Izklausās, ka labākajā gadījumā visi tiksies pie V-pilsMartinss wrote:Man vēl te doma ir cauri Jūrmalai, tad caur visiem ciemiem un pie Apšuciema uz Tukumu, līdz turienei točna ir labs ceļš, un kolēģis man te saka ka Apšuciems - Tukums arī esot ok.Cik traki ir ir tas Kūdras posms? Jo ja tāds pats kā Spuņciems, tad nafig.
burnout.lv DEVIŅI gadi atsauksmes
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: burnout.lv DEVIŅI gadi 4.05.2012
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- SmallDeree
- Has thanked: 0
Varbūt vajag apsvērt variantu Spice->Rīgas osta->prāmis->Ventspils? 
Nopietni, jāizdomā maršruts, jo es labprāt pievienotos kolonnai pa ceļam, lai varu kādu stundu ilgāk pagulēt no rīta.
Nopietni, jāizdomā maršruts, jo es labprāt pievienotos kolonnai pa ceļam, lai varu kādu stundu ilgāk pagulēt no rīta.
Paraksts aizbrauca.. 
Tur tā šoseja tiešām tik sapista ka nevar izbraukt ar fukn low māšinām
?
Es zinu tikai vienu ceļu uz Ventspili, pagrieziens pirms iebrauktuves Jūrmalenē un tik taisni cauri Spuņciemam un ta atpakaļ uz Ventiš šosee.
Es zinu tikai vienu ceļu uz Ventspili, pagrieziens pirms iebrauktuves Jūrmalenē un tik taisni cauri Spuņciemam un ta atpakaļ uz Ventiš šosee.
Cauri Spuņciemam pat ar MINI braucot ir nepatīkamas sajūtas, maksimālo ātrumu ievērot it nemaz tur nav vēlmes max -20 km/h varbūt vēl, bet vienalga ceļš ir slikts.dafka wrote:Tur tā šoseja tiešām tik sapista ka nevar izbraukt ar fukn low māšinām?
Paraksts aizbrauca.. 
Tad braucam visi caur Jūrmalenei un miers , tur tak vislabākais ceļš. Kautgan dariet kā gribat, es tāpāt sēdēšu baklažāna aizmugurē un budu zažigatķ .cibinsh wrote:Cauri Spuņciemam pat ar MINI braucot ir nepatīkamas sajūtas, maksimālo ātrumu ievērot it nemaz tur nav vēlmes max -20 km/h varbūt vēl, bet vienalga ceļš ir slikts.dafka wrote:Tur tā šoseja tiešām tik sapista ka nevar izbraukt ar fukn low māšinām?
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Kilometrāža sanāk tā pati, kas braucot pa Liepājas šosi, tā kā tad braucam divos variantos - caur spuņciemu bomāri un džipu īpašnieki, caur Jūrmalu buržuji, kam nav žēl 1lsJuzix wrote:Izklausās, ka labākajā gadījumā visi tiksies pie V-pilsMartinss wrote:Man vēl te doma ir cauri Jūrmalai, tad caur visiem ciemiem un pie Apšuciema uz Tukumu, līdz turienei točna ir labs ceļš, un kolēģis man te saka ka Apšuciems - Tukums arī esot ok.Cik traki ir ir tas Kūdras posms? Jo ja tāds pats kā Spuņciems, tad nafig.
- *Sicram
- Has thanked: 4 times
Es domāju, ka jābrauc caur jūrmalu, ir taču jāpastailoMartinss wrote:Kilometrāža sanāk tā pati, kas braucot pa Liepājas šosi, tā kā tad braucam divos variantos - caur spuņciemu bomāri un džipu īpašnieki, caur Jūrmalu buržuji, kam nav žēl 1lsJuzix wrote:Izklausās, ka labākajā gadījumā visi tiksies pie V-pilsMartinss wrote:Man vēl te doma ir cauri Jūrmalai, tad caur visiem ciemiem un pie Apšuciema uz Tukumu, līdz turienei točna ir labs ceļš, un kolēģis man te saka ka Apšuciems - Tukums arī esot ok.Cik traki ir ir tas Kūdras posms? Jo ja tāds pats kā Spuņciems, tad nafig.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Es ar labprat caur Jurmalu brauktu.
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
Ja līdz vakaram būs nolemts maršruts, tad visticamākais, ka es pievienojos pa ceļam.Priedē wrote:Kas ir tie cilvēki (auto komandas), kas neizbrauc no Spices, bet pievienojas vēlāk, pa ceļam?
Paraksts aizbrauca.. 
Kadzhus ar 2ām meitenēm pievienojas Tukumā.Priedē wrote:Kas ir tie cilvēki (auto komandas), kas neizbrauc no Spices, bet pievienojas vēlāk, pa ceļam?

686 clothing. Deelji, sleepes, zaabaki, stiprinaajumi. Iespeejas iegaadaaties un
apkopt inventaaru par ljoti patiikamaam cenaam. PM or 26441043
Nez cik daudziem būs Kanādieši līdzi vakaram 
šodien savējo ieķeru +2 l cola
Ja kāds nezin, tad šonedēļ laba studentu akcija. http://iedzert.com/lv/4968
šodien savējo ieķeru +2 l cola
Ja kāds nezin, tad šonedēļ laba studentu akcija. http://iedzert.com/lv/4968
Dreskodā ir minētas brilles, nevis saules brilles, kaut arī man labāk patiktu saules brilles, nebūtu jāvelk tās brilles, ko man šodien piespieda nopirkt 
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!