Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

ParaTr00per
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Post by ParaTr00per »

gintsk wrote:Iespējams, ka esi misters perfekts, kas nekad nekļudās. Bet prātīgāk tomēr ir citus tā netiesāt. Neba Tu zini visus notikumu apstāļus...
nu neaizmirsti, ka misters perfektais pat staavvietaa parkojoties pamaniijaas mammas toyotu apskaadeet, taapeec medniekstaastus par "kaa es vilku pa apledojushu shoseju garaam visiem" vajag uztvert ar veseliigu humoru... :shura:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

nu 110 pa normaalu shoseja neuzksatu par "vilkshanu", un ja uzskati ka tas ir normaali veikt apdziishanas manevru taa ka pretim braucosham pasazieru autobusam jaarauj malaa lai steidziigais aaksts vareetu apdziit, tad man zeel cilveekus kurus nogalinaasi vai sakropljosi
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
freimo
Admins

Post by freimo »

DeeCee wrote:nu 110 pa normaalu shoseja neuzksatu par "vilkshanu", un ja uzskati ka tas ir normaali veikt apdziishanas manevru taa ka pretim braucosham pasazieru autobusam jaarauj malaa lai steidziigais aaksts vareetu apdziit, tad man zeel cilveekus kurus nogalinaasi vai sakropljosi
Negribi savu ikdienas problēmu un pārdomu vācelīti uzrakstīt???
Bezpajumtniekiem centrāltirgu vismaz būs ko laist pa apli un lasīt!!! :pods:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
gintsk

Post by gintsk »

Par to te.
Jautājums kuram pirmajam iedot diagnozi - tam, kas apdzenot kļūdījies, vai tam, kas viņam speciāli velk purnā ar domu pamācīt?

Man ir švaks darba auto. Reiz mani smagais mācīja. Visu gan biju sarēķinājis pareizi: 80m pirms paspēju perfekti ielīst atpakaļ un piekļauties pie savas maliņas. Smagais tikai apdzenamo nobiedēja, jo tas ta nebija piekļāvies pie maliņas.
rrrainis

Post by rrrainis »

Ir protams gadījumi ka tas kas apdzen nepareizi aprēķina vai paspēs, ja esmu tas kuram pretī viņš izbrauc, tad vienmēr cenšos pēc iespējas palīst malā.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
karlis

Post by karlis »

Ceturtdiena, 2010. gada 7. janvāris plkst. 20.05 Krasta ielā tieši pretim prezidenta pilij idiots uz ceļa:
auto: sarkans audi a4 avant b6 ar ~17" gaišajiem 9 staru audi diskiem
ko viņš darīja: brauca vanšu tilta virzienā ar apmēram 70-80km/h un izdomāja no labās malējās joslas "jociņu" izspēlēt - sameta autiņu gandrīz plakaniski ar roķeni un slīdēja pāri visam ceļam, līdz ar pakaļratu atspiedās pret ceļa vidū (tur, kur dubultā nepārtrauktā) izveidojušos sniega barjeru. to sniegu apmēram 2 metru garumā apšķūrējot, savu sāsnlīdi viņš pārtrauca un ļoti veikli iztaisnoja savu auto. pieļauju, ka bija kvatrs, bet nu ne par to ir stāts..
Kāpēc tādi vipendroni jātaisa, kad pretim brauc citi satiksmes dalībnieki? jā, es biju viens no tiem trijiem, kas tajā brīdī kustējās uz akmens tiltu, bet pēc sava tā brīža aprēķina, ja nebūtu bijusi tā sniega barjera ceļa vidū, auģiks aizķertu manu auto.
Stulbākais bija tas, ka es tādā situācijā rāvu momentāli pa labi un tur blakus brauca cits auto. paveicās, ka viņš tāpat darīja un tika ieturēta distance. savādāk tāda gaiļa dēļ, sargot sevi, es izraisītu avāriju un neviens nepierādītu, ka ne sava prieka pēc es uzgrūdos blakus braucošam autiņam. :dusma:

Pēc vakardienas avārijas un šodienas, kad, sākot braukt pie zaļās gaismas, krustojumam cauri izšaujas ar sabloķētiem ratiem tumšas krāsas e34, kuram viennozīmīgi nebija zaļā gaisma, es biški saasinātāk skatos uz tādām situācijām un izklausos pēc nūģa, bet nu enīvei - kāpēc jāapdraud citi? :|
D'Karlo

Post by D'Karlo »

karlis wrote:Ceturtdiena, 2010. gada 7. janvāris plkst.....

