Ch.: golf mk1
- Juris_V
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Ch.: golf mk1
Ko sacepāties?
Tāpat auto ir Ch un darīs kā šķitīs pareizi...
Man personīgi patīk. Un zinot latvijas ceļu stāvokli zemāk nevajadzētu...
Pannu nav plānā uzlikt lai kaut cik karteri pasargātu?
Tāpat auto ir Ch un darīs kā šķitīs pareizi...
Man personīgi patīk. Un zinot latvijas ceļu stāvokli zemāk nevajadzētu...
Pannu nav plānā uzlikt lai kaut cik karteri pasargātu?
Audi Coupe Quattro (S2) 90'
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
R14 vai pat R15 būtu bijis way to go, bet nu kā ir, tā ir 
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Šodien satjūnēju gabarītus pod USDM. Bija zajebs braukt uz veikalu pēc 2konktaktu spuldzītēm, tāpēc šoreiz uztaisīju tādu variantu, ka pagriezienā ieliku atsevišķu spuldzīti gabarītam.
Šāds variants, lai arī čakarīgāks, tomēr liekas labāks, jo ir skaidrāk redzama atšķirība starp gabarītu un pagriezienu..
bija besis iet pec fotoaparāta, tāpēc fočēts ar toma grēviņa šalli.

Šāds variants, lai arī čakarīgāks, tomēr liekas labāks, jo ir skaidrāk redzama atšķirība starp gabarītu un pagriezienu..
bija besis iet pec fotoaparāta, tāpēc fočēts ar toma grēviņa šalli.

Sodit slidgultnus uz spiediena
hvz, patīk kā izskatās vakarā/tumsā.Klavz wrote:Skatos tev tāds fetišs uz tiem USDM gabarītiem panesies![]()
![]()
kas plānojas nākamais golfam?
par ugreidiem hvz. Nākamais ieverības cienīgais upgrade būs motors. Bet to kkad rudenī/ziemā. Gribu sakrāt pietiekami daudz, lai ieķertu veselu, ejošu donoru.
no sīkumiem jāuzliek jaunie amīši, jānopērk kkāds mafons, lai ir muzončiks.. Ā, riktīgi gribu dabūt tās koka krellītes / muguras masažņiku.
Seen that, izskatās ritīgi feiniCh. wrote: Ā, riktīgi gribu dabūt tās koka krellītes / muguras masažņiku.Varētu izskatīties tīri inčīgi + aizsegs caurumu beņķim.
Spoiler
Show

Man te viens jautajums ne tieši pa Chī masīnu bet par mk1 .
Ka pirmajiem golfiem ir ar to dzinēju.. cik kurš labs vai slikts.. Ka piemēram ir ar dīzeļiem 1.6
Vai piemēram 1.3 karborātoriem ? esat kko dzirdējuši labu, sliktu ?
Ka pirmajiem golfiem ir ar to dzinēju.. cik kurš labs vai slikts.. Ka piemēram ir ar dīzeļiem 1.6
Man liekas visi viņi +/- vienādi.dafka wrote:Man te viens jautajums ne tieši pa Chī masīnu bet par mk1 .
vienīgais, ko varu pateikt ir tas, ka 1.1 un 1.3 motoriem nāk citādāki kronšteini. attiecīgi, ja nemotora vietā gribēsi ielikt ko lielāku, būs jāmetina.
Vairāk info skaties mk1.lv
nu re.. pat nebija jameklē info mk1.lv... uzzināju visu ko gribēju . PaldiesReinis_m wrote:Mk1.lv ir visas atbildes uz taviem jautājumiem..
Dzinēji visi ir normāli. Dīzeļi ir primitīvi kā taburetes - vai nu iet vai nu neiet.Pabraukt var neslikti, var darbināt arī uz atraboku un nekas nav.
![]()
1,1 un 1,3 benzīnniekiem atšķiras viens motora stipirinājums labajā lonžeronā, kurš ir jāpārmetina, ja gribas ielikt ko citu. 1,5 un uz augšu, kā arī dīzeļiem virsbūve ļauj likt iekšā principā jebko no Mk1, Mk2 un vēl visu ko.
Bet, ja reāli, tad nu nav to auto tirgū tik daudz, ka var baigi izvēlēties... Galvenais ir dabūt labu vai vismaz normālu virsbūvi, motors jau ir sekundāra lieta.
Es te domāju moš šito aizbraukt palūrēt http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gdgpb.html
Tā,jāatskaitās par to kas sadarīts.
Kad griezu tās atsperes, nocipru sākumā 2 vijumus. Bija par augstu, mājās nocirp vēl 1 vijumu, bet neko īpaši klīrenss neizmainījās. Un paralēli tam, braukšanas komforts palika vnk briesmīgs. Priekša palika cieta kā akmens + amji vispār nestrādāja. Braukšana ar auto bija vienkārši sāpes.
Domāju, ka amji ir saspiesti līdz atdurei, tāpēc uzsūtīju no psih-arno jaunus FK automotive amīšus ar īso štoku. Amji atnāca, saliku visu kopā un tad pamanīju, kāpēc auto ir tik ahūni ciets - braucu uz atboiņikiem.
Noīsināju viņus par kkādiem 2-3cm. It kā kkas labāk palika, bet nu pa lielam auto bija samēra nebaudāms.
Kkā aizkratījos līdz rīgai uz mk1 sezonas atklāšanu. Un secināju, ka man ir zemākais mk1, kuram nav coiloveru.

