kā domā uzmontēt tos diskus? adapteri 5x100 uz 5x112? skatījos ka baigais cīīpars sanāk pa komplektu. diez virpotājs pa cik tādus varētu uztaisīt?
un kuru variantu adapteriem, tie kuriem ir špiļkas vai caurumi skrūvēm?
martins23 wrote:kā domā uzmontēt tos diskus? adapteri 5x100 uz 5x112? skatījos ka baigais cīīpars sanāk pa komplektu. diez virpotājs pa cik tādus varētu uztaisīt?
un kuru variantu adapteriem, tie kuriem ir špiļkas vai caurumi skrūvēm?
tad tie nav fat five (KAUT VAI TJIPA) , jo tādi nāca tikai audi kuriem ir 5x112. tas ka izraki no kautkurienes līdzīgus un ieraksti ka tie ir fat five, nu LOL
80 ls šķiet ir ok cipars, tik jautājums, tas ir pa pāri vai komplektu? pilnai laimei vajadzētu gan 5x112 gan 5x120 kompletu boratam
martins23 wrote:tad tie nav fat five (KAUT VAI TJIPA) , jo tādi nāca tikai audi kuriem ir 5x112. tas ka izraki no kautkurienes līdzīgus un ieraksti ka tie ir fat five, nu LOL
Nestāsti pasakas, Fat Five nāca arī 5x100, t.i. no Audi TT.
Ka šie diski, kurus elksnis ir ieķēris, ir nākuši arī uz 5x100 gan ir jaunums. Kādēļ es to nezināju, ka man bija vēl GTI golfs
Tā kā man gandrīz uztaisijāt paniku ar to ka diski neder... jo pirku nemērot/neredzot dzivajā diskus - šodien izbrīvēju 1h laika, lai piemērītu....
Pie reizes kāds man var ieteikt kādu riepas platumu, augstumu meklēt uz šiem diskiem 8J???
Bildēts ar flanci no 5x100 uz 5x100
Last edited by elksnis on 13 Oct 2013, 21:27, edited 2 times in total.
Tākā beidzot dabūju brīvu dienu - un plauktā atradu melnu grunti...... Saslīpēju un kautcik sakopu kantes.... Iepriekšējais disku ipašnieks plaknes sačakarējis ar flekša rupjo ripu - dabūju visu līdzināt ar ekscentra rotējošo....
Lai dabūtu viņus kautcik taisnus paies vēl 2 dienas
Kautkādas bildes>
Spoiler
Show
Tas ka no manis konkurents El Camino nesanāks skaidrs... bet bus labi...
Jaizdomā tik kāda toni krāsot. Draugs ieteica šokolādes brūnus vai baltus
Laikam jau klasikos sudraba... Un centrus kautkur vajadzētu uzsūtit...