Aigo E36
Re: Aigo E36 (pod-Alpina B6)
Vismaz te cilvēki saka ka ziemai labi būs, jo pārējie saka ka esmu saelpojies izplūdes gāzes, jo ziemai tādus diskus lieku, un ka katrs normāls latvietis braukā ar dzelžiniekiem. Pagājšgad nobraukāju Vairs negribu.
Jāsēdina ir jā Bet kā var redzēt bildē, tad no ziemas priekiem varētu atteikties pilnībā.
Jāsēdina ir jā Bet kā var redzēt bildē, tad no ziemas priekiem varētu atteikties pilnībā.
Nebūs Alpinas disku. Šā vai tā no Alpinas cenšos (apzināti vai nepazināti) iet prom. Vismaz turpmākie plāni nekādi neparedz saglabāt par katru cenu oriģinālo izskatu vai turpināt kopēt. Zinu zinu, ka daru muļķīgi. Bet ņemot vērā to ka drīz brauksim uz elektrības vai ūdeņraža, tad jāķer mirklis
Beidzot uzliku slototās Brembo bremzītes
Doma bija likt uz pavasari/vasaru (iepirktas sen jau bija un rūsēja stūrī), bet kaut kā priekšlaicīgi beidzās vecās. Doma bija ņemt Ferodo Premium (sarkanos) klučus, bet pierunāja mani uz TRW (tādas pat cietības un performances kluči pa mazāk naudiņbām). Kas tad ir ar tiem TRW kāds zin? It kā firma nav no tām sūdīgajām. Tiesa gan tas pats "pierunātājs" arī atzina ka uz tādiem diskiem man drīzāk vajadzētu Ferodo 2500, bet maksā tie kosmosu tāpēc iztikšu ar to kas ir.
Protams pie reizes nomainīti rocenes loki un atsperītes. Tiesa gan tik un tā kaut kas man tur nepatīk. Rocene man kopš sākta gala strādājusi ar Dievu uz pusēm, bet tagad kad nomainīts tur viss izņemot pašas trosītes, liekas savādi kāpēc vēl joprojām nav kā naži un grab tur kaut kas
Iespaidos dalīties nevaru, jo jāpiebrauc bremzes tagad ir. Bilžas ar būs vēlāk, kad sniegs nokusīs.
Doma bija likt uz pavasari/vasaru (iepirktas sen jau bija un rūsēja stūrī), bet kaut kā priekšlaicīgi beidzās vecās. Doma bija ņemt Ferodo Premium (sarkanos) klučus, bet pierunāja mani uz TRW (tādas pat cietības un performances kluči pa mazāk naudiņbām). Kas tad ir ar tiem TRW kāds zin? It kā firma nav no tām sūdīgajām. Tiesa gan tas pats "pierunātājs" arī atzina ka uz tādiem diskiem man drīzāk vajadzētu Ferodo 2500, bet maksā tie kosmosu tāpēc iztikšu ar to kas ir.
Protams pie reizes nomainīti rocenes loki un atsperītes. Tiesa gan tik un tā kaut kas man tur nepatīk. Rocene man kopš sākta gala strādājusi ar Dievu uz pusēm, bet tagad kad nomainīts tur viss izņemot pašas trosītes, liekas savādi kāpēc vēl joprojām nav kā naži un grab tur kaut kas
Iespaidos dalīties nevaru, jo jāpiebrauc bremzes tagad ir. Bilžas ar būs vēlāk, kad sniegs nokusīs.
Re: Aigo E36
tad apskaties kkādus inčīgos melnos toņus.. Piemēram, ļoti labi izskatās melns, ar lielu graudu.. Vari iečekot kādas krāsas nāk jaunajiem dārgā gala mašīnām un krāsot ko līdzīgu.! Melni matēts nebūs labi imho. Izstādes vai sacensību (tobish drifta) mašīnai melni matēts vēl ir ok, bet ikdienā ir garām. Pretīgi izskatās tā krāsa tikko kā nav viss perfekti tīrs..Aigo wrote:Protams ir daudz krutu krāsu kas man patiktu, bet nezinu vai girbu mainīt auto krāsu. Gribu melnu. A ja melnu, tad lielas izvēles nav - parasta metālika vai matēts. A pārkrāsot šā vai tā prasās, jo krāsa pabalējusi pa daudzajiem gadiem, laka vietām lobās nost un ruslanu šur tur sit ārā. Ko tad jūs ieteiktu?
(Pārdot šito un ņemt citu - tāds variants netiek apsvērts).
Sodit slidgultnus uz spiediena