Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Braukšanas apstākļi

Post by Android »

Juzix wrote:Android, kas tā par kameru virs gājēju pārejas Babītē?
Pasākums satiksmes mierināšanai. Pirmais tāda veida pasākums LV, bet drīzumā domājams būs arī citos objektos. Ideju noskatījos Itālijā. Doma sekojoša: pie luksofora blakus ir radars, kurš skatās cik ātri brauc mašīnas. Ja kāds pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu (cik zinu, Babītē robeža ir 65kmh), ieslēdz luksoforā sarkano signālu. Tādā veidā braucēji tiek bez policistu darba apmaksas motivēti ievērot atļauto ātrumu ;)
Good morning? No such thing!
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

jauna speele - paarlido paarejai pirms luksafors paspeej iesleegt sarkano ? :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
feelfree

Post by feelfree »

Ideja der :D :yo:
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM :aiwa:
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

es tur maksas kreiso uztaisīju nogriežoties uz LU Rododendru pasākumu :shura:
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

kurš idiots izdomāja uz pilniigi gluda (pēc LV mērogiem perfekta ceļa) uzliet piķi un uzbērt šķembas? posms TEC2-Saurieši.
tas ir pilniigs pizdec... kuram plānotājam un rīkotājam tur galvā ir čuras? tai posmaa vareeja vilkt pat 200-240km/h (tik foršs un pāredzams tas bija) baidoties vienigi no izlecošiem zvēriem, ne ceļa stāvokļa....
vai tiešām nav citu sūdīgu ceļu ko "labot"?
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Pauliic
Moderators

Post by Pauliic »

es tur ar moci braucu nesen un arī normāli vilku un pēdējā brīdī sadzēsos :shura: šoka terapija laba + nēsā unreāli tur :)
mdz

Post by mdz »

Jā tas posms tagad interesants, ja neietur lielu distanci, akmeņu lietus stiklā garantēts :emo:
Android
Admins

Post by Android »

Focus wrote:kurš idiots izdomāja uz pilniigi gluda (pēc LV mērogiem perfekta ceļa) uzliet piķi un uzbērt šķembas? posms TEC2-Saurieši.
tas ir pilniigs pizdec... kuram plānotājam un rīkotājam tur galvā ir čuras? tai posmaa vareeja vilkt pat 200-240km/h (tik foršs un pāredzams tas bija) baidoties vienigi no izlecošiem zvēriem, ne ceļa stāvokļa....
vai tiešām nav citu sūdīgu ceļu ko "labot"?
Virsmas apstrāde ;) Ceļam bija radies plaisu tīkls, šitas tāds diezgan lēts variants kā atjaunot virsmas izturību pret nodilumu un jaunu plaisu rašanos.
Tagad jau liekajām šķembām jābūt notīrītām, tā kā visam jābūt +/- ok.
kuu_haa

Post by kuu_haa »

Varbūt kāds var paskaidrot, kas ir ticis darīts nepareizi, ja asfalts pēc aptuveni 5-6gadiem ir savēlies pa malām, ir nenormālas rises un sajūta, ka brauc ziemā pa špūrēm, nedod dievs uzmauksi uz to sastumto asfalta malu, tad var jau skaitīt pātarus..
Runa ir par ceļu Jūrkalne-Pāvilosta ~20km. Man jāmelo, bet liekas, ka tas tika uzliets ap 5-6 gadi atpakaļ. Tagad tas gabals ir vietām jau nolāpīts pleķains un līkumos ir tā sastumts asfalts pa malām, ka pamatīgi jāuzmanās.

:hvz:
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

karsts laiks + fuures + purvs :hvz:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
kuu_haa

Post by kuu_haa »

Jūras krastā līdz purvam ir patālu :)
Par pārējo varētu piekrist, tikai pirms un pēc šī ceļa posma fūres arī brauc un arī ir karsts.
Ap to pašu laiku tika liets arī ceļa posms Leči-Užava. ~ 15 km. tur viss ir pa pirmo. Tur arī ir karsts un tur arī fūres nāk no/ uz prāmi :)
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Android
Admins

Post by Android »

kuu_haa wrote:Varbūt kāds var paskaidrot, kas ir ticis darīts nepareizi, ja asfalts pēc aptuveni 5-6gadiem ir savēlies pa malām, ir nenormālas rises un sajūta, ka brauc ziemā pa špūrēm, nedod dievs uzmauksi uz to sastumto asfalta malu, tad var jau skaitīt pātarus..
Runa ir par ceļu Jūrkalne-Pāvilosta ~20km. Man jāmelo, bet liekas, ka tas tika uzliets ap 5-6 gadi atpakaļ. Tagad tas gabals ir vietām jau nolāpīts pleķains un līkumos ir tā sastumts asfalts pa malām, ka pamatīgi jāuzmanās.

