Howitzer`a Melnais ērzelis: E34 "Dziļie lauki" edition :D :D

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
PuikaKriss
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Howitzer`a Melnais ērzelis: E34 "Dziļie lauki" edition :

Post by PuikaKriss »

nafnafs wrote:Nu tajam pelēkajam bildē spliteris točna pēc sūda izskatās :wink:
+
pēc galīga sūda varbūt ne, bet labi arī nav.
takeshi

Post by takeshi »

nafnafs wrote:Nu tajam pelēkajam bildē spliteris točna pēc sūda izskatās :wink:
tew pat tada nawa tapec arii suds ne! :reeka:
Image
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

nu ko piekasaas? tak topikaa raxtiits - "dziljie lauki" edition, viss tiek ietureets attieciigajaa stilaa.
howitzer
M30
Been thanked: 1 time

Post by howitzer »

ParaTr00per wrote:nu ko piekasaas? tak topikaa raxtiits - "dziljie lauki" edition, viss tiek ietureets attieciigajaa stilaa.
Troop, eat a dick! ;)
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
モンク島の戦士 / Monku-jima no senshi
Focus
bez Jumta

Post by Focus »

neraksti suudu!
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
opz

Post by opz »

ja ir jau viena uzlika, gadījumā kā tur, //M, tad nah jāliek virsū daudzstāvu uzlikas kkādas, un pat ja liek, tad nejau ka viena ir kopējā stilā, kantaina, un tad uzliek kkādu apaļo, tie jau ir tie varianti kad golf 2 uzliek golf 3-4 bamperus. :hvz:
bet ja baigi pašam gribās dari, jo vienmēr būs tādi kas kliedz ka viss kas nav M-paka un stock sūkā. :wink:
binladens

Post by binladens »

Palasīju, ka tev bija tas pats gļuks kas man tagad ir :evil: , ja ilgstoši pabrauc ar zemiem abarotiem, vainu nepietiekoši padod gāzi un izēd rezervuāru (ja tāds vispār kautkur ir or somethen), iet itkā raustoties itkā visi cilindri korekti nestrādātu, un pēc low rpm ride, piestāj pie luksafora kā krīt abaroti tā līdz dead, un pielaist uz gāzes vairs nevar prost nelec..(lec baigi ilgi griežot), bet ieslēdz bendžu pielec izkusties ieslēdz gāzi un akal iet čotka..., atklāju vakar nakt, brauc uz low rpm pirms krustojums sajūgs pagāzē un viss čotka nokrīt līdz vajadzīgajiem rpm...
2 sveces iztīriju, otras 2 izskrūvēt nevar, ķīniešu "atslēgu" pa 1.19 savērpu ar paša rokām :rofl: bet vēl variants uz svečvadiem, tagad i meklēju problēmu, tev kad nomainīji svečvadus + atregulēja gāzi iet ideālI?, jo man gāze atregulēta tik svečvadi ir no 2. pasaules kara un sveces ieaugušas kopš 1mā...
Eglitis

Post by Eglitis »

binladens wrote:Palasīju, ka tev bija tas pats gļuks kas man tagad ir :evil: , ja ilgstoši pabrauc ar zemiem abarotiem, vainu nepietiekoši padod gāzi un izēd rezervuāru (ja tāds vispār kautkur ir or somethen), iet itkā raustoties itkā visi cilindri korekti nestrādātu, un pēc low rpm ride, piestāj pie luksafora kā krīt abaroti tā līdz dead, un pielaist uz gāzes vairs nevar prost nelec..(lec baigi ilgi griežot), bet ieslēdz bendžu pielec izkusties ieslēdz gāzi un akal iet čotka..., atklāju vakar nakt, brauc uz low rpm pirms krustojums sajūgs pagāzē un viss čotka nokrīt līdz vajadzīgajiem rpm...
2 sveces iztīriju, otras 2 izskrūvēt nevar, ķīniešu "atslēgu" pa 1.19 savērpu ar paša rokām :rofl: bet vēl variants uz svečvadiem, tagad i meklēju problēmu, tev kad nomainīji svečvadus + atregulēja gāzi iet ideālI?, jo man gāze atregulēta tik svečvadi ir no 2. pasaules kara un sveces ieaugušas kopš 1mā...
uz gāzes nav jālaiž, gāze jāierubī kad motors ir darba temperatūrā, ja sistēma to neizdara pati :doh:
Archuks
BMW

Post by Archuks »

izolenes noplēsi?
EVO X SST / RACE CAR INCOMING
Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

