T.K. Volvo S40 T5

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Archuks
BMW
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: T.K. Volvo S40 T5

Post by Archuks »

Andis wrote:
kuu_haa wrote:T5 un desmit vidējais? :shock:
Tev tiešām piestāv Volgo, bet kkas parastāks, ne T5. :D
Tas tāpat, kā 2.5 un 2.8 bembistiem ēd 9-10 pa Rīgu. :emo:
Atkal tu Andi sāc ar šito... :D Vidējais šoseja/Rīga (50/50) normāls ir 10 :naac: Tikai pilsēta - 12!

:offtopic:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
omulis
Moderators

Post by omulis »

HaL wrote:
pat paskaties USA filmās kā runā par Volvo, tas nav tikai LV stereotips.. pēc scenārija ka ja Volvo iegāde, tad tusiņi beidzas, vecums, ģimene, bērni etc :naac: tas nebūt nav slikti..
Brālim ir Volvo V40 1.9TD. Iet labi, patērē maz. Ja tas ir D5, tad ne tik maz kā lamberts teica, bet tuvu tam :)
Sanāca ar viņu pavizināties kādu laiku. Mazs? Nūū, arī muļķības :D Varētu būt +- kā e34.

Un ka beidzas tusiņi arī muļķības. Bralim divi bērni un tiek apmeklēti daudz un dažādi pasakumi ;)

Atvainojos par nelielo beztemu :)
Attachments
IMG_6656.jpg
IMG_6138.jpg
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
T.K.

Post by T.K. »

nezinu cik ed bembistiem,bet es masinu nenopirku,lai to visu laiku jatu un spidzinatu..! un ja kompis rada videjo starp 10 un 11 tad tam ta jabut...

kad uznak,tad pavandas,ja ir jaizbrauc lidz rigai,tad uzgriez 100 ieliek kruiza un aizbrauc.. paterinsh ir lielako ties atkarigs no blives,kas sez starp sedekli un sturi.. arii 1,6 l bemberistam paterinsh var but 15 l ..
Nixon

Post by Nixon »

Par cik mums pats T.K. ir ļoti aizņemts cilvēks... :mhm: Un te iegriežas reti, tad īsumā pastāstīšu kas notiek ar Volvo.

Auto bija servisā atrestaurēt stūres reiku... To visu izdarija un tad servisa ''labie'' čaļi bija kautko ''sačinijuši'', ka Volvo vairs ''neleca''. :emo:
Tā nu viņš tur servisā vienu ''brīdi'' nostāvēja līdz nonāca pie slēdziena, ka jāved uz Rīgu, uz Volvo centru. Tur nomainija degvielas sūkņa vadības bloku un jau nākamajā dienā Volvo bija braucams. :cool:

T.K. šodien bija pieripojis un uzņēmām pāris svaigākus snapus. :)
Image
Image
Image
Image
Image
ganga

Post by ganga »

T.K. wrote:nezinu cik ed bembistiem,bet es masinu nenopirku,lai to visu laiku jatu un spidzinatu..! un ja kompis rada videjo starp 10 un 11 tad tam ta jabut...

kad uznak,tad pavandas,ja ir jaizbrauc lidz rigai,tad uzgriez 100 ieliek kruiza un aizbrauc.. paterinsh ir lielako ties atkarigs no blives,kas sez starp sedekli un sturi.. arii 1,6 l bemberistam paterinsh var but 15 l ..
netici kompim, dodu 99%, ka reālais patēriņš ir par litru lielāks
un par visu šo topiku kā volvo var būt vecu cilvēku mašīna, kādu linoleju jūs pīpējat ? nē, nu es jau saprotu, ka vajag panākt ar jauniešu e36 nšit, bet kkad nāks apskaidrība galvā un sagribēsies, klusu, komfortablu un ekonomisku volvi, ja gribi kaut ko tiešām nākamu, tad nopērc un brauc pa trasi, te jau rodās visi tie gudrinieki, kas cenšās izlekt pa pilsētu, kur pastaigājās cilvēki, bērni, grūtnieces un visādi citādi zvēri, nah tas vajadzīgs ?
Man piedāvāja pārgulēt ar modeli, par to, ja vien es savā profilā reklamētu kaut kādu tīrīšanas līdzekli. Es protams uzreiz atteicos, jo es sevi nepārdotu un esmu stiprs, tikpat stiprs cik jaunais Ajax tīrīšanas līdzeklis, kurš tagad pieejams arī ar citronu aromātu.
Sonjuks
EMO

