bildēšu jo vienīgais, kad ir bijusi iespēja tad ir uzšauts šis kadrs:

un vēlos daudz sabildēt smukus auto un principā tas ir iemesls kādēļ būšu!

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Ļoti labi, viedie senseji varēs sēdēt un gudri mūldētFetka wrote:+ Pie reizes varu piebilst, ka, ja manējais auto brauc, tad Rekords atbalstīs ar daudz, daudz bildēm, jo pašam niez pirkstiņi pabildēte30students wrote:A ja es braukšu, kāds uztaisīs motion foto šada tipa:
SpoilerShowkamēr nebūs pilnīgā ķiselī
Man šī pati problēma. Ja braukšu, tad vakarā droši, ka atpakaļ uz Rīgu!Andis wrote:Es gribu braukt bet negribu pirti un alkoholizēties, ko man darīt?![]()
![]()
mīkstieJuzix wrote:Man šī pati problēma. Ja braukšu, tad vakarā droši, ka atpakaļ uz Rīgu!Andis wrote:Es gribu braukt bet negribu pirti un alkoholizēties, ko man darīt?![]()
![]()
Zināšanai: Ja kādam ir doma braukt uz pasākumu bez nakšņošanas, tad laipni lūgti, BET tādā gadījumā vajadzētu veikt norēķinus par izbrauciena pirmo daļuJuzix wrote:Man šī pati problēma. Ja braukšu, tad vakarā droši, ka atpakaļ uz Rīgu!Andis wrote:Es gribu braukt bet negribu pirti un alkoholizēties, ko man darīt?![]()
![]()
Tas tak vairāk, kā pašsaprotamikiam wrote:Zināšanai: Ja kādam ir doma braukt uz pasākumu bez nakšņošanas, tad laipni lūgti, BET tādā gadījumā vajadzētu veikt norēķinus par izbrauciena pirmo daļuJuzix wrote:Man šī pati problēma. Ja braukšu, tad vakarā droši, ka atpakaļ uz Rīgu!Andis wrote:Es gribu braukt bet negribu pirti un alkoholizēties, ko man darīt?![]()
![]()
Pirmajā postā nekas nav teikts par šādu iespēju vai arī esmu akls.kiam wrote:Zināšanai: Ja kādam ir doma braukt uz pasākumu bez nakšņošanas, tad laipni lūgti, BET tādā gadījumā vajadzētu veikt norēķinus par izbrauciena pirmo daļuJuzix wrote:Man šī pati problēma. Ja braukšu, tad vakarā droši, ka atpakaļ uz Rīgu!Andis wrote:Es gribu braukt bet negribu pirti un alkoholizēties, ko man darīt?![]()
![]()
![]()