ļoti atkarīgs pa kurieni notiek braukšana un kāds ir braukšanas stils
Ziemas riepas
Moderator: gacciZm
Re: Ziemas riepas
katram ir sava riepa, nav viena laba riepa visiem cilvēkiem 
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Piekritīšu emsiņam un Wu-Ryder.
Nav nedz man, nedz paziņam draugiem ar viņam vel bijusi slikta pieredze. Nav vairs tie gadi, kad lobijas protektors un vajadzeja kilogramus ar atsvariem. Kādas trīs ziemas esmu rulējis ar atjaunotajam, gan pa asfaltu, ezeru, pļuru utt. viss kulē.
Pats alien esi braucis ar jaunam navarkām pa ziemu? Nezinu kur tu esi redzejis nolobijusies, bet es neesmu. Esmiņ Tu lielā reipu servisā strādā- esi redzējis?
p.s. vot vienu riepu zinu gan kam lobas, modeli neatceros
Bija kkāds contenental. Atceros, kā lamberts Lietuva šitādam izlobija vidu un takeshi ar pa trasi 
Nav nedz man, nedz paziņam draugiem ar viņam vel bijusi slikta pieredze. Nav vairs tie gadi, kad lobijas protektors un vajadzeja kilogramus ar atsvariem. Kādas trīs ziemas esmu rulējis ar atjaunotajam, gan pa asfaltu, ezeru, pļuru utt. viss kulē.
Pats alien esi braucis ar jaunam navarkām pa ziemu? Nezinu kur tu esi redzejis nolobijusies, bet es neesmu. Esmiņ Tu lielā reipu servisā strādā- esi redzējis?
p.s. vot vienu riepu zinu gan kam lobas, modeli neatceros
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- Alien
ir braukts ar dažādām
ir montēti un balansēti dažādi mēsli
kā arī montēti nost draņķi kas netur tam paredzēto slodzi
visātrāk jūk C riepas ja viņas sāk slogot tuvu maximumam
pēc tam jūk vieglo riepas kas uzmontētas kravas bulkām
un ir redzētas dažas zigzagā izdilušas arī uz parasta vieglā auto
un visas tās navarkas neviena nebija vecāka par 2 gadiem
ir montēti un balansēti dažādi mēsli
kā arī montēti nost draņķi kas netur tam paredzēto slodzi
visātrāk jūk C riepas ja viņas sāk slogot tuvu maximumam
pēc tam jūk vieglo riepas kas uzmontētas kravas bulkām
un ir redzētas dažas zigzagā izdilušas arī uz parasta vieglā auto
un visas tās navarkas neviena nebija vecāka par 2 gadiem
AR_159 
navarka ir navarka, ir protams brāķi kas lobās nost vai sasprēgā, bet tas pārsvarā ir tajos gadījumos, kad izmanto sliktas kvalitātes gumiju ko liek virsū.....
arī jaunām riepām ir rūpnieciki brāķi, kuri protams ir retāk nekā varkām
arī jaunām riepām ir rūpnieciki brāķi, kuri protams ir retāk nekā varkām
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Kā reiz vēlos gūt kādu viedokli par ziemas riepām. Precīzāk, meklēju labas/ļoti labas bezradžu ziemenes.
Pa ziemu esmu paredzējis turpināt pārvietoties pa FR Alpu kalnu ceļiem un pagalam negribas iemācīties uzlikt ķēdes uz ratiem.
Ko varat ieteikt? Pa ziemu paredzēts vizināties samērā maz - ap 100 km pa nedēļu. Iespējams, vēl mazāk. Tas nozīmē, ka tik drīz nenobraukšu. Un ļoti nepieciešams, lai saķere būtu ikvienā no aptuvenajiem simts kilometriem.
Pa ziemu esmu paredzējis turpināt pārvietoties pa FR Alpu kalnu ceļiem un pagalam negribas iemācīties uzlikt ķēdes uz ratiem.
Ko varat ieteikt? Pa ziemu paredzēts vizināties samērā maz - ap 100 km pa nedēļu. Iespējams, vēl mazāk. Tas nozīmē, ka tik drīz nenobraukšu. Un ļoti nepieciešams, lai saķere būtu ikvienā no aptuvenajiem simts kilometriem.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies,
Man šis kurss ir tikko sācies...
Man šis kurss ir tikko sācies...
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Pagājušogad bija mana pirmā ziema pie auto stūres. Bembim biju sagādājis Nokian Hakkapeliitta 5. modeli.

Iegādājos lietotas, ar radzēm.
Laikam, nebija pareizā izvēle. Nebija nobrauktas, protektora atlikums bija labs, taču bieži vien izstūma purnu taisni, bet, dīvaini, ka tikai lēnām braucot.
Lielākos ātrumos, teiksim, ap 90-100km/h, auto uz ceļa bija stabils un bija droša sajūta, braucot pa piesnigušiem ceļiem. Pa ledu, kā jau pa ledu - pizdauskis.
Protams,ka vainojamas arī ir līkās rokas pirmajā ziemā, taču, ja būtu jāpērk riepas šai ziemai, izmēģinātu kādu citu modeli.