Nesen viens antiņš uz brīvībenes ar e36 "slīpēja pa visām joslām"... un izbeidzās uz pirmās joslas borģūras. Ja to metienu būtu vēl savācis, tad nākošais jau būtu bijis iekšā pilnā, pretī braucošo joslā.
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

psc vienkaarshi, mieriigi braucu pa daugavpils shosi, tur pat veel viena mashiina, no kkaada mazaakas noziimes celja priekshaa izbrauc fuure, shamam pilniigi pokuj ka mums galvenais celsh, leenaam cieniigi, nobremzeejot arii preteejo joslu .... izvelkas [censored], par vienu kretiinu ar bmw life (sucks) uzliimi, kas uzskatiija ka briiviibenee kreisaa josla domaatu lai uz 40 drochiitu, nerunaajot :dusma:

bet kopumaa tendence ar seenjotaajiem uzlabojas :yo: pat satiksmes autobuss un paaris fuures pa shosi mieriigi uz 95 brauca :yo:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Wu-Ryder

Post by Wu-Ryder »

karlis wrote:Ceturtdiena, 2010. gada 7. janvāris plkst. 20.05 Krasta ielā tieši pretim prezidenta pilij idiots uz ceļa:
auto: sarkans audi a4 avant b6 ar ~17" gaišajiem 9 staru audi diskiem
ko viņš darīja: brauca vanšu tilta virzienā ar apmēram 70-80km/h un izdomāja no labās malējās joslas "jociņu" izspēlēt - sameta autiņu gandrīz plakaniski ar roķeni un slīdēja pāri visam ceļam, līdz ar pakaļratu atspiedās pret ceļa vidū (tur, kur dubultā nepārtrauktā) izveidojušos sniega barjeru. to sniegu apmēram 2 metru garumā apšķūrējot, savu sāsnlīdi viņš pārtrauca un ļoti veikli iztaisnoja savu auto. pieļauju, ka bija kvatrs, bet nu ne par to ir stāts..
Kāpēc tādi vipendroni jātaisa, kad pretim brauc citi satiksmes dalībnieki? jā, es biju viens no tiem trijiem, kas tajā brīdī kustējās uz akmens tiltu, bet pēc sava tā brīža aprēķina, ja nebūtu bijusi tā sniega barjera ceļa vidū, auģiks aizķertu manu auto.
Stulbākais bija tas, ka es tādā situācijā rāvu momentāli pa labi un tur blakus brauca cits auto. paveicās, ka viņš tāpat darīja un tika ieturēta distance. savādāk tāda gaiļa dēļ, sargot sevi, es izraisītu avāriju un neviens nepierādītu, ka ne sava prieka pēc es uzgrūdos blakus braucošam autiņam. :dusma:

Pēc vakardienas avārijas un šodienas, kad, sākot braukt pie zaļās gaismas, krustojumam cauri izšaujas ar sabloķētiem ratiem tumšas krāsas e34, kuram viennozīmīgi nebija zaļā gaisma, es biški saasinātāk skatos uz tādām situācijām un izklausos pēc nūģa, bet nu enīvei - kāpēc jāapdraud citi? :|
Nu šitā jau gan var netīšām sanākt - jo daudzās vietās kur sniegs jau nodeldēt apakšā ir tirs ledus un slīd labi.

Bet nu tas audi čalis labs :) Nja hrenova ka cits dēl tā var norakstīties bet izklausās tīri jautri.
Image
Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv

(c) 3BMotorsport
anarhists

Post by anarhists »

Nu tagad ir jāuzmanās - man uz skolas ielas, ātrums 40 , bremzēt sāku laicīgi , ABS šancē - auto praktiski nestājas. :shock:
Ieslīdzēju smuki dzirnavu ielā par kādu pusmetru.
Tāpēc tagad pirms sāku braukt pie zaļā , paskatos vai kāds nepārslīdēs pāri. Tāpēc nestresoju par to - saprotu ka tomēr sniegs un ledus.
anarhists
rrrainis

Post by rrrainis »

Tikko viens idiots trāpijās pa ceļam :D braucu pa ceļu kur divas joslas vienā virzienā (braucu pa kreiso joslu), labajā stāv ments un stādina dažus, man priekšā (labajā joslā) brauc MB džips, parāda LABO pagriezienu un brauc man virsū, tieši blakus mentam, es gandrīz kupenā ierāvu, ments tik nostijās :D
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
karlis