Nu tā, izskatās, ka mans viedoklis ir galīgi nolikts.
Nu labi, lai jau tā būtu, es neesmu no tiem ļaudīm, kas tagad kliegs, ka visi ir kretīni, lohi un neko nesaprot un nedirsīšos ar rupjiem vārdiem pretim, manis pēc, jūs jau varat mani aplikt un uzskatīt savādāk, bet man tas īsti neko daudz nemaina.
Interesanti gan, ka es tikai ieliku bildi, kā piemēru, kas man likās interesants un jau panesās, ka daru nepareizi, esmu šķūneris, utt (jā, es nedaudz pārspīlēju, bet jūs jau sapratāt). Hmm, vai jūs kaut kur izlasījāt, ka savam BMW grasos uzstādīt šādu detaļu? Es taču tā neteicu, vienkārši minēju, ka tā, manuprāt, izskatās interesanti.
Un, vai nebūtu mazliet dīvaini ( (c) Pans Kleksis :shura: ), ja es pēkšņi mainītu savu viedokli tikai tāpēc, ka pāris lietotājiem tas nepatika? Tas būtu tas pats, ja es ietu pa ielu un kāds, pavisam nepazīstams cilvēks man pienāktu klāt un teiktu: "Klau, man nepatīk tava zaļā jaka, aizej, nopērc sarkanu!" un es uzreiz skrietu pēc sarkanas jakas.
Ar to gribēju teikt, ka kāpēc man vispār būtu jāņem vērā citu, man pilnīgi svešu cilvēku viedokļi?
Kā jau minēju, šo auto būvēju tikai un vienīgi sev, un tas, ka kādam varbūt nepatīk izolentas krustiņi, vai arī varbūt, kādreiz, pēc 1000 gadiem, kad būs nauda (nekad :shura: ) uzstādīta kaut kāda bufera uzlika, mani īpaši neuztrauc, jo es daru tā, kā man patīk un jā, man patīk tie pokemoniskie, debīlie, wannabe oldskūl rallija un drifta krustiņi uz lukturiem - jā, patīk, kā izskatās un nost neplēsīšu.
Es absolūti nevēlos ne ar vienu kašķēties, ne vienu nolikt, ne ko citu, bet tomēr es savu auto būvēšu sev un neuztraucieties, uz "ID" pretendēt negrasos, tā kā, kam nepatīk, var atslābt- burnout.lv godu nebojāšu.
Peace. ;)

Binladen, man bija visādi gļuki arī ar jaunām svecēm + vadiem.
Tikko nomainīju gaisa masas mērītāju, iet lopā! :shura:
"Drifting a front wheel drive car is like bangin`your sister-it may be fun but it`s wrong!"-Unknown

Image
omulis
Moderators

Post by omulis »

opz wrote:ja ir jau viena uzlika, gadījumā kā tur, //M, tad nah jāliek virsū daudzstāvu uzlikas kkādas, un pat ja liek, tad nejau ka viena ir kopējā stilā, kantaina, un tad uzliek kkādu apaļo, tie jau ir tie varianti kad golf 2 uzliek golf 3-4 bamperus. :hvz:
bet ja baigi pašam gribās dari, jo vienmēr būs tādi kas kliedz ka viss kas nav M-paka un stock sūkā. :wink:
E36 ar ir uzlika, bet tad vēl var pielikt spitleri. Kur problēma? :)
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
takeshi

Post by takeshi »

omulis wrote:
opz wrote:ja ir jau viena uzlika, gadījumā kā tur, //M, tad nah jāliek virsū daudzstāvu uzlikas kkādas, un pat ja liek, tad nejau ka viena ir kopējā stilā, kantaina, un tad uzliek kkādu apaļo, tie jau ir tie varianti kad golf 2 uzliek golf 3-4 bamperus. :hvz:
E36 ar ir uzlika, bet tad vēl var pielikt spitleri. Kur problēma? :)
problema visiem ir taa ka visi ibio grib stock lai butu citiem un nekas vairak a pasi brauka ar apmera 2golfu! :dusma:
Image
Sonjuks
EMO

Post by Sonjuks »

Es kā cilvēks , kam bijuši 3 e34 varu apgalvot , ka e34 rulzz. ;))

Rādās ,ka kautkas notiek uz labo pusi. Drošivien ar laiku arī sapratīsi , ka nekādu spliterus uz mpakas nevajag. Ja nu ļoti gribās spliterus , tad var uzlikt no 540/740 tā , bet tad vajag arī facelift ;)
Alien

Post by Alien »

Sonjuks wrote:Es kā cilvēks , kam bijuši 3 e34 varu apgalvot , ka e34 rulzz. ;))

Rādās ,ka kautkas notiek uz labo pusi. Drošivien ar laiku arī sapratīsi , ka nekādu spliterus uz mpakas nevajag. Ja nu ļoti gribās spliterus , tad var uzlikt no 540/740 tā , bet tad vajag arī facelift ;)
+1000000
manējais arī ir tikai darba zirgs un neuzkādu baigo pucēšanu netaisos
jāuzliek pavasarī normāls priekšas buferis, jānomaina vienas durvis
šur tur jāpiekrāso un jāuzliek atpakaļ 17zoll diski
un cerams Ķekavas virzienā arī kādreiz taisnāku asfaltu uzlies :reeka: :reeka: :reeka:
AR_159 :drive:
Archh

