČĪ AEROGRĀFIJU, AR VILKIEM UN SKELETGALVĀM UN LIESMĀM UTJPR :cool:
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

par to mk1 nebiju domajis ta tikai par kapotiem bet par visadam vizualam detaļam.
ne ne es izdomaju ka paliksu pie sava ko esmu nolemis un ta ari darisu jataisa tak savs auto prieks sevis. :)
gruzs
Spam addicted

Post by gruzs »

mk2_frukts wrote:par to mk1 nebiju domajis ta tikai par kapotiem bet par visadam vizualam detaļam.
ne ne es izdomaju ka paliksu pie sava ko esmu nolemis un ta ari darisu jataisa tak savs auto prieks sevis. :)
Tieši tā. Te runa neiet par kaut kādiem ķekavas buferiem utml. shit. Darbojies. Nepatiks, izmetīsi misenē! :hvz:
Image
Nr24

Post by Nr24 »

mk2_frukts wrote:Nu nez sitas drusku ta bistami izklauas. :D
bet bobcat pasvieda ideju kuru iespejams varetu pameginat. :)
varbut vel kadi ieteikui ko kads varetu ieteikt kapotam?
Da labi, ir latvijā opelis (laikam) kas nopūsts ar grubuli un nokrāsots melns matēts, iskatās vienkārši bomba! :yo:
Image
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

šodien izbraucu no garazas nomazgaju sāļus kas bija sakrajusies uz saniem biezā slānī. :D paintā uztaisiju copypaste trukstosajam lukturim lai sapratsu vai labak likt atpakaļ jettas purnu vai atstatu pašreizejo ta ari netiku pie skaidribas. :D

Image

Image

Image

velaizvien neesmu ta 100% izdomajis ko darit ar to zilo kapotu. :D varbut pats iemeģināšu roku kautkā intresanti nokrasot ja nepatiks tak vienmer var noslipet un krasot atkal. :D
Image

kautkad sen ieliku ari DLS skaļruņus. Biju nopircis ari audumu ko parvilkt par aizmugures plauktam lai neizskatitos tik lol ka tagad, bet tēvs kārtodams koridoru bija nolemis ka ta ir kkada izmetama lupata un kkur izmetis:D
Image
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

sadabuju hella papildu lukturus un uztaisiju dzeltenus. :)
Image
LinardsK

Post by LinardsK »

A tie skaļruņi labu skaņu izdveš?
VOLVO 940 TURBO LPI power
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

LinardsK wrote:A tie skaļruņi labu skaņu izdveš?
pat ļoti labu ka neka dls. :D tikai jamekle labas kvalitates dziesmas jo ja novelk no youtubes tad sudigi skan caur vinam. :D
gruzs
Spam addicted

Post by gruzs »

Mans tūninga plaukts, haters gonna hate, bet nu oem arī ir palicis. Skaņa lieliska, tumbas Infinity

Image
Image
Android
Admins

Post by Android »

Manuprāt, jettai 4acis no golpa nepiestāv. 2acis bez emblēmas vēl tā tīri ok.
Good morning? No such thing!
Hancels

Post by Hancels »

atpakaļ jettas lampas kantainās un mēris mājā! :naac:
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

Image
pagaidu parvietosnas lidzeklis. :cool:
jettai kapotu nokrasoju rutainu vel jaaizven nolakot. :D
Image
tagad izskatas ļoti raibs, bet kad nolakos ar laku un metaliku tad bus lidzigs auto tonim.
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

kapots nolakots un rutinas ir izedvusas tieši auo krasa atskiribas nav pilnigi nekadas.
Image
re_flexy

Post by re_flexy »

gaume laba. tie baltie steelīji ar šim domāti?
mk2_frukts

Post by mk2_frukts »

re_flexy wrote:gaume laba. tie baltie steelīji ar šim domāti?
paldies. steeliji nav šim, bet ļoti iespejms ka uzliksu vasaras sakumu ja bus uzmontetas riepas. :D jo mk1 toxic zemenite kurai ir domati šie stiliji ir lielu parmainu priekšā un šobrid ir diezgan izjaukts un sabuktets. :D
Image
Locked