vidējais pirksts ārā pa logu, ar otru roku nospiesta taure un pedal to the metal.ParaTr00per wrote:mmm... veelreiz, no pasha saakuma, iipashi atpalikushajiem. luksoforaa deg sarkanaa gaisma. ko tas noziimee? kaada ir juusu riiciiba?

Moderator: omulis
vidējais pirksts ārā pa logu, ar otru roku nospiesta taure un pedal to the metal.ParaTr00per wrote:mmm... veelreiz, no pasha saakuma, iipashi atpalikushajiem. luksoforaa deg sarkanaa gaisma. ko tas noziimee? kaada ir juusu riiciiba?
spainis666 wrote:neiet jau runa par gaismas signāliem, iet runa par neētisku CP darbību
labās rokas likums, jo nav pirms apļa zīme "dodiet ceļu". dzīvē gan nevienu šādu apli neesmu redzējisPauliic wrote:pirmā dzirdēšana par to, ka jādod ceļš tam, kas ir aplī
arī kko tādu autoskolā dzirdēju, bet laikam ne Rīgāfamily guy wrote:Ir ir LV pāris tādi.
ja nemaldos, tad vien Kuldīgāfamily guy wrote:Ir ir LV pāris tādi.
ir arī Rīgā, manuprāt.rixis wrote:arī kko tādu autoskolā dzirdēju, bet laikam ne Rīgāfamily guy wrote:Ir ir LV pāris tādi.![]()
Kad liku B kategoriju, tad instruktors teica, ka Tukuma pusē esot, lai gan neesmu ievērojis, cik esmu bijis.Juzix wrote:ja nemaldos, tad vien Kuldīgāfamily guy wrote:Ir ir LV pāris tādi.
vairs nav, nu jau gadus desmit man liekas...Janx wrote:Kad liku B kategoriju, tad instruktors teica, ka Tukuma pusē esot, lai gan neesmu ievērojis, cik esmu bijis.Juzix wrote:ja nemaldos, tad vien Kuldīgāfamily guy wrote:Ir ir LV pāris tādi.
zato Ventiņos IRParaTr00per wrote:vairs nav, nu jau gadus desmit man liekas...Janx wrote:Kad liku B kategoriju, tad instruktors teica, ka Tukuma pusē esot, lai gan neesmu ievērojis, cik esmu bijis.Juzix wrote:ja nemaldos, tad vien Kuldīgāfamily guy wrote:Ir ir LV pāris tādi.