Tieši tā arī notiks. Iespējams no leišiem pasūtīt starplikas starp zondi un trubu, kurā katalizatora elements. Bet jaunākus, gudrākus motorus ar tādu gājienu vairs nesanāk apčakarēt. Vēl viens variants ir caur kompi pateikt, ka Tev tur nav zondes.. Bet, diemžēl, nezinu vai Tavam motoram to var izdarīt.
Tas ir Motronic 5.9.2. kompis. būtībā var uztaisīt, ka tā otrā zonde neiesaistās. Tas gan nebūs lēti.
Servisa režīms automašīnai ar izravētu katalizatoru nebūs, bet patēriņš gan paliks lielāks.
Auto elektronika, Vadu vilkšana, TDI. Jauta PM.
Nestandarta auto elektronikas darbi. Chiptuning
Atslēgu kodēšana
imobilaizeriPM
26-265-465
arrrvis wrote:tas nozīmē, ka vieglāk ir ielikt jaunu katalizatoru
kādas tiem brīnumiem ir aptuveni cenas
ja nobeidzies maksā 30-50 Ls, tad jauns - vari iedomāties... es domāju, kādi 400 būs
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
magnaflow zinu, bet kas tie par bunduļiem - nezinu. man jau šķiet, ka tikai katalizatora imitatori.
ievadi handler.lv
18160-P5P-G00
tik maksā katalizators manam auto
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Vienīgi, ja tā būtu tikai imitācija, tad diez vai tur klāt rakstītu EURO normas un atbilstošāko motora tilpumu.
Vārbūt kāds var pakomentēt kaut ko par tiem adparts izstrādājumiem ?
* Ja bērni uz skolu iet saposušies un nes puķes, drīz būs jārok kartupeļi.
Martinss wrote:Iesakiet kāds ģeneratoru remontu Rīgā.
Savējos vienmēr esmu vedis uz uz Ulmaņa gatves un Liepājas ielas stūri. Pa diogonāli pāri krustam pretim "Ingaram". Laikam sanāk AUTO GROSS teritorijā.
Liekas mazliet stulbs jautājums bet nu tā kā neesu dzīvē pats saskāries ar coiloveriem, tad nu vajag tomēr uzjautāt. Iet runa par atsperi kurai Nenāk iekšā amortiņš. Lai mašīna būtu max zema man tā atspere ir jāsaspiež kopā vairāk vai tieši otrādi - jābūt pēc iespējas mazāk saspiestai?
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
ADParts netirgo katalizatora aizvietotājus, bet īstus katalizatorus. Ir piedāvājumā visādu formu izmēru utt. Priekš katra konkrēta auto tiek pielasīts atbilstošais vērā ņemot:
1. Euro norma
2. Litrāža
3. Forma/izmēri
Tā ka droši vari piebraukt pie mūsu servisa, lai paskatās, ko tur var ielikt un tad pateiks, cik tāds maksā un cik maksātu nomaiņa.
Tā interesanti... Braucot 4 pārnesumā pa pilsētu turot uz 60km/h auto sāk biki tā kā noraustīties... Minēja ka vaina varētu būt Gaisa masas mērītājā...
Martinss wrote:Jautājums par radiatoru remontu, radiatoram starp alumīniju un plastmasu gāžās ārā tosols. Cik zinu, tad radiators ir iiiilgi stāvējis tukšs, tas var kaut ko ietekmēt? Kolēģis man te stāstija, ka starp pašu alumīnija dzesēšanas elementu un plastmasas sānu malām esot kaut kāda līme, kas varot sažūt? Kur vispār tādu var sataisīt, ja tas ir iespējams, cik tas aptuveni maksā un uz cik ilgu laiku man tas radiators jātdod?
Vienreiz sierrai bija līdzīga problēma,uzmanīgi atlociju maliņas un līmi aizstāju ar karstumizturīgo hermētiķi,viss bija ok