Chau visiem burnout lietotaajiem, esmu te taa teikt jauninjais. Nedaudz, tad par sevi- lokaacijas vieta man ir Jelgava, tachu ik dienu meeroju celju uz Riigu, maacos BA 1. kursaa, sanāk, ka ar psiho-arno esam kursa biedri.
Nu taa, veeleejos atraadiit savu E36 `95. gada izlaiduma, 316 (

) - bet taakaa ik dienu kaa jau mineeju braucu uz Riigu un atpakalj uz Jelgavu (ap 100km dienā sanaak nobraukt), tad par pateerinju itkaa nesuudzos , shis ir mans pirmais auto un arī ne sevis pirkts. Iegaades veesture diezgan parasta- mutere savulaik noshkjiila MB E220 (`98) kkadus 6 gadus atpakalj, taadeelj vajadzeeja fiksi dibenapaarvietojamo tipa ar nodomu "laiciigu", bet nu sanaacis taa, ka pienaaca 18 un naacaas piesavinaaties man to auto. Protams, ja pats buutu pircis izveele kristu uz vismaz 325.
Siikaak par pashu auto- auto tika pirkts DE, diezgan sterils ar nobraukumu ap 125 k, tagad aptuveni 150 k. Nekaadu dizho ekstru arii nav, ja neskaita, el. luuku un el. spoguljus. Paareejais, kaa jau parastam viens.seshi

. Un jā, virsuu shobriid uzstaadiiti ir arii M Contour diski, tiesa gan replikas.

Runaajot par kkadiem plaaniem, tad gribeetos uzstaadiit veel baltos pagriezienus un tad uz vasaras beigaam vinju paardot.