Info nosūtīts uz [email protected]RolandsK(liekais teksts) wrote:Es varbūt varētu uzzināt vienu lietuSen neesmu logojies iekšā. Mans profils, cik meklēju nav izdzēsts? Neatceros vairs ne paroli, ne e-pastu kuru piereģistrēju. Varbūt varētu aizsūtīt uz mailu jaunu paroli, ja tas iespējams
Gan jau viens no trijiem maniem iespējamajiem e-pastiem būs īstais
| RolandsK
Code: Select all
The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator.
viena diena ir sen pagājusi.HaL wrote:Tev cik no administrācijas sadaļas ir uzlikts vienas dienas brīdinājums par mutes palaišanu![]()
dimanc_still_banned wrote:viena diena ir sen pagājusi.HaL wrote:Tev cik no administrācijas sadaļas ir uzlikts vienas dienas brīdinājums par mutes palaišanu![]()
arī brīdinājumu saņēmis neesmu, kur nu vēl trīs![]()
ja jums tur problēmas ar user management, varbūt novērsiet tās. savādāk vēl godīgs cilvēks var pārprast un sākt uztvert personīgi|
DimanC wrote:. No sliktajām īpašībām nekas daudz nav - nedaudz lietots, mēdz ganīties bērnautā, pļurkstēt par visu ko, bet tā diezgan labs un, galvenais, unikāls modelis.
1) Vai Melnais pļurkšķ vai nepļurkšķ ir administrācijas problēma.DimanC_banned wrote:dāāāāāā
1) Melnais nepļurkšķ?
2) ja cilvēki runā par gondām un Gondaklubu, mani tas arī varbūt aizskar. banosim visus tos arī?
1) mespļauj akā, no kuras dzerMelnais wrote:wrong, un tā ir jūsu problēma, ka tā domājat un kamēr domāsiet tā, tikmēr te būs miskaste. tas, ka jums ir dotas tiesības rediģēt foruma info un dzēst/nedzēst citus lietotājus, tas nenozīmē, ka jūs esat pārāki par citiem, kur nu vēl gudrāki. patiesībā, reizēm škiet, ka dažkārt ir otrādi, tas par to gudrību.Briedis wrote:1) Vai Melnais pļurkšķ vai nepļurkšķ ir administrācijas problēma.DimanC_banned wrote:dāāāāāā
1) Melnais nepļurkšķ?
2) ja cilvēki runā par gondām un Gondaklubu, mani tas arī varbūt aizskar. banosim visus tos arī?
2) tas ko Lamberts iekopēja ir tikai viens no piemēriem.
3) tas ir normāli ka cilvēkiem atšķiras viedokļi, tad jau sanāk ka man būtu jādod Bans visiem, kas nebrauc ar Fordiem? apsurds. Ja tevi peronīgi kāds ir aizskāris, ziņo adminiem. Administrācija šeit ir lai risinātu problēmas, neviens te neonanē no prieka, ja kādam ir iedots bans.
4) Adminiem vienmēr taisnība.