Krish Audi 80 quattro
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Lambertino Audi 80 quattro
90nieka purns tomēr ir nedaudz 'smukāks' par tagadējo, tā kā uz priekšu 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Sēdināt un r17 jāliek! 
Man liekas, kad nav ko čakarēties ar to purnu. Būs ziemā kāds neveiksmīgs "pis taisni reising", tad arī varēs skatīties, ko nomainīt. Tagad tik jāgāž!
Auto labs! Pašam ar tādu tagad gribas!
tik motoru es ņemtu citu.
Lai labi ripo!

yep, s2 purna uzlikšanas kopējās izmaksas būtu ekvivalentas vismaz 1/2 no tā auto vērtības.Martinss wrote:Pamēģini S2 lampas atrast.Ja nemaldos, tad to lampu komplekts ir sierras cenā.

bet nu B3 purns nav diez ko glīts.

jebkurā gadījumā apsveikts ar citu auto. priekš ziemas ir ok.

being a better driver is not an unfair advantage...
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Nu hvz, es šādu motoru tik gribēju un pašlaik arī neko sliktu nevaru pateikt 
Ok, tā mehāniskā šprice čakarē smadzenes, bet tas pats arī ir 5cyl un 2.6 vai 2.8 vienkārši kretinē...
Kad pastāv, īsti nelec, burbuļo, tukšgaitas apgriezieni mainās no zvaigžņu stāvokļa un tā

Ok, tā mehāniskā šprice čakarē smadzenes, bet tas pats arī ir 5cyl un 2.6 vai 2.8 vienkārši kretinē...
Kad pastāv, īsti nelec, burbuļo, tukšgaitas apgriezieni mainās no zvaigžņu stāvokļa un tā

Lambert, mašīnas ir jālabo, ja tās nedarbojas kā vajadzētu.Lambertino wrote:Kad pastāv, īsti nelec, burbuļo, tukšgaitas apgriezieni mainās no zvaigžņu stāvokļa un tā

- Lambertino
Kad būs laiks, paķimerēšos, pašlaik jāgāž tikV.I.P. wrote:Lambert, mašīnas ir jālabo, ja tās nedarbojas kā vajadzētu.Lambertino wrote:Kad pastāv, īsti nelec, burbuļo, tukšgaitas apgriezieni mainās no zvaigžņu stāvokļa un tā![]()

Liekam turbo, kamēr nav par vēlu!Lambertino wrote:D'Karlo wrote:Lambertino wrote:Es šodien bedrē skrējos ar:
Un izkodu:
Lambert - pabeidz teikumus!
![]()
Mieža 2.8 vienādi
Juzix 1.8 20v vienos vārtos saliku
Sanāk ka Rodes seatu 1.9tdi arī vienos vārtos, jo Miezīc viņu salika
Vispār smieklīgi, Rode tagad čipošot seatu un aicinās mūs ar Miezi atkal

- Lambertino
VEMS jau tev ir: vienlaicīgi tak abus urbjus nelietosi!
Vajag turbo!
Tas ir vienkārši: ņemas kolektori no 20VT un nofleksējas viens cilindrs. Pie laba raskalada sanāk dinamiskāks par M3!
Vajag turbo!
Tas ir vienkārši: ņemas kolektori no 20VT un nofleksējas viens cilindrs. Pie laba raskalada sanāk dinamiskāks par M3!

- Lambertino
- jaaniss
- Audi 80
Tur bija vesela kaudze ar variantiem par tukšgaitu, viss jau ir taisāms
Vizuālā vietā labāk pirms ziemas pāriet uz puliuretāna piekari ( tikko savam to sadarīju) tā kā pm Wu-ryder un viss notiek
un sveikts ar ziemas kapli

Vizuālā vietā labāk pirms ziemas pāriet uz puliuretāna piekari ( tikko savam to sadarīju) tā kā pm Wu-ryder un viss notiek

un sveikts ar ziemas kapli

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
- Lambertino
JepRoDeO wrote:bet tas ir tas pats kas naak pasatos un golfos 2trajos ka baigais tuuns? kipa saucas 2.0DOHS kadreiz likas nenormals zveers!

- Lambertino
Man ļoti patīk šī bilde un es viņu nemainīšuRoDeO wrote:jaani! nomaini avataru

Tur esmu vis es -
Pilons nozīmē trasi
Ierocis nozīmē bīstams
Mašīna nozīmē, kas man patīk

Uzvars uz bmw tur toč nav

Par tukšgaitu - vecos laikos biju viens no pāris cilvēkiem Rīga, kas šito šprici bija izkodis a-z. Šodien jau gadrīz jebkurs jūzeris zin, ka tukšgaitai visizplatītākā vaina ir gaisa mērītāja pocis. Ukraiņi vai krievi taisa bezkontakta poci priekš šitā. No BOSCH visu laiku atsevišķi nepārdevās, jo ieregulēšanai vajag baigo pacietību. Bet tagad oldtaimeru sadaļā detaļu var dabūt atsevišķi...
- Lambertino
Gaidi ciemiņusgintsk wrote:Par tukšgaitu - vecos laikos biju viens no pāris cilvēkiem Rīga, kas šito šprici bija izkodis a-z. Šodien jau gadrīz jebkurs jūzeris zin, ka tukšgaitai visizplatītākā vaina ir gaisa mērītāja pocis. Ukraiņi vai krievi taisa bezkontakta poci priekš šitā. No BOSCH visu laiku atsevišķi nepārdevās, jo ieregulēšanai vajag baigo pacietību. Bet tagad oldtaimeru sadaļā detaļu var dabūt atsevišķi...

nugintsk wrote:Par tukšgaitu - vecos laikos biju viens no pāris cilvēkiem Rīga, kas šito šprici bija izkodis a-z. Šodien jau gadrīz jebkurs jūzeris zin, ka tukšgaitai visizplatītākā vaina ir gaisa mērītāja pocis. Ukraiņi vai krievi taisa bezkontakta poci priekš šitā. No BOSCH visu laiku atsevišķi nepārdevās, jo ieregulēšanai vajag baigo pacietību. Bet tagad oldtaimeru sadaļā detaļu var dabūt atsevišķi...

bija te viens auto, staigaaja apgriezieni un iisti negaaja, mainiija tukshgaitas regulatoru (bosch), reguleejaas pie vairaakiem, beigaas taa sareguleeja, ka slaapa nost tukshgaitaa.
lai arii nepatiik iipashi Markusa attieksme, bet tur visu paarjauca, mainaamo samainiija un sataisiija tip top.
sviestmaize gan nebuus.