neapvainojies, bet cēsu alus man tā nepārāk patīkPauliic wrote:Jelgava nekad nav bijis mans rajons
Es Tevi redzēju 22
Moderator: Juzix
- jaaniss
- Audi 80
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es Tevi redzēju 22
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
- Rekords
Salam kozot vaigos redzets takeshi uz Dzelzavas ielas pie Statoil ap plkst. 7.50 no rita.
Es te neesmu
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Lambertino
Šodien ELL satikts moikā, tad protams Krish un ķibeles ar dīzeli arī sastaptas 

psyhotype wrote:Īsi pirms 17:00 pie Valdemāra un Upes ielas krusta manīts Andis...stāvēju blakus joslā nedaudz uz priekšu gaiši zaļā A4 avant
Nemanīju, laikam aizdomājies biju.
GP-1714
- Andžejs
Nepareizi. Vari mēģināt vēlreiz.Martinss wrote:Andžej, es laikam atklāju tevi, tu esi tas ar to sarkano pasātu un ķīniešu hrenoniem?
WESTSIDE
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Eu, nu beidz dirsties, ar kādu aparātu tu tur pārvietojies?Andžejs wrote:Nepareizi. Vari mēģināt vēlreiz.Martinss wrote:Andžej, es laikam atklāju tevi, tu esi tas ar to sarkano pasātu un ķīniešu hrenoniem?Dažreiz es arī braucu ar to pastalu, bet pieder manam čomam no rajona.
- Pauliic
- Moderators
Freimo manīts slīpējam pa Ziepniekkalnu, sākumā redzēju sliedes no apļa kas pie puķu bodēm virzienā uz Bauskas ielu, tad pēdas uz Bauskas ielas un beigās pie krustojuma arī pašu vaininieku, kas nekautrējās turpināt iesākto 
- Lambertino
Viņš biedēja mani un MieziPauliic wrote:Freimo manīts slīpējam pa Ziepniekkalnu, sākumā redzēju sliedes no apļa kas pie puķu bodēm virzienā uz Bauskas ielu, tad pēdas uz Bauskas ielas un beigās pie krustojuma arī pašu vaininieku, kas nekautrējās turpināt iesākto

- Andžejs
Krish wrote:Tad ar to Golf 3 ar raibo kapotu !Martinss wrote:Eu, nu beidz dirsties, ar kādu aparātu tu tur pārvietojies?Andžejs wrote:Nepareizi. Vari mēģināt vēlreiz.Martinss wrote:Andžej, es laikam atklāju tevi, tu esi tas ar to sarkano pasātu un ķīniešu hrenoniem?Dažreiz es arī braucu ar to pastalu, bet pieder manam čomam no rajona.
P.S. Martin nedusmojies, alus no manis par minēšanu!
WESTSIDE
- Martinss
- Has thanked: 2 times
parocies, šito es kkad nesen minēju un tu neatbildēji, pie kemi toreiz manījuAndžejs wrote:Krish wrote:Tad ar to Golf 3 ar raibo kapotu !Martinss wrote:Eu, nu beidz dirsties, ar kādu aparātu tu tur pārvietojies?Andžejs wrote:Nepareizi. Vari mēģināt vēlreiz.Martinss wrote:Andžej, es laikam atklāju tevi, tu esi tas ar to sarkano pasātu un ķīniešu hrenoniem?Dažreiz es arī braucu ar to pastalu, bet pieder manam čomam no rajona.
![]()
P.S. Martin nedusmojies, alus no manis par minēšanu!
Šodien arī negaidīti satikts Garaiz, ja nemaldos.
Jū, šodien labi pabraukāts netaisniPauliic wrote:Freimo manīts slīpējam pa Ziepniekkalnu, sākumā redzēju sliedes no apļa kas pie puķu bodēm virzienā uz Bauskas ielu, tad pēdas uz Bauskas ielas un beigās pie krustojuma arī pašu vaininieku, kas nekautrējās turpināt iesākto
biš ķīmisko derētu uztaisītLambertino wrote:Viņš biedēja mani un Miezi
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Jap bij gan tāda lieta, tad vēl kkas ar nisanu, civiku un bembu kkur pa mārupi, pats nezinuMartinss wrote:
parocies, šito es kkad nesen minēju un tu neatbildēji, pie kemi toreiz manīju
Šodien arī negaidīti satikts Garaiz, ja nemaldos.
Un tad vēl purčikā man neļāva braukt taisni
Type85 quattro