Tehniska rakstura diskusijas II

Pastāsti citiem par paveikto, vai paprasi padomu kā un kur to var izdarīt

Moderator: gacciZm

mbertulis
Dubultaģents
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Tehniska rakstura diskusijas II

Post by mbertulis »

Martinss wrote:Ja nemaldos, tad ja kloķenes devējs nestrādā, tad vienkārši nav dzirkstele, ar sūkni tur nav nekāda sakara tam devējam. :roll: :hvz:
Tik gudrs, lai izskaidrotu kas un kā neesmu, bet neba es vienīgais esmu šādu problēmu piedzīvojis, ka sūknis pa taisno dzīvs, visi vadi ari normāli un nomainot kloķenes devēju sūknis atdzīvojas.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Image
Nixon

Post by Nixon »

Viss skaidrs. :emo:
Image
Image
ramex

Post by ramex »

joptvaj
----
H6
heinrx

Post by heinrx »

kāda ir pieredze ar disku flančiem -pārejām no 4 uz 5 skrūvju caurumi?Ir doma tādus uzvirpot,bet nav īsti skaidrs cik tas ir droši,un TA laikam arī neredzēt ar tādiem?

lai būtu skaidrāks par ko iet runa,saab 9000 ir doma uzlikt 17 collu diskus no vektra B .saabam ir 4x108 vektrai 5x110(ja nejaucu)
uzliekot tos vektras diskus uz sāaba stupicu izskatās ka viens urbums sakrīt,un pārējie četri šķiet ka trāpītu brīvajos laukumos,doma ir uztaisīt flanci 1,5-2cm biezu skrūvēt pie stupicas ar trim skrūvēm un ceturtā skrūve būtu kā špiļka jau oipel vienam no skrūvju caurumiem,pārējie četri samo saboj arī būtu uz špiļkām.ir kāds tādu čakaru veicis un vai ir tā vērts?Nebūs tā ka vienā jaukā bedrē disks aizskries brīvsolī?
elksnis
Spam addicted

Post by elksnis »

Ja ir iespēja kvalitatiīvi/lēti izvirpot, tad tik uz priekšu - bet uz 4x108 var atrast daudz r17 diskus - no audi, forda un citroena kas deres uzreiz virsu.... Labāk pardod tos kas ir un noperc pareizos....

DISKI> http://www.ss.lv/lv/transport/spare-par ... =4x108+r17
heinrx

Post by heinrx »

no audi,forda tāpatās būs flancis jātaisa,sāabam standartā ir ET33 bet daudz maz ciešami izskatās ap 25,27 et 7j,citroens ,peugeot derētu ideāli ,bet nu izvēle ir ļoti pieticīga un cenas nedraudzīgas:(
un tie opeļa diski šķiet ka viņam patiešām labi izskatās.Lai vai kā ,samērīšu precīzāk un ja kaut ko nebūšu palaidis garām tad būs jāvirpo ,virpotājs savu amatu prot,un daudz no manis neplēsīs:)
Last edited by heinrx on 06 Mar 2012, 01:03, edited 1 time in total.
elksnis
Spam addicted

Post by elksnis »

Man tie ET vienmēr ir bijuša tumša bilde- bet ja iznesums uz āru ir par mazu tad flančus lidz 20mm var nopirkt veikalā.....

Nu vasara vēl tālu čeko ss.lv :cool:
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Cik slikti ir, ja diskam liek flanci bez centrējuma? Ar centrējumu es domāju tādu flanci, kuram ir tā kantīte, uz kuras disks uzsēžās. :roll:
dzejnieks

Post by dzejnieks »

Martinss wrote:Cik slikti ir, ja diskam liek flanci bez centrējuma? Ar centrējumu es domāju tādu flanci, kuram ir tā kantīte, uz kuras disks uzsēžās. :roll:
nekad nebūs nocentrēts disks, jo uz skrūvēm tikai to nav iespējams izdarīt, disbalans būs jūtams + tas nav droši.. un nedod dies skrūves vēl kitajozu mīkstās...
B4 TDi
Janx

Post by Janx »

dzejnieks wrote:
Martinss wrote:Cik slikti ir, ja diskam liek flanci bez centrējuma? Ar centrējumu es domāju tādu flanci, kuram ir tā kantīte, uz kuras disks uzsēžās. :roll:
nekad nebūs nocentrēts disks, jo uz skrūvēm tikai to nav iespējams izdarīt, disbalans būs jūtams + tas nav droši.. un nedod dies skrūves vēl kitajozu mīkstās...
Tad jau sanāk, ka šos ar nav īpaši droši likt. :hvz:
Image
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... :D
Martinss

