Un īsumā stāsts ir šāds: finanses bija līdz 2300Ls un vēlēšanās bija iegādāties kaut ko ekonomisku (skatījos uz Audi A6 2.5TDI), bet nu apskatot pāris auto, sapratu, ka par manām naudiņām nekas labs nesanāk no dīzeļiem - visi vienkārši nobraukti...
Nu neko darīt..
Kaut kā ienāca galvā ašā ideja - ierakstīju iekš ss.lv max summu un kā kritēriju izvirzīju auto meklēšanu, ne vecāku par 2000.gadu! -Ņemšu, kas būs un kas iepatiksies.. TĀ ARĪ NOTIKA!

Lūk tas ir :

Nu jau vairāk kā nedēļu manā īpašumā ir VW GOLF 2.3 V5 GTI 170hp!

Nopirkts ir, iet labi , bet neiztikt arī bez defektiem, kas jānovērš! ..
Man ir noveicies , ka ik pa laikam tieku iekšā normālā garāžā uz bedres - tā nu sākot pētīt sīkāk savu jauno auto, atradās:
1. Kartera vāks izrādās ir bijis sists un jau līmēts ar kaut kādu mistisku mteriālu... Ir mikroplaisa pa kuru minimāli sūcas eļļa..
Jau ir noskaidrots, kur tāds varētu atrasties un cena būs 45Ls, ceru tikai ka tiešām būs īstais. Metināt - cena aptuveni tāda pati..
2. Pusasu aizsarggumijām mistiski bija pazuduši hamutiņi - tie jau ir uzlikti...
3. Izpūtējam pakaļgalā ir kaut kāds savienojums (laikam) ar tādu kā žņaugu, un gar to nedaudz pūš! Jauns ir dabūjams 11Ls apmērā, bet vēl jāpapēta vai to veco kaut kā nevar saķīlēt...
*Nu motoram arī, pieslēdzot pie diagnostikas, ir kļūda - šobrīd nemācēšu pastāstīt kas un kā, bet par to gan jau vēlāk! Tādēļ arī laikam pie piestartēšanas iedegas "service" ...
**Motortelpā ir arī kādas 4 nenozīmīgas noplūdes (sulo savienojumi), par to arī vēlāk...
Nākamajā braucienā uz garāžu tiks liktas iekšā jaunas NGK sveces (eparts.lv - 7Ls/gab) un būs jāmaina eļļa..
Vēl tikai mani moka jautājums par pareizo eļļas izvēli...?!?!?
Nu ceru, ka līdz tam arī kartera vāks būs jau pie manis...
Runājot par komplektāciju:
*Kondicionieris
*Gaišs ādas salons
*Roku balsts
*Elektriskie logu pacēlāji
Nav borta dators un kruīza kontrole, bet es bez tā arī it kā varu iztikt..

Noteikti neturiet komentārus pie sevis !