Gribējās kādu aparātu ko +/- droši var iedot radiem rokās + visādiem tusiņiem un citām jautrībām būs dikti o.k. Maksā 250 taipus okeānam, jāpagiada tik kamērt atvedīs. Kā aŗi cik paskatījos salīdzinājums tad kvalitāte labāka kā Gopro, katrā ziņa tad jau manīs
EMils wrote:Gribējās kādu aparātu ko +/- droši var iedot radiem rokās + visādiem tusiņiem un citām jautrībām būs dikti o.k. Maksā 250 taipus okeānam, jāpagiada tik kamērt atvedīs. Kā aŗi cik paskatījos salīdzinājums tad kvalitāte labāka kā Gopro, katrā ziņa tad jau manīs
Ne uz viena aparāta nav rakstīts Canon
Godīgi sakot es neko vairāk par G11 un S90 vai cik tur pēdējais bija nezinu
Vsm man šobrīd ir jāiesaka cilvēkiem ziepis, uz budžetu nav robežu, vajag labus foto iegūt ! Tev ir kādas idejas ? es itkā ieminējos par G11
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
nu pēc spoguļaparātiem visi SX sūkā
man te mājās mētājas kaukāds Nikon krutais ziepis
tip visādas extras ir daudz ieskaitot 720p video
saregulēt lai viss tass darbojas diezgan nereāli
vienīgais variants kad viss ideāli darbojas ir saulains laiks
bet tādos apstākļos arī ar ziepi un 3MP bildes 10x15 ir ideālas
No tāda salīdzinoši dārgā gala varu ieteikt šo: http://www.salidzini.lv/search.php?q=Olympus+E-PL3 Kvalitāte tāda kā lētā gala dslr, video arī būs ar autofokus, mainābi objektīvi ja nu kas, ir iemēģināts un atzīts par labu esam. Ļoti labs un ērts aparāts.
Last edited by EMils on 13 Dec 2011, 00:48, edited 1 time in total.
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
Juzix wrote:Varbut kadam ir kads lieks caurshaujamais lietusargs, kuru varetu aizdot no 4dienas vakara, vai 5dienas pecpusdienas, lidz 7dienas vakaram?
varu līdz 1dienas vakaram, bet rītdien rīgā būšu vēlu ap 22, varu šovakar.
Starpcitu varbūt kādam ir kāds pazīstams kas tirgo stiklus par jaukiem cipariem?
no powera reaktros ar sigmu neņemās
konkrēti interesē 10-20mm priekš NIKONA
EMils wrote:No tāda salīdzinoši dārgā gala varu ieteikt šo: http://www.salidzini.lv/search.php?q=Olympus+E-PL3 Kvalitāte tāda kā lētā gala dslr, video arī būs ar autofokus, mainābi objektīvi ja nu kas, ir iemēģināts un atzīts par labu esam. Ļoti labs un ērts aparāts.
ziepis ar maināmu objektīvu tas ir tas pats kas raxtīc howitzer paraxtā