man arī iešāvās galvā šāda iespēja, tomēr man vismaz līdz šim bija licies, ka divdesmit pirmajā gadsimtā profesionāla autokrāsošana vienmēr notiek čotka pēc kodiem, nevis iejaucot na haļavuBobcat wrote:Iespējams, ka jaukts - na haļavu..
Tad jau nav vairs nekādu guidelines, pēc kurām iejaukt atkal. Bet es nezinu, es minu.
mk2 frukta jetta coupe
Re: mk2 frukta jetta coupe
- mk2_frukts
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
krasas tonis ir dabuts uz melnas bazes krasas pūšot laku sajauktu ar metalikas graudiniem 50g uz litru lakas un laka pūsta apmeram divas kartas es domaju ej nu uzpust tagad tik kartas cik bija un uzjaukt precizi atiecibu lakai ar graudiniem lai butu prieks kapota.
un vel plus tad jadabon ir velvien kapots kurs ir ideali taisns jo ka jau visi zin metalikai katra mazaka bedrite loti izceļas un mans zilais kapots kartigi ieskatotis vis ir viena liela bukte.
tad atkal jasamekle kads ideals kapots protam vairka par 10ls -15ls negribas par kapotu maksat, jo vel jakraso un atkal izdevumi. varbut kads var piedavat no sejieniesiem mk2 kapotu ideala stavokli par sadu cenu?
loti gribas jettu dabut lidz vasarai kartiba lai var kratities uz polijijas mitingu.
)

VW Bora variant IR editon
- mk2_frukts
tik traki jauari nav.
ja godi gribas pasam pameginat izdarit kko interesantu ar kapotu.
zinu jau ka daudziem nepatik ka izķēmo mašīnu a ko darit ka man patik kko interesantu. nau jau underground slieksni vai spoileri.
tikai ludzu tagad visi nerajieties.
piemeram mk1 foruma visiem ir kkas interesants koši vai runtaini vai aplimeti un man tas patik.
)

- NabagsBezVento
- Spam addicted
nezinu, dažreiz jau vajag paeksperimentēt, paskaties uz GG golfa priekšu, daudziem nepatīk, bet čalis piedūries un liek tāpat, kkā tā vienmuļība jālauž, nu tad mēģinimk2_frukts wrote:tik traki jauari nav.ja godi gribas pasam pameginat izdarit kko interesantu ar kapotu.
zinu jau ka daudziem nepatik ka izķēmo mašīnu a ko darit ka man patik kko interesantu. nau jau underground slieksni vai spoileri.
tikai ludzu tagad visi nerajieties.
piemeram mk1 foruma visiem ir kkas interesants koši vai runtaini vai aplimeti un man tas patik.
)

*Sicram wrote: izdomā parakstu..
ei nu ei?mk2_frukts wrote:piemeram mk1 foruma visiem ir kkas interesants koši vai runtaini vai aplimeti un man tas patik.)
imho tur ir viens rūsināts kapots un viens melns
zin ko izdari, ja gribi būt reāli stilīgs - izdari kaut ko, kas vēl nav atkal atgriezies meinstrīm modē, piemēram, UZMOČĪ AEROGRĀFIJU, AR VILKIEM UN SKELETGALVĀM UN LIESMĀM UTJPR

- mk2_frukts
par to mk1 nebiju domajis ta tikai par kapotiem bet par visadam vizualam detaļam.
ne ne es izdomaju ka paliksu pie sava ko esmu nolemis un ta ari darisu jataisa tak savs auto prieks sevis.
ne ne es izdomaju ka paliksu pie sava ko esmu nolemis un ta ari darisu jataisa tak savs auto prieks sevis.

Tieši tā. Te runa neiet par kaut kādiem ķekavas buferiem utml. shit. Darbojies. Nepatiks, izmetīsi misenē!mk2_frukts wrote:par to mk1 nebiju domajis ta tikai par kapotiem bet par visadam vizualam detaļam.

Da labi, ir latvijā opelis (laikam) kas nopūsts ar grubuli un nokrāsots melns matēts, iskatās vienkārši bomba!mk2_frukts wrote:Nu nez sitas drusku ta bistami izklauas.![]()
bet bobcat pasvieda ideju kuru iespejams varetu pameginat.![]()
varbut vel kadi ieteikui ko kads varetu ieteikt kapotam?

- mk2_frukts
šodien izbraucu no garazas nomazgaju sāļus kas bija sakrajusies uz saniem biezā slānī.
paintā uztaisiju copypaste trukstosajam lukturim lai sapratsu vai labak likt atpakaļ jettas purnu vai atstatu pašreizejo ta ari netiku pie skaidribas.

velaizvien neesmu ta 100% izdomajis ko darit ar to zilo kapotu.
varbut pats iemeģināšu roku kautkā intresanti nokrasot ja nepatiks tak vienmer var noslipet un krasot atkal. 

kautkad sen ieliku ari DLS skaļruņus. Biju nopircis ari audumu ko parvilkt par aizmugures plauktam lai neizskatitos tik lol ka tagad, bet tēvs kārtodams koridoru bija nolemis ka ta ir kkada izmetama lupata un kkur izmetis:D

velaizvien neesmu ta 100% izdomajis ko darit ar to zilo kapotu.

kautkad sen ieliku ari DLS skaļruņus. Biju nopircis ari audumu ko parvilkt par aizmugures plauktam lai neizskatitos tik lol ka tagad, bet tēvs kārtodams koridoru bija nolemis ka ta ir kkada izmetama lupata un kkur izmetis:D

- mk2_frukts
- mk2_frukts
pat ļoti labu ka neka dls.LinardsK wrote:A tie skaļruņi labu skaņu izdveš?

- mk2_frukts

pagaidu parvietosnas lidzeklis.

jettai kapotu nokrasoju rutainu vel jaaizven nolakot.

tagad izskatas ļoti raibs, bet kad nolakos ar laku un metaliku tad bus lidzigs auto tonim.
- mk2_frukts
- mk2_frukts
paldies. steeliji nav šim, bet ļoti iespejms ka uzliksu vasaras sakumu ja bus uzmontetas riepas.re_flexy wrote:gaume laba. tie baltie steelīji ar šim domāti?