Post by Martinss »

Cik es te salasiijos pa guugli, vairums raksta, ka var, ja vien ir centreejoshie uzgrieznji. :roll: Ar skruuveem un shpiljkaam viss kaartiibaa, nav kitajozu. ;)
MissL

Post by MissL »

Man Mazdai disku centri bija par mazu prieksh diskiem, bija viss tik uz shpiljkaam... nekaada vaina, braukshanu nemainiija, taapeec pat aizmirsu, ka gribeeju tos centrinjus nopirkt, lai buutu chotka :emo: :drive:
Tas gan bija ar manu braukshanas stilu... :naac: nez kaa buus Tev!
Seat Leon Cupra4 TDi čipots nenormāli :]
Ex VW Golf MK4 TDi ziemsitis nenormāli.
Image
///M57 uz programmas nenormāli :]
Image
TDR. LV
dzejnieks

Post by dzejnieks »

Janx wrote:
dzejnieks wrote:
Tad jau sanāk, ka šos ar nav īpaši droši likt. :hvz:
Image
Nav, bet daudz labāk nekā vispār nav.. Centrs diskam nav paredzēts kā atbalsta punkts, bet gan, kā centrēšana, ko ar skrūvēm/uzgriežņiem nofiksē, tikai ar skrūvēm/uzgriežņiem nepanākt tik precīzu centrējumu..
B4 TDi
emsinjsh

Post by emsinjsh »

neieteiktu, pats vecajam kabrim aizmugurē biju uzlicis 5mm flančus, saucamos universālos bez centrējošās kantes, disbalansu pa lielam nejutu, bet rats pēc 1.5mēneša izdomāja ka nestāvēs tur kur viņam jāstāv....
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Martinss

Post by Martinss »

Es jau te izdomāju, kā dabūt mazu flanci ar centrējošo kanti virsū, būs jānofleksē stupicas centram mazs gabals. :|
emsinjsh

Post by emsinjsh »

Martinss wrote:Es jau te izdomāju, kā dabūt mazu flanci ar centrējošo kanti virsū, būs jānofleksē stupicas centram mazs gabals. :|
es ceru ka fleksēsi no citas mašīnas stupicas nevis no savas??
ja no savas ta neieteiktu, jo beigās ja izdomāsi likt kādus citus diskus bez flanča var diski necentrēties uz tā mazā stupicas gala...
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Martinss

Post by Martinss »

Daudz tur fleksēt nevajag, kādu 1mm, ne vairāk, jo mazākais flancis ko var uzlikt ir 1.2cm, priekšā tas būs par daudz, jo 1.1cm ir pats maksimums, ko tur var uzstīvēt, . Vēl jau var mēģināt uzmetināt to centru garāku, tikai hvz, cik tas būtu prātīgi? :roll:
emsinjsh

Post by emsinjsh »

Martinss wrote:Daudz tur fleksēt nevajag, kādu 1mm, ne vairāk, jo mazākais flancis ko var uzlikt ir 1.2cm, priekšā tas būs par daudz, jo 1.1cm ir pats maksimums, ko tur var uzstīvēt, . Vēl jau var mēģināt uzmetināt to centru garāku, tikai hvz, cik tas būtu prātīgi? :roll:
galvenais pirms fleksēšanas pačekot vai bez tā 1mm cenrtēsies, jo bieži vien gadās ka 1mm tādām lietām izsaka ļoti daudz ;)
par metināšanu :hvz:
Image
arrrvis

Post by arrrvis »

Ir katalizators un zondes pirms un pēc.
Vai ar dzinēju varētu notikt kādas problēmas, ja katalizatora vietā iemetinātu trubu :?:
Tā otrā zonde nesāks taisīt kādu traci :?:

VW Bora, 2.0, APK :emo:

Paldies
* Ja bērni uz skolu iet saposušies un nes puķes, drīz būs jārok kartupeļi.
Juris_V

Post by Juris_V »

Varetu būt ka otrā metīs ārā servis čeku ja jābrauc uz remontu... Jo principā otrā zonde cik saprotu ir domāta tīri lai pārbaudītu katalizators darbojas vai nē... Ja nedarbojas - iemet servisa režīmu EVB... Bet var būt ka kko ne tā atceros un kļūdos...
Audi Coupe Quattro (S2) 90'
Post Reply