Madara Subaru impreza STI
- Rii
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Re: Madara Subaru impreza STI
Cik tāda izmaksā un kāds materiāls? 

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Taisīta no kkāda kompozītmateriāla. Liekas diezgan stingra un izturíga.Rii wrote:Cik tāda izmaksā un kāds materiāls?
Man izmaksāja 150 ls + 20 ls par uzlikšanu. Taisīja šimkusi ( www.simkusracing.com )
Brīvkalnos pa tramplīnu laidīšufacex wrote:kurā dopā liksi to stieni?
P.S. manuprāt diezgan nelietderīgs pasākums priekš ikdienas auto... ja vien kā alternatīva piebeigtajam OEM plastmasas brizgovikam.

- NabagsBezVento
- Spam addicted
- Been thanked: 0
nesaki vis, ka nav vajadzīga panna ikdienas auto... patēvam uz jau tā salīdzinoši augstā berlingo pat panna stāv, pāris reizes ir dabūjusi arī pastrādāt un lieta jau tāda, ka ka labāk 1reiz par to pannu samaksāt un mierīgi braukt mežā sēņot un uz laukiem pa granti un nemīzt par akmeņiem, saknēm un citiem brīnumiem, kas var satraumēt kko daudz dārgāku remonta izmaksās + smukāk sniegs šķūrējās ziemā un nekur lieki nelienfacex wrote:kurā dopā liksi to stieni?
P.S. manuprāt diezgan nelietderīgs pasākums priekš ikdienas auto... ja vien kā alternatīva piebeigtajam OEM plastmasas brizgovikam.

*Sicram wrote: izdomā parakstu..
Kārtējo reizi neesi uztvēris iepriekšrakstīto domu.NabagsarVento wrote:nesaki vis, ka nav vajadzīga panna ikdienas auto... patēvam uz jau tā salīdzinoši augstā berlingo pat panna stāv, pāris reizes ir dabūjusi arī pastrādāt un lieta jau tāda, ka ka labāk 1reiz par to pannu samaksāt un mierīgi braukt mežā sēņot un uz laukiem pa granti un nemīzt par akmeņiem, saknēm un citiem brīnumiem, kas var satraumēt kko daudz dārgāku remonta izmaksās + smukāk sniegs šķūrējās ziemā un nekur lieki nelienfacex wrote:kurā dopā liksi to stieni?
Tātad, ko facex mēģināja pateikt, ka neredz jēgu mainīt stock plastmassas pannu pret šādu, ja nebrauc hardcore apstākļos vai, ja OEM panna ir saplēsta. Es arī pievienojos tam viedoklim, bet katrs dara kā vēlas un kā var

Iepriekš nebija ne pannas, ne arī OEM plastmasas aizsargs.Bobcat wrote:Kārtējo reizi neesi uztvēris iepriekšrakstīto domu.NabagsarVento wrote:nesaki vis, ka nav vajadzīga panna ikdienas auto... patēvam uz jau tā salīdzinoši augstā berlingo pat panna stāv, pāris reizes ir dabūjusi arī pastrādāt un lieta jau tāda, ka ka labāk 1reiz par to pannu samaksāt un mierīgi braukt mežā sēņot un uz laukiem pa granti un nemīzt par akmeņiem, saknēm un citiem brīnumiem, kas var satraumēt kko daudz dārgāku remonta izmaksās + smukāk sniegs šķūrējās ziemā un nekur lieki nelienfacex wrote:kurā dopā liksi to stieni?
Tātad, ko facex mēģināja pateikt, ka neredz jēgu mainīt stock plastmassas pannu pret šādu, ja nebrauc hardcore apstākļos vai, ja OEM panna ir saplēsta. Es arī pievienojos tam viedoklim, bet katrs dara kā vēlas un kā varNo beef.
Tātad, beidzot neliels update.
Pagaišo nedēļ subārs ticis pie izslīpēta izplūdes kolektora un jauna uppipe
Bildes nav, jo pats ar to īsti nenodarbojos, bet nu rezultāts mani ļoti apmierina!
Pats patreiz novēroju, ka turbīne spēj spiedienu ātrāk dabūt un pie lielākiem apgriezieniem var vairāk sapūst, kā arī jauda nekrītās praktiski līdz red lainam. Braucot, var just, ka metiens benķī krietni ņiprāks palicis, bet 4,5,6 robs vispār
, jo turbīne uz beigām pūš vairāk. Pašam bija pārsteigums, ka uz mitra asfalta riteņus grieza uz rinķi taisni braucot ar 2.
Par jaudu runājot, grūti izzīlēt, kas tur ir, bet es jau ceru uz 320hp un 450nm
next stop, pilnai laimei nedaudz downpaipu ar prasās pārtaisīt. nav stock, bet var uzstaisīt veiksmīgāk, kā ir patreiz
ūn tākā nāk ziema, gribu notirgot savas stock brembo lielās bremzes un vietā dabūt mazās ar r15 kaltajiem un šipenēm :because_racecar:
Tā kā, ja kāds māk ebay`u, droši PM, jo doma bremzes ebayā tirgot, jo var dabūt 2x vairāk kā LV. Parādā nepalikšu !
Pagaišo nedēļ subārs ticis pie izslīpēta izplūdes kolektora un jauna uppipe