Galvenā vaina - valdībai, ka neaizliedz smagajiem braukt karstajās dienās. Pāris karstās vasaras dienās rodās milzīgi bojājumi visā ceļu tīklā. Plus vēl pārkrāvušies smagie.
Ir variants visur likt asfaltu ar modificēto bitumenu, kuram vajadzētu labāk uzvesties, taču tas ir visai dārgs pasākums.

Melnais - purvs tur ņipričom, tikai un vienīgi karsts laiks un pārkrauti smagie.
kuu_haa

Post by kuu_haa »

Tātad tas kvazistacionārais bitumens ir piešauts klāt citā posmā, kā jau minēju, ir gabals bez problēmām, atliek tik pedāli turēt un stūrēt. :)
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

Android wrote:
kuu_haa wrote:Varbūt kāds var paskaidrot, kas ir ticis darīts nepareizi, ja asfalts pēc aptuveni 5-6gadiem ir savēlies pa malām, ir nenormālas rises un sajūta, ka brauc ziemā pa špūrēm, nedod dievs uzmauksi uz to sastumto asfalta malu, tad var jau skaitīt pātarus..

Galvenā vaina - valdībai, ka neaizliedz smagajiem braukt karstajās dienās. Pāris karstās vasaras dienās rodās milzīgi bojājumi visā ceļu tīklā. Plus vēl pārkrāvušies smagie.
Ir variants visur likt asfaltu ar modificēto bitumenu, kuram vajadzētu labāk uzvesties, taču tas ir visai dārgs pasākums.

Melnais - purvs tur ņipričom, tikai un vienīgi karsts laiks un pārkrauti smagie.
kaads tev veel Melnais :aiwa:

to posmu nezinu, taapeec izteicu mineejumu ka mosh purvs, jo purvos liidziigi varianti redzeeti
Android
Admins

Post by Android »

Deecee necepies, priecājies ka ne zilais.
Purvos sēšanās notiek citādi - risas rodas visas ceļa segas biezumā, neveidojas asfalta masas izspiedumi ;)
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Tas, kā plosās uz apvadceļa :cool:
Android - tur pa kapitālo vai tikai virskārtu maina?
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

pabraucinaajos pa Latvijas aareem taa vairaak.. prieks ka ceļus labo bet traģskos posmus tomeer vel neaiztiek... laikam šmelis pa īsu
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
Android
Admins

Post by Android »

Juzix wrote:Tas, kā plosās uz apvadceļa :cool:
Android - tur pa kapitālo vai tikai virskārtu maina?
Uz apvedceļa un citiem galvenajiem ceļiem ir segas pastiprināšansa projekti - reciklē esošo nesošo kārtu un uzliek pa jaunu 2 kārtas asfalta.
Par to, ka sliktākos posmus netaisa - ir reizēm tāda situācija, ka ir izvēle - vai nu tagad sataisīt uz esošo (draņķīgo) situāciju visu pa jaunu, vai arī vēl drusku paciesties un uztaisīt kārtīgi, atbilstoši mūsdienu prasībām un tā.
rixis

Post by rixis »

Pa liepājas šoseju braucot, es ieveroju vienu lietu-jaunā asfalta kārta tiek lieta pa virsu vecajam..tas tā pareizi?
es nezinu, tāpec prasu :D

p.s. baigi smieklīgi, kad brauc pa liepājas šosejas grants posmu :naac: (tas tā, joka pec)
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19 :naac:
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Android
Admins

Post by Android »

rixis wrote:Pa liepājas šoseju braucot, es ieveroju vienu lietu-jaunā asfalta kārta tiek lieta pa virsu vecajam..tas tā pareizi?
es nezinu, tāpec prasu :D

p.s. baigi smieklīgi, kad brauc pa liepājas šosejas grants posmu :naac: (tas tā, joka pec)
Pareizi ir kad asfaltu nevis lej bet ieklāj. Var arī vecajam pa virsu ieklāt - atkarīgs no situācijas.
Post Reply