T.K. wrote:nezinu cik ed bembistiem,bet es masinu nenopirku,lai to visu laiku jatu un spidzinatu..! un ja kompis rada videjo starp 10 un 11 tad tam ta jabut...
kad uznak,tad pavandas,ja ir jaizbrauc lidz rigai,tad uzgriez 100 ieliek kruiza un aizbrauc.. paterinsh ir lielako ties atkarigs no blives,kas sez starp sedekli un sturi.. arii 1,6 l bemberistam paterinsh var but 15 l ..
netici kompim, dodu 99%, ka reālais patēriņš ir par litru lielāks
un par visu šo topiku kā volvo var būt vecu cilvēku mašīna, kādu linoleju jūs pīpējat ? nē, nu es jau saprotu, ka vajag panākt ar jauniešu e36 nšit, bet kkad nāks apskaidrība galvā un sagribēsies, klusu, komfortablu un ekonomisku volvi, ja gribi kaut ko tiešām nākamu, tad nopērc un brauc pa trasi, te jau rodās visi tie gudrinieki, kas cenšās izlekt pa pilsētu, kur pastaigājās cilvēki, bērni, grūtnieces un visādi citādi zvēri, nah tas vajadzīgs ?
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.