RJ Avenger
Re: RJ Avenger
10 gadus atpakalj buutu kruts
tagad....
bet nu prieksh attieciigas publikas kaa reklaamas auto der
labaak gan kaadu smuku german style buutu taisiijushi 

bet nu prieksh attieciigas publikas kaa reklaamas auto der

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- PuikaKriss
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
taču nav tik traki. Ja kāds drifta auto būtu uztaisīts līdzīgā stilā, visi čurātu karstu
Un imho šai, tāpat kā vidusmēra drifta tačkai, galvenais uzdevums ir būt atraktīvai un uzmanību piesaistošai, ko šis auto veiksmīgi arī dara. Ne jau auto tika taisīts, lai izpatiktu foruma dizaineru elitei.
Ar pāris niecīgiem uzlabojumiem visu vēl var glābt:

Neesmu fotošopa guru, bet ieskatam imho der.
galu galā ja demo auto būtu uztaisīts e30 ar mtech2 un bbs diskiem, lielais tautas vairums ilgi skatītos un nevarētu saprast vai tur vispār kkas ir mainījies.
Kā jau teicu, mērķauditorija gan jau ir cilvēki kam patīk špaktele, šķiedra, lampiņas, spileri un tamlīdzīgi marasmi! 

Ar pāris niecīgiem uzlabojumiem visu vēl var glābt:

galu galā ja demo auto būtu uztaisīts e30 ar mtech2 un bbs diskiem, lielais tautas vairums ilgi skatītos un nevarētu saprast vai tur vispār kkas ir mainījies.

Sodit slidgultnus uz spiediena
nu redz, nedaudz savādākas gaumes un jau kaut kas labs varētu sanākt... 
vēlme ir kaut ko darīt, bet vēl nav izstrādājies ķēriens. nekas, gan jau tas arī atnāks... varbūt..
vēl jau jautājums par budžetu, ja visu nosaka nauda, tad tā jau arī ir lielākā daļa no problēmas...
padod tik virsū..

vēlme ir kaut ko darīt, bet vēl nav izstrādājies ķēriens. nekas, gan jau tas arī atnāks... varbūt..

vēl jau jautājums par budžetu, ja visu nosaka nauda, tad tā jau arī ir lielākā daļa no problēmas...
padod tik virsū..

visi dīzeļmotori ir sūdi, ciest tos nevaru...
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
un ar gāzmašīnām jau nav nekas labāks ibio..
esmu sprukās, dīzeļi sux, gāze tāpat sux, a benzīns dārgs... KO MAN TAGAD DARĪT..?
- jūdass
Neklausies viņos! Viņiem vienkārši skauž! 

- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
- Ответ, к сожалехию, не да.
- mbertulis
- Dubultaģents
Iespējams, ka iekš kāda UK tūneru žurnāla viņš derētu, bet ne šeit un ne šai publikai.
Man personīgi šis auto nesimpatizē ne standarta variantā, ne šādā.
Man personīgi šis auto nesimpatizē ne standarta variantā, ne šādā.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

ch variants jau stipri labaaksCh. wrote:taču nav tik traki. Ja kāds drifta auto būtu uztaisīts līdzīgā stilā, visi čurātu karstuUn imho šai, tāpat kā vidusmēra drifta tačkai, galvenais uzdevums ir būt atraktīvai un uzmanību piesaistošai, ko šis auto veiksmīgi arī dara. Ne jau auto tika taisīts, lai izpatiktu foruma dizaineru elitei.
![]()
Ar pāris niecīgiem uzlabojumiem visu vēl var glābt: SpoilerShow
galu galā ja demo auto būtu uztaisīts e30 ar mtech2 un bbs diskiem, lielais tautas vairums ilgi skatītos un nevarētu saprast vai tur vispār kkas ir mainījies.Kā jau teicu, mērķauditorija gan jau ir cilvēki kam patīk špaktele, šķiedra, lampiņas, spileri un tamlīdzīgi marasmi!

salona briesmiigaas plastmasas nobliezt ar floku, mosh pat ar citu kraasu uztaisiit logo + ielikt sporta taburetes un normaalu stuuri, un buutu daudz patiikamaaks skats
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Sākumā kopskats bija labāks par tagadējo. Demokārs? Tādus demokārus var sapirkties daudz, te pat ss.lv ir pilns ar Ķekavas tūninga eksemplāriem. Salons vispār bez komentāriem. Ne man par to spriest, bet klientus šāds auto drīzāk atbaidītu, nevis pievilinātu. Šķūninga faniem ir Ķekava, tur noteikti sanāks lētāk.
Bet nu lai veicas, prieks, ka vispār kāds ko cenšas izdarīt.
Nelido ātrāk par savu sargeņģeli!
Redzi, Tu savu auto dotu tādai kompānijai, atsaucoties uz reklāmas flaijerīti "piešķirt jaunu stilu un foršu tūningu"? Domāju, ka nē. Es arī nedotu. Un daudzi šejienieši arī nē. Līdz ar to, mums tas vienkārši nav domāts. Kā jau teicu, šī auto uzdevums nav izpatikt foruma auto dizaina speciālsitiem.Lm` wrote:Sākumā kopskats bija labāks par tagadējo. Demokārs? Tādus demokārus var sapirkties daudz, te pat ss.lv ir pilns ar Ķekavas tūninga eksemplāriem. Salons vispār bez komentāriem. Ne man par to spriest, bet klientus šāds auto drīzāk atbaidītu, nevis pievilinātu. Šķūninga faniem ir Ķekava, tur noteikti sanāks lētāk.

Sodit slidgultnus uz spiediena
- Draku6a
Paldies visiem par komentariem. gan labiem gan ne tik for6iem.
Neliels paskaidrojums vissiem:
Salons vel nav pabeigts.... tiks par6uti aizmugurejie benki un priek6ejie nomainiti pret sporta! sture protams bus cita!
Par krāsojumu.... es pats esmu par vinju sjusma un krasots ar domu ka nav jau tikai standart krasa un plēve.
Virsbūve tika pilnīgi veidota no nulles bamperi un slik6nji ka arii luuka sir 100% musu taisitas individuali 6im auto nekas netika nekur pirkts jo eiropa 6im auto vienkar6i nekas netiek piedavats un tads ir merkis uztaisit individualu projektu.
Par sedinajumu, ka jau teicu vel vis inav pabeigts un tas ir saraksta! pagaidam ir nedauzd citu lielaku rupju kaa motora pabeig6ana lidz galam.
Protams ka vissiem neizdabaas, bet ka jau teicu man pa6am patik un savu merki as auto pilda jo kam tadi patik ir izradiju6i jau interesi.
Neliels paskaidrojums vissiem:
Salons vel nav pabeigts.... tiks par6uti aizmugurejie benki un priek6ejie nomainiti pret sporta! sture protams bus cita!
Par krāsojumu.... es pats esmu par vinju sjusma un krasots ar domu ka nav jau tikai standart krasa un plēve.
Virsbūve tika pilnīgi veidota no nulles bamperi un slik6nji ka arii luuka sir 100% musu taisitas individuali 6im auto nekas netika nekur pirkts jo eiropa 6im auto vienkar6i nekas netiek piedavats un tads ir merkis uztaisit individualu projektu.
Par sedinajumu, ka jau teicu vel vis inav pabeigts un tas ir saraksta! pagaidam ir nedauzd citu lielaku rupju kaa motora pabeig6ana lidz galam.
Protams ka vissiem neizdabaas, bet ka jau teicu man pa6am patik un savu merki as auto pilda jo kam tadi patik ir izradiju6i jau interesi.
Spoiler
Show
DODGE AVENGER