Ta izdomaju ari beidzot seit pieregistreties,lasu un abrinoju so portalu jau kadus tris gadus!!!(atvainojos par garumzimem)
Beidzot ari sanemu dusu un pieregistrejos!!!Masina ir nemotors Skoda Fabia 1.4 16v benzins,2002 gads,nesenka noripoja pirmos 100000!!
Bet taka braukaju nedela virs 600km,par paterinu nesudzos!!
Attachments
Last edited by dreimanis1990 on 03 Oct 2010, 23:34, edited 2 times in total.
nu nav gan Lv,atrodos irija!!ja ir vel kadi lietotaji irija,dod tik zinu!!!nja butu gan labi ar dizeliti,bet apdrosinasana ir nereali augsta!!!ja 500km sanak turp atpakal uz darbu un 100km,tapat pa veikaliem un citam vajadzibam!!
dreimanis1990 wrote:nu nav gan Lv,atrodos irija!!ja ir vel kadi lietotaji irija,dod tik zinu!!!nja butu gan labi ar dizeliti,bet apdrosinasana ir nereali augsta!!!ja 500km sanak turp atpakal uz darbu un 100km,tapat pa veikaliem un citam vajadzibam!!
Apdrošināšanas labas gan jā. Ja ir mazs stāžs un nav bonusa punkti.
Es šobrīd esmu īrijā kā arī lietotajs Reinis un Art_Zee. Dzīvojam Navanā.
Kur Tu?
p.s. sveikts ar dūšas saņemšanu
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
500 km uz darbu un atpakaļ Priekš Latvijas tas liekas trakums.
Lambertino teica ka ja jābrauc vairāk pa 200km uz vienu galu tad jau jākravā līdzi čemodāni
foxx wrote:500 km uz darbu un atpakaļ Priekš Latvijas tas liekas trakums.
Lambertino teica ka ja jābrauc vairāk pa 200km uz vienu galu tad jau jākravā līdzi čemodāni
kaa kura valstii
zviedri ar neispringst par 150-200 km diena uz darbu
Dziwoju portlaois!!Ja, ja tev nav nekada staza apdrosinasana ir nereali augsta,vakardien man beidzas apdrosinasana,autjaunoju un nakamajam gadam man ir 2487eiro!! Vieniga lieta kas man nepatik ir apdrosinasana!!
Man jau diena tikai janobrauc biski pari 100km,nav tik traki ka cemodani janem lidzi!!!
dreimanis1990 wrote:Dziwoju portlaois!!Ja, ja tev nav nekada staza apdrosinasana ir nereali augsta,vakardien man beidzas apdrosinasana,autjaunoju un nakamajam gadam man ir 2487eiro!! Vieniga lieta kas man nepatik ir apdrosinasana!!
Man jau diena tikai janobrauc biski pari 100km,nav tik traki ka cemodani janem lidzi!!!
Lietotājam Art_Zee ir peugeots 206 2000 gada
pirmajā gadā bija 1500eur, šogad 1000eur.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
foxx wrote:500 km uz darbu un atpakaļ Priekš Latvijas tas liekas trakums.
kādas problēmas? es 3-4 gadus tā braukāju no mājām Jūrmalā uz darbu Rīgā. Turp atpakaļ nedēļā sanāca, nu ok, nedaudz mazāk - kaut kādi 440km