Rudens izbrauciens ar kruīza kuģi!
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Rudens izbrauciens ar kruīza kuģi!
Jā, šito izbaudīju, uz Stokholmu braucu ar Romantiku, atpakaļ ar Festival, nevar salīdzināt...anarhists wrote:Ir tikai viens ieteikums - tiem kas brauc: Romantika ir klasi pārāks kuģis par Festival. Neiegrābieties.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Archuks
- BMW
Runājot par apkopēm, cik diez šitāds kruīza kuģis savā mūžā nobrauc kilometrus/jūdzes/whateva?anarhists wrote:un Romantika ir remontā/apkopē līdz 22.09. JFYI.
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

daudz, bet nu arī resurss tur ir mega lielsArchuks wrote:Runājot par apkopēm, cik diez šitāds kruīza kuģis savā mūžā nobrauc kilometrus/jūdzes/whateva?anarhists wrote:un Romantika ir remontā/apkopē līdz 22.09. JFYI.
- Pauliic
- Moderators
tas ir tieši tas ko dakteris parakstījisMartinss wrote:Manuprāt, galīgi garām.Sanāks tas pats kas ziemas izbraucienā - lopiska nodzeršanās, max maz auto un tāa, ko gluži par izbraucienu nevar nosaukt.
šmiga obligāti jāpērk LV jo uz kuģa kokčiki utt ir mega dārgi
pie mīnusiem varētu pieskaitīt, ka parasti izbraukšana ir sestdien pa dienu un attiecīgi atgriešanās ir pirmdien rīta pusē, kas izčakarē pirmdienu (palabojiet, ja kļūdos)
bet ideja mega
nav iespējams vienu dienu brīvu dabūt?Pauliic wrote:tas ir tieši tas ko dakteris parakstījisMartinss wrote:Manuprāt, galīgi garām.Sanāks tas pats kas ziemas izbraucienā - lopiska nodzeršanās, max maz auto un tāa, ko gluži par izbraucienu nevar nosaukt.
![]()
![]()
šmiga obligāti jāpērk LV jo uz kuģa kokčiki utt ir mega dārgivienā vakarā 50Ls aiziet pat īsti nenoreibstot
pie mīnusiem varētu pieskaitīt, ka parasti izbraukšana ir sestdien pa dienu un attiecīgi atgriešanās ir pirmdien rīta pusē, kas izčakarē pirmdienu (palabojiet, ja kļūdos)
bet ideja megavarētu pieteikties pat, ja vien ne tā pirmdiena
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

Pēdējo 4 gadu laikā esmu izbaudījis braucienu 3 reizes - 2as ar vecākiem, 1u ar klasi. Emocijas viennozīmīgi pozitīvas, par spīti, ka visas 3 reizes nācās nakšņot uz C klāja (toties pirts, sauna un baseins tuvāk - 1h šis viss 3ls
) Par tām cenām veikalos, tik līdz prāmis attiet no ostas, stājas spēkā "tax free". Nu tā piemēram Finlandia 0,7l maksā 8,.ls 
VAZ 21013 1500s
tax free navachmed wrote:Pēdējo 4 gadu laikā esmu izbaudījis braucienu 3 reizes - 2as ar vecākiem, 1u ar klasi. Emocijas viennozīmīgi pozitīvas, par spīti, ka visas 3 reizes nācās nakšņot uz C klāja (toties pirts, sauna un baseins tuvāk - 1h šis viss 3ls) Par tām cenām veikalos, tik līdz prāmis attiet no ostas, stājas spēkā "tax free". Nu tā piemēram Finlandia 0,7l maksā 8,.ls
- Foxijs
Tikai un vieniigi atbalstu, ja cena buus nice, tad vareetu piedal'ities
))
kā pagaidu cenu orientieri varu piedāvāt 90ls par Bklases 4 vietīgu kajīti, tas sanāk 22,5 Ls no cilvēka.
atkarībā no atsaucības. respektīvi ja tiks ņemtas vairāk kā 3-4 kajītes domāju, ka varētu vēl cenu lētāku nodzīt līdz kādiem 80ls
atkarībā no atsaucības. respektīvi ja tiks ņemtas vairāk kā 3-4 kajītes domāju, ka varētu vēl cenu lētāku nodzīt līdz kādiem 80ls
- _dainis_
ideja 
pirmdien es varu uzzināt cik šāds pasākums maksās aptuveni 15 cilvēkiem, jo oktobra vidū es braukšu uz Stokholmu ar darba kolektīvu!
pirmdien es varu uzzināt cik šāds pasākums maksās aptuveni 15 cilvēkiem, jo oktobra vidū es braukšu uz Stokholmu ar darba kolektīvu!
Audi A3 1,8 tq 132kw
Rudenī ļoti laba ideja braukt.
Bet vienīgais ko tur darīt ir vai nu gulēt vai dzert, citu neko. Alko un paiku ņemiet DAUDZ. TAX FREE tur SUX, tapēc labāk uz to nemaz neceriet.
Bet vienīgais ko tur darīt ir vai nu gulēt vai dzert, citu neko. Alko un paiku ņemiet DAUDZ. TAX FREE tur SUX, tapēc labāk uz to nemaz neceriet.
GP-1714
- vdx-treme
- WD-40
sākas vējš jūrā un jautrāk peldētAndis wrote:Rudenī ļoti laba ideja braukt.![]()
P.S.: i'm in atkarībā no datumiem.
Nav tolks tajā tax free, outlets turpat blakām irAndis wrote:Rudenī ļoti laba ideja braukt.![]()
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
visi visu tik labi zin, ka prieks
kad jūs pēdējo reizi bijāt uz prāmja veikalā?
tur cnas ir tik pat lielas kā Rīgas veikalos, ir lietas,kas ir pat lētākas, tik visam kvalitāte ir labāka, jo produkti skandināvijas tirgum domātie
bet nu ko tad es zinu

kad jūs pēdējo reizi bijāt uz prāmja veikalā?
tur cnas ir tik pat lielas kā Rīgas veikalos, ir lietas,kas ir pat lētākas, tik visam kvalitāte ir labāka, jo produkti skandināvijas tirgum domātie
bet nu ko tad es zinu