Post by Archh »

da vnk notriec vinjus plz. :drive:
- Visa veida darījumi ar nekustamo īpašumu.
- Bezmaksas konsultācijas.
binladens

Post by binladens »

Ar 17 zoll diskiem un cietu piekari varētu būt jautri ķekavas ceļš :D :D :D pāris reizes nedēļā sanāk braukt, tur albi bez zobiem var palikts :D, laikam taisīja tie paši kas taisa Deglava tiltu :D, sajūta tāda pati :D ,vainu bedres vainu mini kalni :D
howitzer
M30

Post by howitzer »

binladens wrote:Ar 17 zoll diskiem un cietu piekari varētu būt jautri ķekavas ceļš :D :D :D pāris reizes nedēļā sanāk braukt, tur albi bez zobiem var palikts :D, laikam taisīja tie paši kas taisa Deglava tiltu :D, sajūta tāda pati :D ,vainu bedres vainu mini kalni :D
Nemīz, īsti vīri noslauka asaru, sakož zobus un gāž tālāk! :D

Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

Kādu laiciņu nekas nav te iepļurkstēts, bet nu bembis kustas un viss pamazām notiek.
Biju aizripinājies līdz Alienam, sačiņīt starteri, jo zb, kad, piemēram, benzīntankā tas draņķis atsakās darboties un tad jāorganizē bobsleja komanda un jāstumda. :shura:
Arī radiators plus dzeses šķidrums ir nomainīts (vecais radiators bija sācis tecēt).
Pēc gaisa masas mērītāja nomaiņas, auto ir kļuvis ļoti patīkami atsaucīgs uz labā pedāļa svārstībām. ;)
Bet nu, pēc pāris ned. jau atkal likās, ka neiet, ka ir par īsu. :D
Pa ziemu pamanījos salauzt aizmugurējo buferi, bet nu nekas, nav nekāds mega dārgais prieks, vienīgā škrobe, ka buferi nesalauzu, kā īsts vecis, liekot šķērsām, bet, kā veca tante, pret apsnigušu mietu, braucot atpakaļgaitā. :D
Tā kā ērzeļis tiek aktīvi ekspluatēts un lauzts ziemas periodā, vecais čoms Rusļiks ir klāt, kā saukts. :D
Izskatās, ka uz pavasari būs jāmaina abi priekšējie spārni un, iespējams, kādas 2, vai 3 durvis.
Par laimi, aizmugurējās arkas un spārni ir gerai.
Vēl te, nesen, vispār :emo: gļuks parādījās - pazuda visi četri el. logi, lūka, logu tīrītāju slotiņas strādā tikai pēdējā ātrumā, viss panelis gļuko, te rāda, te nerāda.
Nākamnedēļ aizripināšos pie kāda elektrības guru, lai uzmet aci, kas par desām.
Katrā ziņā, ziema paies bez īpašiem darbiņiem vienkārši braukājoties, jo garāžas nav un nav, kur knibināties.
Uz pavasari skatīšos, ko būs sastrādājusi sāls un, visticamāk, auto tiks pārkrāsots.

Tā kā ar finansēm, liekas, ka būs pašvakāk un jātaupa naudiņš, izskatās, ka nekāds baigais projekts šogad te nebūs.
Respektīvi, auto tiks savests tehniskā kārtībā, lai tas uzticami kalpotu, kā arī sataisīti vizuālie defekti un tas arī, principā, viss.
Nu, esmu ieplānojis kādus mazos akcentiņus, kā Hella Dark, shadowline, melnie griesti un, varbūt, kādu, feināku disku komplektu, teiksim, Borbet "A" (bija doma par mega sēdinājumu un Wide Steelies, bet, izskatās, ka uzpidarasīt smukus bleķiniekus šobrīd man nebūs pa kabatai), bet tas arī, visticamāk, viss, būs vien budžeta variants - paldies par uzmanību. ;)
Last edited by howitzer on 24 Jan 2011, 15:27, edited 1 time in total.

Image
spogulis86

Post by spogulis86 »

lai veicas ar iecerētajiem darbiem :)
bet ja grib lai auto nerūsētu tad par eksplotēšanu ziemā jāaizmirst :D
Par laimi modē ir nācis drifts, tapēc nav nevienam vairs jāskaidro, kapēc priekšpiedziņa ir tizla / P.Timrots /
Image
howitzer
M30

Post by howitzer »

spogulis86 wrote:lai veicas ar iecerētajiem darbiem :)
bet ja grib lai auto nerūsētu tad par eksplotēšanu ziemā jāaizmirst :D
Pēdējā ziema šim auto. ;)
Šovasar auto pārceļas uz Fāterlandi, tur par sāli u.c. sūdiem uz ceļa var aizmirst. :cool:

Image
Locked