Apspriežoties ar El_Camino uzzināju,, ka bildēs redzamie smukie plaukti ir ņemti no e34/e39 diskiem. e36/e36 ratiem plaukts nāk mazāks. Sanāk, lai dabūtu tādu plauktu, jāņem divi disku komplekti un jākombinē kopā. hmm
drošivien kkad nākotnē jāizvalcē arkas un jāņem diski no e34/e39.. pagaidām tad laikam neko tur nevar iesākt..
Ch. wrote:Apspriežoties ar El_Camino uzzināju,, ka bildēs redzamie smukie plaukti ir ņemti no e34/e39 diskiem. e36/e36 ratiem plaukts nāk mazāks. Sanāk, lai dabūtu tādu plauktu, jāņem divi disku komplekti un jākombinē kopā. hmm
drošivien kkad nākotnē jāizvalcē arkas un jāņem diski no e34/e39.. pagaidām tad laikam neko tur nevar iesākt..
atsevišķi jāpiepērk plaukti.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Ch. wrote:Apspriežoties ar El_Camino uzzināju,, ka bildēs redzamie smukie plaukti ir ņemti no e34/e39 diskiem. e36/e36 ratiem plaukts nāk mazāks. Sanāk, lai dabūtu tādu plauktu, jāņem divi disku komplekti un jākombinē kopā. hmm
nu jāajaa. bet hvz, ja viņi tirgojās atsevišķi tad tikai ebayaa. bet lētāk sanāk imho tepat Latvijā meklēt tos jau minetos style5 no piecīša. jeb es kļūdos?
anyway pēc sesijas būs jāiedziļinās tā kārtīgāk tajā visā, tagad galīgi nav laika.
nu jāajaa. bet hvz, ja viņi tirgojās atsevišķi tad tikai ebayaa. bet lētāk sanāk imho tepat Latvijā meklēt tos jau minetos style5 no piecīša. jeb es kļūdos?
anyway pēc sesijas būs jāiedziļinās tā kārtīgāk tajā visā, tagad galīgi nav laika.
Uzprasi pašam El-Camino par tiem plaiuktiem, jo viņš droši vien arī ir ņēmis, bet no kurienes
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
:ziimuulis:
Man šķiet,ka tie style 5 "sietiņi'' tādi grūti kopjami. Visās tajās šķirbās ar švammi ielīst..
Smuki jau gan viņi ir..
Man vēl patīk tie BBS RA,ko Archuks lika iekšā.
Galu galā,liec tos,kas pašam patīk un var uzlikt.
Fascinē tie,kas saka,ka nevar likt kaut ko,kas daudziem jau ir,neizcelsies utt. Tak pajāt Kur tiek izrauts,ka visi grib taisīt tā,lai izceļas
tātad:
reāli, neieguldot lielas summas, ir dabonami 17x7,5 style5 diski - tas nozīmē - bez lielā smukā plaukta..
ir jēga likt šādus?
pašam jau liekas, ka bez plauktiem galīgi nav skats..