Rīgā būdams, nopriku, pirmkārt, izlejamos moldingus:

Otrkārt, turku taksistu sēdekļa masažņiku, kura funkcija ir aizklāt milzīgo caurumu beņķī un padarīt salona skatu bish oldskūlīgāku:

Treškārt, no jūzera Bergs nopriku mk1 priekšējo bamperi, kurš pirms likšanas virsū ir kārtīgi jāsapucē un jāsakrāso:

Un, ceturtkārt, no Berga saņēmu beidzot sakarīgu padomu - izraut atboiņikus vispār nafig ārā, jo ar knokrēto piekares setupu nav iespējāms ami iespiest līdz atdurei.
To arī izdarīju. Un mļē, beidzot man auto stāv uz atsperēm, nevis atboiņikiem.
Šobrīd braukšana liekās vienkārši megakomfortabla.
BET sakarā ar to, auto nosēdās vēl par kādiem 2cm.
šobrīd izskatās tā:

Un ja kāds saka, ka vajag sēdināt vēl, fakjūū.

Kad griezu tās atsperes, nocipru sākumā 2 vijumus. Bija par augstu, mājās nocirp vēl 1 vijumu, bet neko īpaši klīrenss neizmainījās. Un paralēli tam, braukšanas komforts palika vnk briesmīgs. Priekša palika cieta kā akmens + amji vispār nestrādāja. Braukšana ar auto bija vienkārši sāpes.
Kkā aizkratījos līdz rīgai uz mk1 sezonas atklāšanu. Un secināju, ka man ir zemākais mk1, kuram nav coiloveru.

Rīgā būdams, nopriku, pirmkārt, izlejamos moldingus:

Otrkārt, turku taksistu sēdekļa masažņiku, kura funkcija ir aizklāt milzīgo caurumu beņķī un padarīt salona skatu bish oldskūlīgāku:

Treškārt, no jūzera Bergs nopriku mk1 priekšējo bamperi, kurš pirms likšanas virsū ir kārtīgi jāsapucē un jāsakrāso:

Un, ceturtkārt, no Berga saņēmu beidzot sakarīgu padomu - izraut atboiņikus vispār nafig ārā, jo ar knokrēto piekares setupu nav iespējāms ami iespiest līdz atdurei.
To arī izdarīju. Un mļē, beidzot man auto stāv uz atsperēm, nevis atboiņikiem.
BET sakarā ar to, auto nosēdās vēl par kādiem 2cm.
šobrīd izskatās tā:

Un ja kāds saka, ka vajag sēdināt vēl, fakjūū.

Baigi stulbi, ka piekare viņam ir tik zema :/
Prasītos jau vēl zemāk, bet, pēc pēdējās bildes skatoties, approved
Prasītos jau vēl zemāk, bet, pēc pēdējās bildes skatoties, approved
- Juzix
- Has thanked: 24 times
Kas pie vellna tie tādi?
izlejamos moldingus
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Moldings rullī, tāds kā šķūneri līmē visur kur pagadās. Tirgojās uz metriem. Piegriežot viņu kā vajag, ļoti labi aizstāj oriģinālos moldingus. Platums ir identisks. Viņi spīd daudz labāk, kā lietoti oriģinālie, nebojā krāsojumu (ok, man tas šoreiz nav pārak aktuāliJuzix wrote:Kas pie vellna tie tādi?
izlejamos moldingus
Man viss hroms, kas redzams uz auto, izņemot tās strīpas ar druvju logiem un vw zīmīti, ir pūstas ar hroma baloniņu. Līdz ar to tuvplānā izskatās briesmīgi.