Flandžam e34
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Flandžam e34
Tāpat vēl jābūt pāris vadiem/štekeriem uz vadības bloku.

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Sen nav sanācis laiks pieķerties bmw, bet šodien atradu laiku un nokrāsoju motor telpu
Un drīz arī būs pabeigta metināšana.. tad būs vairāk bildes kas ir paveikts..
Bildes ir sūdigas tapēc kad caur tel
bet kop sumā...

Un drīz arī būs pabeigta metināšana.. tad būs vairāk bildes kas ir paveikts..
Bildes ir sūdigas tapēc kad caur tel

bet kop sumā...

Nevaru izšķirties tagat. Starp melnu,violetu vai melnu. bet ja bus melns tad nebūs matētsGG. wrote:Viss auto būs melns, vai tikai motortelpa?

Es no šīm trīs krāsām ņemtu melno, nevis to pirmo, bet pēdējo.flanders wrote:Nevaru izšķirties tagat. Starp melnu,violetu vai melnu. bet ja bus melns tad nebūs matētsGG. wrote:Viss auto būs melns, vai tikai motortelpa?

vel jau laiks ir pārdomāmHancels wrote:Es no šīm trīs krāsām ņemtu melno, nevis to pirmo, bet pēdējo.flanders wrote:Nevaru izšķirties tagat. Starp melnu,violetu vai melnu. bet ja bus melns tad nebūs matētsGG. wrote:Viss auto būs melns, vai tikai motortelpa?

Liekas, ka nebūs viss. Vismaz neliekas, ka šis cilvēks tā izkropļotu mašīnu.Ernests wrote:ir via nav, nevaru saprasthttp://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... elnlx.html

Sen nesmu neko licis.
Paradas neliela korozija kad tīru ar drāžu birsti eju cauri visai mašīnai paradas virsēja rusiņa un maziņi caurumi
kad pa beigšu metināt tad ielikšu bildes
Gribētu kādus ieteikumus. Kādus labus līdzekļus klāt uz spīdīga metāla, metināšanas vietām?
Un kā būtu vis pareizāk apstrādāt auto pirms piķēšanas un ka labāk piķet?

Un kā būtu vis pareizāk apstrādāt auto pirms piķēšanas un ka labāk piķet?

Es gan ne, labāk ko citādu- interesantāku, nevis melno. Tad labāk violeto.Hancels wrote:Es no šīm trīs krāsām ņemtu melno, nevis to pirmo, bet pēdējo.flanders wrote:Nevaru izšķirties tagat. Starp melnu,violetu vai melnu. bet ja bus melns tad nebūs matētsGG. wrote:Viss auto būs melns, vai tikai motortelpa?
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Ja Daytona, tad tikai ar pačku. 
Ja stock, tad labāk dimantmelnu.

Ja stock, tad labāk dimantmelnu.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Liels +1HaL wrote:ja jākrāso viss, tad tieši padomāt kko interesantāku par melnu

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5