Siltais gaiss salonā

Pastāsti citiem par paveikto, vai paprasi padomu kā un kur to var izdarīt

Moderator: gacciZm

Post Reply
demolv
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Siltais gaiss salonā

Post by demolv »

Karo4 puš silti gaisu viss kā nakas, bet ik pa laikam tas siltasi gaiss pazūd un nak ramdens, un pec brizha atkal nāk siltais! kas tas par prikolu ir, pavasari delj tā nomainiju pe4kas radiatoru, bet izradijas ka vecais ari bij gana labs. Tēvs saka ka ieksha varetu but gaisa burbulis- bet no kā? un kā var izspaidit vinju lauka ja no sakuma tak nak man silts gaiss.
Ceru uz palidzigu padomu, savadak tas autinjsh mani izbesis :D
p.s- auto jettaII 1,8 mono.
Kartupeļi labāk garšo bez mizām
Marx

Re: Siltais gaiss salonā

Post by Marx »

ja pieņem ka pečkas radiatorā nav šķēršļu (jo tas ir jauns), tad jādomā kas cits vārētu kavēt vai traucēt dzes.šķ. cirkulāciju.. radiators jauns, bet trubas aizaugušas?

Kā būtu ar termostatu? iedomājies- dzinejs silst temostats ir ciet, tad vienā brīdī termostars atveras (par ātru) un viss labums (siltums) aiziet uz lielo radiatoru- salonā dubaks.. bet tad arī motora T vajadzētu būt pazemai.

Cita versija- kādas ir salona apsildes klapes?, mehāniski regulējamas vai uz vakuma vai elektro?
citiem auto ir klasiska vaina, ka klapes neaizveras kā nākas un pūš aukstu, kaut pečkas radiators ir karsts.. tad kašķik jāmeklē klapju vadības svirās un mehānismos.

Vēl variants, ja vasarā gribēja karst dzinējs un tagad līdz salonam nenāk siltums- ūdenssūkņa gals (dažiem auto ir sūkņi ar plasmasas spārniem, kad tie aplūst, tad neko nekur nedzen :dusma: ).

man kādreiz līdzīga šaize pēkšņi! piemeklēja Mondeo, tā arī siltumu neatradu.. kau tiepriekš varēja pliks salonā sēdēt, cik labi sildīja :D
BlondaiZ

Post by BlondaiZ »

Es teiktu maini termostatu!
Image Image
demolv

Post by demolv »

Ēm termostats vasara mainits, udenssuknis ari pavasari manits un radiators pagashgad mainits :) Klapes regulejas mehaniski, em trubas ir siltas visas, un ziema pie normalas temp ari ir jabut siltai apakshejai trubai pie termostata vai ari nav? kas iet uz radiatoru! Bet ar to siltumu ir ta ka braucu un nāk man vinjsh, bet tad nomainās uz ramdeno un pec minutem atkal nak siltais.
DimanC

Post by DimanC »

izklausās pēc burbuļa. pārplūdes trauks/bačoks normālā līmenī? vai sistēma var no tā "paņemt" šķidrumu?

dažādām automārkām ir dažādi atgaisošanas paņēmieni. nebūtu Tev tas vācu lūznis, bet gan normāla japāņu mašīnu, par to Tev mācētu izstāstīt vai vismaz papūlētos atrast... tagad neko - gaidi, kamēr kāds cits vē-vē bēdubrālis izstāstīs Tev kas un kā :-D
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
binladens

Post by binladens »

Tagad ziema passātam kautkas līdzīgs :D :D, pūš pūs siltu un pečka atdziest, baigi ātri..., papūš karstu 10 sekundes un tad remdens nāk, izrubī, pēc 10 sek iesilst akal pūš karstu..., pačeko pārplūdes bačokā..., ar ierubītu motoru, vai ir stabila "plūsma" man teiksim 50/50 ka jāmaina sūknis jo "neko nedzen"..., kautkas tek, bet no manīm tek vairāk kā no tās trubiņas..., kamēr paciest varēs braukšu, kad apniks mainīšu.
demolv

Post by demolv »

NUm man teica to versiju par to ka burbulis varetu but ieksha, bet ka vinju izdzit lauka :D un ba4oka ir normals limenis- kā jābut:)
binladens

Post by binladens »

nu man jau arī bačoks ir ok :D, tik tek sūdīgi tajā bačokā...
binladens

Post by binladens »

Atrisināju savu problēmu- termodatčiku nomainīju kas rādija 110 uz normālu, un to termostatu nekruķīja vaļā ciet somethen, tagad mašīnā ir riktīga pirts, iztīriju 3 gadu kompostu zem loga kur pečas intake :naac: tagad biš pēc sūdiem smird značit kautkur iebraucu mēslā :D :rofl:
demolv

Post by demolv »

shodien pavizinajos apkar, un ar visulaiku tik puta silto gaisu, tas ir labi, bet nu nav vairs tas karstuminjsh kāds bij kad mashinu nopirku, bet tad ari bij vel citadas problemas ar dzeseshanu, varbut tapec bij zharigs :lol:
DimanC

Post by DimanC »

binladens wrote:Atrisināju savu problēmu- termodatčiku nomainīju kas rādija 110 uz normālu, un to termostatu nekruķīja vaļā ciet somethen, tagad mašīnā ir riktīga pirts, iztīriju 3 gadu kompostu zem loga kur pečas intake :naac: tagad biš pēc sūdiem smird značit kautkur iebraucu mēslā :D :rofl:
paga paga... ko Tu nomainīji?
Devēju (sensoru) vai rādītāju/bultiņu/skalu?

nesaprotu kā "tas, kas rāda 110" var ietekmēt to, vai termostats vaļā vai ciet???
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
demolv

Post by demolv »

Es ar nez vai tas ko maina , bet zinu ka maina temp stabinja radishanu, jo to ar mainiju, man vispar radija lidz galam :lol:
binladens

Post by binladens »

nu jā itkā tikai to kas stabiņu rāda :D, ITKĀ..., hvz, nu protams pie pečkas intake 3kg komposta arī iztīrīju tākā varētu būt arī tas :naac: :D
every_day

Post by every_day »

Nezinu vai tu esi to problēmu atrisinājis, bet uzmest aci vari.
Apskaties vai tev neburbuļojas sistēmas šķidrums. piemēram pietiek ja biku tiek eļļa klāt un viņš var sākt burbuļot un iemest burbuli kautkur tur kur viņam nevajadzētu būt.
Post Reply