Bildes nav, jo pats ar to īsti nenodarbojos, bet nu rezultāts mani ļoti apmierina!
Pats patreiz novēroju, ka turbīne spēj spiedienu ātrāk dabūt un pie lielākiem apgriezieniem var vairāk sapūst, kā arī jauda nekrītās praktiski līdz red lainam. Braucot, var just, ka metiens benķī krietni ņiprāks palicis, bet 4,5,6 robs vispār

Par jaudu runājot, grūti izzīlēt, kas tur ir, bet es jau ceru uz 320hp un 450nm

next stop, pilnai laimei nedaudz downpaipu ar prasās pārtaisīt. nav stock, bet var uzstaisīt veiksmīgāk, kā ir patreiz

ūn tākā nāk ziema, gribu notirgot savas stock brembo lielās bremzes un vietā dabūt mazās ar r15 kaltajiem un šipenēm :because_racecar:

Tā kā, ja kāds māk ebay`u, droši PM, jo doma bremzes ebayā tirgot, jo var dabūt 2x vairāk kā LV. Parādā nepalikšu !

Nu, tas itkā esot kā kurā TA stacijā, ir kur piekasās, ir kur nē, ja stāv virsū r15 un saprotoš čalis, kurš redz, ka tur viss tiptop un mazās bremzes, lai normālus diskus uzliktu, laižot cauri.. Bet vispār es jau tagad nevaru iziet TA, dēļ trobeļa un izplūdes gāzēm, bet kkā apskati pirms mēneša dabūju, tā kā tas īsti nesatrauc :30Ls:karlis wrote:kas šeit bija par stāstu, ka TA nevarēsi sekmīgi iziet, jo ir veiktas izmaiņas bremžu sistēmā - mazākas bremzes kā STIenim jābūt..

-
Tev no 2006.gada sti oriģinālo maģi negribās?
Es te kaut kad mājās atradu, ka tāds pavisam mazlietots mētājās 

Nu man patreiz ir šāds(skatīt pielikumu), pastāsti ar ko tavējais ir labāks un iespējams, ka savajadzēsies
bet vispār esmu domājis par kkādu ekrānu mana maģa izmērā, ja kādam mētājas nevajadzīgs, par sviestmaizi nopirkšu

bet vispār esmu domājis par kkādu ekrānu mana maģa izmērā, ja kādam mētājas nevajadzīgs, par sviestmaizi nopirkšu

-
Nav ne mazākās jausmas
Vnk bija mums 2006 sti un lika muzonu iekšā. Maģītis oriģinālais palika 

es domāju, ka nav jēgas, manliekas, viņš tāds pats čarksteklis kā manRihy wrote:Nav ne mazākās jausmasVnk bija mums 2006 sti un lika muzonu iekšā. Maģītis oriģinālais palika

- PuikaKriss
Tad kādā krāsā īsti tā mašīna ir?Madars wrote:Bilžu update.
Bildes no lietotāja Rekords. Milzīgs paldies viņam![]()
![]()