Spams nogalina jebkuru forumu!
Žēl, bet spams brīžiem šeit valda..un netikai spama topikos

burnout.lv wrote:Reason given for ban: Atslābsti ar savām gudrībām!!!
Labs jautājums. Droši vien, tas ir tamdēļ, ka es ierakstu kā reāli ir, bet tad atrodas citi, kuri forumos ir salasijušies visādas gudrības, kuras tuvu nav patiesībai un cenšās mani apstrīdēt, un padarīt mani par muļķi. Tā nav?! Un pats smieklīgākais ir tas, ka apstrīd tiešām tie, kuri par tehniskām lietām vismazāk izpaužas šeit!Archuks wrote:Piekrītu, melnais, kāpēc visus (izņemot spamu), kur tu ieposto sākās spams?
Ko es uzskatu kas ir sūds? :neka:nafnafs wrote:Bet nu varētu arī ieteikt citiem paardomat savu rakstamvielu, pedejaa laikaa izskatas, piemeram, fokusam un rainim liekaas, ka viss ir suuc, kas negrozas ap jums, tiesjam jau riebjas lasiit citreiz.
p.s. man nav nekadu personiigu pretenziju, bet nu buusim kaa cilveki nevis meerkaķi.
Nevajag uzreiz te par sweet candy izlikties... neviens tev neaizliedz rakstīt (izņemot, protams, kad esi nobanotsGuest wrote:Ēm, ko es ieteiktu burnout.lv administrācijai... Uztaisiet noteikumus šim forumam, jo te tādu vienkārši nav! Tā vai tā neuzskatu, ka būtu kko pārkāpis, lai dabūtu banu.
tieši tavus PILNĪGI bezjēdzīgos postus esmu dzēsis visvairāk no Pirkt/Pārdot..nafnafs wrote:Bet nu varētu arī ieteikt citiem paardomat savu rakstamvielu, pedejaa laikaa izskatas, piemeram, fokusam un rainim liekaas, ka viss ir suuc, kas negrozas ap jums, tiesjam jau riebjas lasiit citreiz.
p.s. man nav nekadu personiigu pretenziju, bet nu buusim kaa cilveki nevis meerkaķi.
tev par pārdomām vajadzētu mazliet piedomāt pie apvainojumiem ar kādiem mētājies, citādi var sanākt, ka nāksies pie zobārsta iet...Focus wrote:tieši tavus PILNĪGI bezjēdzīgos postus esmu dzēsis visvairāk no Pirkt/Pārdot..nafnafs wrote:Bet nu varētu arī ieteikt citiem paardomat savu rakstamvielu, pedejaa laikaa izskatas, piemeram, fokusam un rainim liekaas, ka viss ir suuc, kas negrozas ap jums, tiesjam jau riebjas lasiit citreiz.
tas tā pārdomām
Guest wrote:tev par pārdomām vajadzētu mazliet piedomāt pie apvainojumiem ar kādiem mētājies, citādi var sanākt, ka nāksies pie zobārsta iet...Focus wrote:tieši tavus PILNĪGI bezjēdzīgos postus esmu dzēsis visvairāk no Pirkt/Pārdot..nafnafs wrote:Bet nu varētu arī ieteikt citiem paardomat savu rakstamvielu, pedejaa laikaa izskatas, piemeram, fokusam un rainim liekaas, ka viss ir suuc, kas negrozas ap jums, tiesjam jau riebjas lasiit citreiz.
tas tā pārdomām
nu [censored]. kā var šitādus bērbudārza līmeņa tekstus bīdītGuest wrote:tev par pārdomām vajadzētu mazliet piedomāt pie apvainojumiem ar kādiem mētājies, citādi var sanākt, ka nāksies pie zobārsta iet...
gribu redzet to dzīvē..doux.. wrote:nu [consored]. kā var šitādus bērbudārza līmeņa tekstus bīdītGuest wrote:tev par pārdomām vajadzētu mazliet piedomāt pie apvainojumiem ar kādiem mētājies, citādi var sanākt, ka nāksies pie zobārsta iet...