Post by Sonjuks »

Necepies, ganjau daudzi vienkārši nav braukuši ar ko jaunāku kā e36 :D

Tiesa, manuprāt, BMW ir pārāks daudzos aspektos, bet nejau kautkāds vecs e30/6 ir labāks svaigu volvo. Ja runa ir par ikdienas braukšanu :)
ramex

Post by ramex »

hehe, manas vecvecas darbavietas pagalms :)
----
H6
Melnais

Post by Melnais »

Sonjuks wrote:Necepies, ganjau daudzi vienkārši nav braukuši ar ko jaunāku kā e36 :D

Tiesa, manuprāt, BMW ir pārāks daudzos aspektos, bet nejau kautkāds vecs e30/6 ir labāks svaigu volvo. Ja runa ir par ikdienas braukšanu :)
Kādos tieši atspektos bembis ir pārāks?
ramex

Post by ramex »

baa varetu kautko paspamot bet ta riita buus jadzeesh :)
vopshem sonjuks lohs :D
----
H6
Sonjuks
EMO

Post by Sonjuks »

Melnais wrote:
Sonjuks wrote:Necepies, ganjau daudzi vienkārši nav braukuši ar ko jaunāku kā e36 :D

pabrauc ar e38 un S80 un sapratīsi ;)

Bet kā jau teicu Volvo rulzz un ir labākais aiz vācu ražojumiem, manuprāt ;)
Melnais

Post by Melnais »

Sonjuks wrote:
Melnais wrote:

pabrauc ar e38 un S80 un sapratīsi ;)

Bet kā jau teicu Volvo rulzz un ir labākais aiz vācu ražojumiem, manuprāt ;)
Es atvainojos, bet lūdzams, nedirs. e38 un s80 ir viena klase?
Pa lielam, vācu ražojumi ir sūds, kaut tāpēc, ka viņi nejēdz uztaisīt normālu, ekonomisku benzīna dzinēju, ar labiem jaudas rādītājiem. Tāpēc nav vērts te mētāt savus līkos pirkstus (spriežu pēc avatara), ka bembis ir viskrutākais! Piedrāzt tavu bmw "krutumu", katrs brauc ar to, ko grib.
Un ja ir vēlme iesaistīties trekno gadu stila diskusijā, bmw vs xxx, lien spamā un sludini tur savu ticību!
:offtopic:
Sonjuks
EMO

Post by Sonjuks »

Pabrauc nevis paskaties bildītes netā ;)

Tevi kāds laikam stipri ir apvainojis, jo es diezgan objektīvi pasniedzu to, ka BMW ir pārāk tehnoloģiski par volvo un nevienā brīdī nēesmu teicis, ka BMW ir kruta.MB noteikti ir krutāk, bet ne priekš mums parastajiem cilvēkiem.

Edit: un nevienā brīdī nēesmu teicis ar ko katram būtu jābrauc :D
Melnais

Post by Melnais »

Ar e38 ir braukts, tas nu toč par volvo, ja nemaldos, arī.

Vot pastāsti man, kurā vietā tavi bmw ir tehnoloģiski pārāki? Kur? Salonā ir elektroniskie sēdekļu biīdītāji? Tas ir pārākums? :reeka: Objektīvi. :mhm: Ok, japāņu auto ir tehniski pārāki par visiem, jo viņiem ir mazāks degvielas patēriņš, nekā taviem bmw. Pasaki, ka tas nav objektīvi teikts. :naac:
Sonjuks
EMO

Post by Sonjuks »

Kvalitātē, gaitā, komfortā.

D5 motors gan volvo ir ļoti izdevies.
Post Reply