lm e36 325
Re: lm e36 325
Tomēr sagribējās uztaisīt vēl vienu glītu e36 priekš Latvijas? 

Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 

Jāmadzis wrote:Diski vienāda platuma?

Teiksim tā, gribas uztaisīt tā, lai pašam prieksJanx wrote:Tomēr sagribējās uztaisīt vēl vienu glītu e36 priekš Latvijas?

Hal - man tāda frizūra nekad nesanāktu, pārāk īsi mati jeb gandrīz vispār nav

Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Ja mati par īsu, tad jānēsā želejas pikucis uz galvas, kas visu laiku kustās 

Ja vajag novadīt, sarīkot un jebko izdarīt ar pasākumu, vai kautko noreklamēt - PM

Vajag grozīties pareizi. Visu biju uzzinājis un var iziet legāli. No Alpinas bundžas ( http://www.alpina-automobiles.com/en/mo ... s/e36.html )jādabū motora kronšteini vai vismaz identiski kā Alpinai nāca, jāsaraksta projekts un var piereģistrēt legāli. Jā, tas ir grūti, dārgi un laikietilpīgi, bet var.Hancels wrote:Grozies kā gribi, ar v8 skati nereāli ir dabūt legāli.*Sicram wrote:Nu tad TA tikai tad, kad ir projekts vai kas turkuu_haa wrote:A ja nu V8..
Ar tādu domu arī tika pirkts, bet tomēr nav tādas finanses un apstākļi, lai uztaisītu īstu track day mašīnu. Gribas tādu ar kuru var izbraukt, kad ir īstais noskaņojumspsih-arno wrote:Es gan to auto būtu taisījis trasei, bet nu cīnies! Esi uz pareizā ceļa, lai tas auto izskatītos labi!

Jā un 2.5 motors ir tieši tas, kas vajadzīgs.lm wrote: Gribas tādu ar kuru var izbraukt, kad ir īstais noskaņojumsPaldies

eu miikstais, pa cik dabuuji diskus

es arii mekleeju!

es arii mekleeju!

http://www.200sx.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu atkal, vecīt, ko Tu tur pļūti?Melnais wrote:Jā un 2.5 motors ir tieši tas, kas vajadzīgs.lm wrote: Gribas tādu ar kuru var izbraukt, kad ir īstais noskaņojumsPaldies
MAn jau liekas, ka tas 2.5 motors iekš e36 priekš trases ir kā draudzene, kura ļauj paskatīties, bet iekšā nāk nelauj..
Tb, ne šis ne tas.

varbūt internetā bildītes skatoties tā neizskatās, bet ar 325i pilnīgi pietiek prieka gūšanai un vēl bišķi pāri paliek mērcītei biksēs

Sodit slidgultnus uz spiediena
Izlasi kārtīgāk, tāpēc arī teicu, ka īstai track day mašīnai budžets man ir par īsu. Un jā, 2.5 motors ir īstais ar ko izbraukt kādu līkumu pa pilsētu, iešķērēt utt. Un šis ne tas - kā tu vari par to spriest? Pēc tā, ka kādreiz kāds izvizināja vai internetā tehniskos datus palasīji? Vari neatbildēt, negribas diskutēt pa tukšo.Melnais wrote:Jā un 2.5 motors ir tieši tas, kas vajadzīgs.lm wrote: Gribas tādu ar kuru var izbraukt, kad ir īstais noskaņojumsPaldies
MAn jau liekas, ka tas 2.5 motors iekš e36 priekš trases ir kā draudzene, kura ļauj paskatīties, bet iekšā nāk nelauj..
Tb, ne šis ne tas.
Kas meklē, tas atrodroliss wrote:eu miikstais, pa cik dabuuji diskus![]()
es arii mekleeju!

+55 Ch.

Kā jau minēju, diemžēl nav tik daudz finanses un iespējas, lai tasītu kārtīgu track day mašīnu. Un kur ir kāda definīcija, kura ir stilīga un kura nav stilīga krāsa? Smieklīgi, ko tādu lasīt. Krāsoju tādā krāsā, kāda pašam patīk.Aigo wrote:Es jau ar sacerējos ka būs par vienu track day mašīnīti vairāk LV. Bet nu neko... Tādā gadījumā sīkums, ka pārkrāsota nav stilīgā krāsā.
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Gay jautājums, bet man vienalga gribas zināt - ar to M50B25 pa sausu arī var izpildīties, ja neskaita saulīšu griešanu? Bez uzbraucieniem, vienkārši ziņkāres apmierināšanai.
Iekš ētrīsdesmit ir naisīgi, bet kā ar žurkas bundžu? 

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Nu nav tā, ka baigi var izpildīties... Pa sausu ar 225/45R17 un bez bloķa ir diezgan pagrūti... Protams salikt šķērsām var - bet tā "sānslīde" ir salīdzinoši īsa un nesmukahowitzer wrote:Gay jautājums, bet man vienalga gribas zināt - ar to M50B25 pa sausu arī var izpildīties, ja neskaita saulīšu griešanu? Bez uzbraucieniem, vienkārši ziņkāres apmierināšanai.Iekš ētrīsdesmit ir naisīgi, bet kā ar žurkas bundžu?

Mazos apļos ir ok - smuki uzkūp un sānslīdi noturēt var, bet ja k-kas garāks un lēzenāks tad

Ar 1mo robu protams nekur nespolēsies, ar 2'o pietrūkst, par 3'o aizmirsti (ja ātrums nav ap 100).
Pa slapju - cita pasaule.
Tas tā - mans viedoklis / sajūtas un novērojumi - iz 4gadu braukšanas ar standarta E36 M50B25.
Te arī k-kāds 2008 gada video no BKSB stadiona: http://ej.uz/2008
BMW F31 M-Sport Estoril Blue