EDX "Rancho"
- howitzer
- M30
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: EDX "Rancho"
EDX, varbūt vari apstāstīt nezinātājiem nedaudz vairāk par "Cummins"??
Cik esmu pētījis jūtūbā, tur itin bieži pavīd šis vārds pie forsēto dīzeļu video - kas tas īsti ir? Dzinēja ražotājs? Kāda tūninga firma? Ar ko tieši izceļas?
Cik esmu pētījis jūtūbā, tur itin bieži pavīd šis vārds pie forsēto dīzeļu video - kas tas īsti ir? Dzinēja ražotājs? Kāda tūninga firma? Ar ko tieši izceļas?
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi

http://www.cummins.com
Šis ir tas pats dīzelis, kas nāca militārajos K5 Blazer (tādi, kā arī pie mums braukā). Teorētiski šitajā var pūst tik daudz iekšā cik vien spēj iepūst........Cummins Power Generation extends its partnership with the U.S. Army
No quattro - no fun!
- howitzer
- M30
- Been thanked: 1 time
Skaidrs, thnx.EDX wrote:http://www.cummins.comŠis ir tas pats dīzelis, kas nāca militārajos K5 Blazer (tādi, kā arī pie mums braukā). Teorētiski šitajā var pūst tik daudz iekšā cik vien spēj iepūst........Cummins Power Generation extends its partnership with the U.S. Army

"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Bobikam nevar dabūt tādu benzīnu uz kuru viņš brauc, jo viņā stāv vecais 3M3. Bet tajā ir plāns iemitināt dīzeli + lifts + > 32" riteņiRiCh wrote:Tas bobiks ēd vairāk par to Dodge

Last edited by EDX on 09 Mar 2011, 14:55, edited 1 time in total.
No quattro - no fun!
- RiCh
- Spam addicted
- Been thanked: 0
33' nebūs par traku?EDX wrote:Bobikam nevar dabūt tādu benzīnu uz kuru viņš brauc, jo viņā stāv vecais 3M3. Bet tajā ir plāns iemitināt dīzeli + lifts + > 33" riteņiRiCh wrote:Tas bobiks ēd vairāk par to Dodge
Man čomam tāds bobiks ir , pa vasaru patēriņš pilsētā 25L

Ne mazākus par 32" - par traku noteikti nebūsRiCh wrote:33' nebūs par traku?
Man čomam tāds bobiks ir , pa vasaru patēriņš pilsētā 25L

No quattro - no fun!
- Rii
- Been thanked: 5 times
Savukārt man, vienam paziņai, ir tāds bobiks ar implantētu dīzeli no mb sprinter busa, tāda, kādi ir ātrajai palīdzībai 
Tas Dodge vnk ahujenns, man liekas nenormāli stilīgs

Tas Dodge vnk ahujenns, man liekas nenormāli stilīgs

NB MX-5 99'
MB W211 07'
MB W203 08'
MB W211 07'
MB W203 08'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
EDX wrote:Es tā arī neesmu sapratis, kāpēc Lupo ir vajadzīgs vairāk par vienu cilindruramex wrote: Inline 6 un 5,9 l, gandriiz litra burcinja katrs cilindrs![]()
tad arii lupo gaaztos saniski ja uzgazeetu krustojumaa

----
H6
H6
Un kāds tad ir tas benzīns? 76? Kur problēma - lejam iekšā 95, pārregulējam aizdedzi un viss ir kārtībā!EDX wrote:Bobikam nevar dabūt tādu benzīnu uz kuru viņš brauc, jo viņā stāv vecais 3M3. Bet tajā ir plāns iemitināt dīzeli + lifts + > 32" riteņiRiCh wrote:Tas bobiks ēd vairāk par to Dodge
Labi, nefilozofē! Pats zini, ka tur gemars lielāks nekā jēga kko darīt ar to bīdeli.Melnais wrote:Un kāds tad ir tas benzīns? 76? Kur problēma - lejam iekšā 95, pārregulējam aizdedzi un viss ir kārtībā!
Pirmajā lapāKalnz wrote:Brīnos ka neviens nav uzprasījis kāds patēriņš Dodge`am?!

No quattro - no fun!
Tā gan, bet kāpēc nepārregulēt un vasarā nestilotu kopā ar Lambertino?EDX wrote:Labi, nefilozofē! Pats zini, ka tur gemars lielāks nekā jēga kko darīt ar to bīdeli.Melnais wrote:Un kāds tad ir tas benzīns? 76? Kur problēma - lejam iekšā 95, pārregulējam aizdedzi un viss ir kārtībā!

Un, pārstādot šim dzinuli, jātaisa projektu, vai arī kautkas tur der uzreiz?
tas ka 76 nak stock tas nekas!
mums vacija par antikajiem teica ka lai drosi leja 95 98 tik aizdedzi pagreiz! velaku!
un ies labak un motoram bus priecins! teica ka tas taka visu laiku nevaritus kartpelus eest
98 bus apcepti
mums vacija par antikajiem teica ka lai drosi leja 95 98 tik aizdedzi pagreiz! velaku!
un ies labak un motoram bus priecins! teica ka tas taka visu laiku nevaritus kartpelus eest

98 bus apcepti

Nu labi, pirmie vasaras izbraucieni varbūt arī būs ar šo pašu nemotoruMelnais wrote:[ Tas tā, kamēr nav atrasts normāls dzinulis.

Šitam der viss uzreiz - noņem virsbūvi, pieskrūvē pie rāmja kādu gribi motoru ar kārbu, savieno ar sadales kārbu un uzmet atpakaļ virsbūvi

No quattro - no fun!
Nu jā, tad jau nu tur neko niknāku par Mārča merša dīzelīti nav vērts likt, visu ritošo iznīcinās.EDX wrote:Nu labi, pirmie vasaras izbraucieni varbūt arī būs ar šo pašu nemotoruMelnais wrote:[ Tas tā, kamēr nav atrasts normāls dzinulis.
Šitam der viss uzreiz - noņem virsbūvi, pieskrūvē pie rāmja kādu gribi motoru ar kārbu, savieno ar sadales kārbu un uzmet atpakaļ virsbūviUz dīzeli būs vajadzīgs projekts