Varbūt palaidu garām aprakstā - TA izgāji vai vēl plānojas?

Nepamatoju, jo gaidīju, ka kāds cits pamatos, piemēram, Melnais... Viņš vairāk saprot no tādām lietām.Artis12 wrote:Lūgums, ja ko rakstat tad pamatojiet.
Nixon - paldies par viedokli, bet kāpēc - "neiet kopā"? Dēļ skaņas vai kas cits?
Artūram droši vien padoms tiks prasīts, bet visdrīzāk privāti.Nixon wrote:Nepamatoju, jo gaidīju, ka kāds cits pamatos, piemēram, Melnais... Viņš vairāk saprot no tādām lietām.Artis12 wrote:Lūgums, ja ko rakstat tad pamatojiet.
Nixon - paldies par viedokli, bet kāpēc - "neiet kopā"? Dēļ skaņas vai kas cits?
Pēc savas pieredzes - priekšā man ir Pioneer midi, aizmugurē Pioneer elipses... Ieliku subi un, aizmugurē sēžot, tās elipses nenormāli griež ausīs. Dabūju regulēt gandrīz visu skaņu uz priekšējiem midiem un subi.
[groove] wrote:Čau Arti(Ieves draugs Jānis)
Super aparāts, veiksmi pacelšanā.
Rekur balti pelēcīgo disku versija uz ātru roku http://www.bildites.lv/images/6ecfs2292hg73fzym4.jpg
Nu kvalitātes ziņā divas S30 uz pakaļējā beņķa, pārtrumpēja čaļa skaņas sistēmu ar visām elipsēm, papildus pīkstuļiem uttArtis12 wrote:Tu to nopietni?![]()
90-nieces bagāžniekā vai 30nieces uz paneļa? To varēji darīt savā askonā vai e30
Vienu esmu iemācījies. Mājas audio, lai paliek majās. Neteikšu ka neesmu gājis tam cauri, bet tas bija ļoti sen un nav taisnība.![]()
Ja es gribētu kaut ko, kas skan, tādā kvalitātē kā 90nieces bagāžniekā tad labāk klausos oriģinālo vienas tumbas sistēmu vai dzinēju. Kvalitāte ir nulle un tas nekam neder. man ir citi mērķi saistībā ar audio.