RJ Avenger
- Draku6a
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: RJ Avenger
Paldies visiem par komentariem. gan labiem gan ne tik for6iem.
Neliels paskaidrojums vissiem:
Salons vel nav pabeigts.... tiks par6uti aizmugurejie benki un priek6ejie nomainiti pret sporta! sture protams bus cita!
Par krāsojumu.... es pats esmu par vinju sjusma un krasots ar domu ka nav jau tikai standart krasa un plēve.
Virsbūve tika pilnīgi veidota no nulles bamperi un slik6nji ka arii luuka sir 100% musu taisitas individuali 6im auto nekas netika nekur pirkts jo eiropa 6im auto vienkar6i nekas netiek piedavats un tads ir merkis uztaisit individualu projektu.
Par sedinajumu, ka jau teicu vel vis inav pabeigts un tas ir saraksta! pagaidam ir nedauzd citu lielaku rupju kaa motora pabeig6ana lidz galam.
Protams ka vissiem neizdabaas, bet ka jau teicu man pa6am patik un savu merki as auto pilda jo kam tadi patik ir izradiju6i jau interesi.
Neliels paskaidrojums vissiem:
Salons vel nav pabeigts.... tiks par6uti aizmugurejie benki un priek6ejie nomainiti pret sporta! sture protams bus cita!
Par krāsojumu.... es pats esmu par vinju sjusma un krasots ar domu ka nav jau tikai standart krasa un plēve.
Virsbūve tika pilnīgi veidota no nulles bamperi un slik6nji ka arii luuka sir 100% musu taisitas individuali 6im auto nekas netika nekur pirkts jo eiropa 6im auto vienkar6i nekas netiek piedavats un tads ir merkis uztaisit individualu projektu.
Par sedinajumu, ka jau teicu vel vis inav pabeigts un tas ir saraksta! pagaidam ir nedauzd citu lielaku rupju kaa motora pabeig6ana lidz galam.
Protams ka vissiem neizdabaas, bet ka jau teicu man pa6am patik un savu merki as auto pilda jo kam tadi patik ir izradiju6i jau interesi.
Spoiler
Show
DODGE AVENGER
- Focus
- bez Jumta
dizains nav individuals.... varbut vienigi panjemts un pielagots Avengeram, bet ne jau unikāls
to tu vari nestāstīt.... tikpat labi paņem Mpaku un pielāgo šim.. tas nebus UNIKĀLS
to tu vari nestāstīt.... tikpat labi paņem Mpaku un pielāgo šim.. tas nebus UNIKĀLS
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
nezinu ,ljoti atsit faast and fjuurius stael ...it iipashi kraasu izveele ...un individuals shaubos vai tur kas ir ,ja kaartiigi paseerchotu domaju ka devinjdesmitajos ir veel daudzi shaada veida kjekava stael bamperi,piekriitu tam ,ja shis topiks butu pirms 8iem gadiem ,noteikti ,ka daudziem ljooooti patiktu ,jo shis tapat ka 80gadu adidas treninjteerps ir zaudeejis veertiibu ,bet nu ,katram savs ,tapeec ,ja pasham patiik ,tad ok ....Veiksmi nobeigt visu lidz galam 

- J.K.jr.bad.
- Been thanked: 1 time
njā... *irsā laiks un materiāli kā saka, bet ja pašam patīk, tad vairāk neko nevajag. 

J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

šis nav tas gadījums, ka ja pašam patīk tad viss ir labi. šis auto ir domāts kā dēmo, kurš ir jāpatīk diezgan plašai auditorijai.. 

visi dīzeļmotori ir sūdi, ciest tos nevaru...
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
.. un burnout.lv vēl saucās autotuninga portāls
malači par atbalstu!
Manuprāt, ļoti labs ir Ch. piedāvātais - tumši pagriezieni + tāda veida diski. un ir pat ļoti foršs tas auto visā visumā. esošie diski gan ir garām.
un negatīvie izteicieni man šķiet, ka ir nedaudz pārspīlēti. auzas būtu, ja tas būtu kkāds neizdevies lowrideris ar 20" pulētiem spoguļratiem..

Manuprāt, ļoti labs ir Ch. piedāvātais - tumši pagriezieni + tāda veida diski. un ir pat ļoti foršs tas auto visā visumā. esošie diski gan ir garām.
un negatīvie izteicieni man šķiet, ka ir nedaudz pārspīlēti. auzas būtu, ja tas būtu kkāds neizdevies lowrideris ar 20" pulētiem spoguļratiem..
- Android
- Admins
Nedomāju ka kādam te interesē tavi autiņi - normāli cilvēki tavā vecumā autiņus nenēsāgt99 wrote:un šādu komentāru dēļ es savus autiņus te nekad nelikšu apskatei. Ķekava forever.

Good morning? No such thing!
Ch. variants tiešām der! Tie diski ar plauktu uzreiz to auto padara nopietnāku, nekā ar esošajiem diskiem.
Un, jā, būs jāiet ievērtēt!

Un, jā, būs jāiet ievērtēt!

- Alien
pat Troops savus auto ir te ielicis apskateigt99 wrote:un šādu komentāru dēļ es savus autiņus te nekad nelikšu apskatei. Ķekava forever.
MĪKSTAIS!!!!!
AR_159 

- Android
- Admins
gt99 nevar ielikt savējos auto apskatei - mamma šim neļauj no plaukta tos ņemt laukāAlien wrote:pat Troops savus auto ir te ielicis apskateigt99 wrote:un šādu komentāru dēļ es savus autiņus te nekad nelikšu apskatei. Ķekava forever.
MĪKSTAIS!!!!!

- Alien
Android wrote:gt99 nevar ielikt savējos auto apskatei - mamma šim neļauj no plaukta tos ņemt laukāAlien wrote:pat Troops savus auto ir te ielicis apskateigt99 wrote:un šādu komentāru dēļ es savus autiņus te nekad nelikšu apskatei. Ķekava forever.
MĪKSTAIS!!!!!

AR_159 

tāpat, kā sievietes?pavaars wrote:peec 10 aliem saak izskatīties pēc auto![]()

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
- Android
- Admins
BEER. HELPING UGLY PEOPLE HAVE SEX. SINCE 1886.rixis wrote:tāpat, kā sievietes?pavaars wrote:peec 10 aliem saak izskatīties pēc auto![]()
[img]Alus[/img]
jaaopz wrote:EPIC WIN!Android wrote:BEER. HELPING UGLY PEOPLE HAVE SEX. SINCE 1886.rixis wrote:tāpat, kā sievietes?pavaars wrote:peec 10 aliem saak izskatīties pēc auto![]()
[img]Alus[/img]

End Credits