Post by karlis »

nu bet, ja tu redzi situaciju uz cela, par ko tu vel brinies, ka vinsh grib parvietoties uz joslu, kura ir briva?! kada starpiba, ko vins parada. :hvz:
rrrainis

Post by rrrainis »

Bet josla nebija brīva, viņš pat nepiebremzēja, es gan...
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Ch.
Been thanked: 1 time

Post by Ch. »

Ņemot vērā faktu, ka brauci ātrāk par viņu (ja redzēji labo pagriezienu, bet pēc brīža viņš tev jau brauca virsū) un tavu atrašanās vietu +/- tajā laikā, visdrīzāk ietrāpīji aklajā zonāa.. :D
Sodit slidgultnus uz spiediena
Alien

Post by Alien »

brauc visād idioti ar subāriem pa pretējo joslu līkumā pretī
pašam šim nav kur ielīst jo satiksme pārāk intensīva Rīgas virzienā
dabuj raut pa kupenu la nedabūtu Foresteru salonā
AR_159 :drive:
Lambertino
JuniorKupeju, Dzīvokli...

Post by Lambertino »

Nav lāga priecāties par citu bēdēm, bet šajā gadijumā gan man smaidiņš ir uz lūpām :shura:
ImageImage
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

karogs :x
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
MartinsG

Post by MartinsG »

:cool: :Db:
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte :aiwa:
karlis

Post by karlis »

DeeCee wrote:
DimanC wrote:vai tad tas ir uz ceļa? :roll:

Code: Select all

Topika nosaukums: Uzmanību! Idioti uz ceļa!
nu bet tas urlistaanas fans pa celju uz turieni aizbrauca,un arii uz celja vinjam bija karogs logaa :hvz: :D
baaaaa, ģeniāla doma!!!! :reeka: :reeka: :reeka: :reeka:

btw muļķis uz ceļa daugavpils-rīga. braucu +/-100 pec gps (spidometrs ap 108km/h). labā josla izbruakta normāla, kreisā josla apsnigusi, bez risēm, bet braucama. redzu spogulī, tuvojas passātiņš vecais kantainais gludeklis. ātrums nu viņam apmēram +20 kā man. kad viņš man ir gandrīz blakus, pamanu, ka priekšā kkādus 400 metrus ir policijas auto un ments panācis uz ceļa (mentmašīna stāvēja ceļam pa vidu starp zaļā atdalošās joslas, kur paradzēts apgriezties un pats Viņš iznācis ārā stāv tajā kreisajā joslā.)
gludeklis to arī laikam pamanīja un, acīmredzami, šausmīgi nobijas :hvz: tajā brīdī passāts bija jau puslīdz garām, kad viņam rati sabloķējas. viņš šļūc un griež stūri uz manu pusi, es metu pa bremzēm, pasāts tajā brīdī palaiž vaļā savu bremzi un pārmetas šķēršam pāri visam ceļam gar manu purnu. kopā 2 reizes tas gludekļmobīlis pārmētājās pāri, līdz sabremzējās kupenā kreisajā pusē kādus 100 metrus līdz mentam.
pēc tam lēnām atsāku braukt. ments sāka braši soļot pretim, apstādina mani un paprasa, vai man viss kārtībā un pēc pozitīvas atbildes saņemšanas, turpināja maršēt pasāta virzienā, kurš tobrīd baaaigi kviecinājās un centās izbuksēt no kupenas laukā.
vot tāds lūk piedzīvjums daugavpilī man bija. :dusma:
silver

Post by silver »

Pie mana darba viens keks ar kompotu gandrīz tramvaja pieturu ar cilvēkiem izsmērēja :shock: , labi, ka ātrums nebija liels un apmele apturēja :roll: . Ja būtu tas noticis kādas 10s vēlāk, tad palīstu zem tramvaja :shock: :x :lol: , ja slīdētu uz otru pusi, tad vismaz divi stāvoši auto saskādēti :x Vakarā varbūt būs bilde ar slīdēšanas pēdām, kā šļūca :roll:
edit:
Image
Scorpio 2,9 24v Cosworth
Šaursliežu tramvajs un K2 pārvietošanās līdzeklis
Honda Concerto D16Z2 drīz būs ...
Post Reply