kaa to saprastHaL wrote:gandriiz bikses pietaisiiju no smiekliem...![]()
*pasmaida juus burnoutieshi rulee... acis panjem pirkstos

Moderator: omulis
kaa to saprastHaL wrote:gandriiz bikses pietaisiiju no smiekliem...![]()
*pasmaida juus burnoutieshi rulee... acis panjem pirkstos
Neuztraucies!ledusskapis wrote:situaacija jau shtruntiiga! saule spiid acis, neko nevar redzet un arii biku aizdomaajies biju! shoks baigais, veel tagat taa suudiigi ap duushu
kaa tu domaa kaa es jtosHaL wrote:es vispaar justos suuuuuuuuudiiigi, ja nonestu cilveeku
Bij pienaacis viens viirietis(nu taads gados jau) teica ka visu muuzu braucot un pa celjiem lien galvenokaart sievietes un neskataas ne pa labi ne pa kreisi!diabl0_ wrote:Kameer visi kajaamgaajeeji pashi nebuus pabijushi pie stuures un nesapratiis to, ka vinjus var arii neredzeet, tikmeer vinji nebeigs liist uz ielas..lielaakaa dalja notriekto cilveeku ir tie, kuri pashi nav pie stuures seedeejushi..
man bij kaut kas liidziigs tikai aatrums bija 150km/h. ir arii liecinieki. braucu maajaas pa nakti no riigas un joslas viduu viens [censored] atpletis rokas. ja blakus joslaa butu kaads autoo tad gan es shito droshi vien nestaastiitu.ledusskapis wrote:Bij pienaacis viens viirietis(nu taads gados jau) teica ka visu muuzu braucot un pa celjiem lien galvenokaart sievietes un neskataas ne pa labi ne pa kreisi!diabl0_ wrote:Kameer visi kajaamgaajeeji pashi nebuus pabijushi pie stuures un nesapratiis to, ka vinjus var arii neredzeet, tikmeer vinji nebeigs liist uz ielas..lielaakaa dalja notriekto cilveeku ir tie, kuri pashi nav pie stuures seedeejushi..
atgadiijumsbrauc mans krusteevs uz darbu no siguldas uz riigu! nu taa pa 6 am! peekshnji viens seez uz 3 joslas un shis ar tuviem uz kaadi 110km/h gaajis! knapi paraavis malaa!