Iegādājos lietotas, ar radzēm.
Laikam, nebija pareizā izvēle. Nebija nobrauktas, protektora atlikums bija labs, taču bieži vien izstūma purnu taisni, bet, dīvaini, ka tikai lēnām braucot.
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
nu ja jau, tad jau - es arī padalīšos savā pieredzē ar bezradžotajām riepām.
Pašam bija auto ar 1 ziemu brauktām Nokian Hakkapelita rsi. Ar tām nobraucu vēl 2us gadus. salīdznot ar visām citām riepām uz darba auto, šitās bija tiešām izcilas.
Uz darba auto bija dunlop graspic ds. es dabūju pabraukt, kad bija jau gadu brauktas - pielīdzināmas tām pašam Nokian, tik pat labas viss forši.
Vēl uz darba auto ir bijušas Hankook Kingstar. ne tik labs kā nokian vai dunlop, bet vienalga pietiekami ok, sniegā tīrījās labi, uz saslīdēšanu sāniski arī bija ok.
Savukārt pagājušajā gadā uzņēmums visus darba auto aprīkoja ar Nankang SV 2 riepām. sliktākās ziemas riepas, kādas esmu savos pāris gados pieredzējis. bremzēšanas ceļš garš, uz sāniem netur vispār, aizdiršās ciet ar sniegu un netīrās kā vajag, ļoti slapjā laikā liela tendence un akvaplanierēšanu.
Riepas tika nopirktas jaunas, bet bija nesal'dizināmi sliktākas par Nokaniem, kas man bija jau trešo ziemu. šīs varu ieteikt tikai sliktām sievasmātēm..
Pašam bija auto ar 1 ziemu brauktām Nokian Hakkapelita rsi. Ar tām nobraucu vēl 2us gadus. salīdznot ar visām citām riepām uz darba auto, šitās bija tiešām izcilas.
Uz darba auto bija dunlop graspic ds. es dabūju pabraukt, kad bija jau gadu brauktas - pielīdzināmas tām pašam Nokian, tik pat labas viss forši.
Vēl uz darba auto ir bijušas Hankook Kingstar. ne tik labs kā nokian vai dunlop, bet vienalga pietiekami ok, sniegā tīrījās labi, uz saslīdēšanu sāniski arī bija ok.
Savukārt pagājušajā gadā uzņēmums visus darba auto aprīkoja ar Nankang SV 2 riepām. sliktākās ziemas riepas, kādas esmu savos pāris gados pieredzējis. bremzēšanas ceļš garš, uz sāniem netur vispār, aizdiršās ciet ar sniegu un netīrās kā vajag, ļoti slapjā laikā liela tendence un akvaplanierēšanu.
Riepas tika nopirktas jaunas, bet bija nesal'dizināmi sliktākas par Nokaniem, kas man bija jau trešo ziemu. šīs varu ieteikt tikai sliktām sievasmātēm..
- Alien
protektors izskatā tīri labsdzejnieks wrote:Kādas atsauksmes par Sava Eskimo Ice?? Kāds ir lietojis???
varēja lameles būt smalkākas
E34 tas ir normāls pasākums ka purnu stum ārā, apskaties tehpasportā cik tas lūznis sver
tur nav problēma riepās bet rokās
ziemā jāstūrē ar pedāli
AR_159 
- EMils
šogad varētu atļauties jaunas ziemas riepas.. Kur lai iepērk atjaunotas vai jaunas lētā gala riepas?
Zero Emission, 3d printeri and shtuff.. ķip filmē un fotogrāfē, taču vairāk skaitās kā kino darbinieks.
- Pauliic
- Moderators
Kādas atsauksmes ir par Nordman xl ziemas riepām?
Īpaši tādu ražotāju neesmu dzirdējis, tāpēc arī jautāju.
Bez mašīnām mūsdienās nav iedomājams pilnīgi nekas... 
Par konkrētajām nekas nav dzirdēts, varbūt kādam ir.. No lētā gala vienīgais, ko var pirkt ir champiro riepas.. mazliek pieliekot var jau iegūt savā īpašumā brendīgu un pārbaudītu vērtību..Janx wrote:Kādas atsauksmes ir par Nordman xl ziemas riepām?
B4 TDi
nezinu pārējās, bet lietoju ig35. Protams nav tā, itkā brauktu pa asfaltu, bet manuprāt laba riepa. Gadās braukt arī ne gluži pa ceļu- neizbraucu tikai tad, kad paliku uz vēdera. Ja vajadzēs, tad izraks ledu kaut līdz grantij.

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija