Ceturtdiena, 2010. gada 7. janvāris plkst. 20.05 Krasta ielā tieši pretim prezidenta pilij idiots uz ceļa:
auto: sarkans audi a4 avant b6 ar ~17" gaišajiem 9 staru audi diskiem
ko viņš darīja: brauca vanšu tilta virzienā ar apmēram 70-80km/h un izdomāja no labās malējās joslas "jociņu" izspēlēt - sameta autiņu gandrīz plakaniski ar roķeni un slīdēja pāri visam ceļam, līdz ar pakaļratu atspiedās pret ceļa vidū (tur, kur dubultā nepārtrauktā) izveidojušos sniega barjeru. to sniegu apmēram 2 metru garumā apšķūrējot, savu sāsnlīdi viņš pārtrauca un ļoti veikli iztaisnoja savu auto. pieļauju, ka bija kvatrs, bet nu ne par to ir stāts..
Kāpēc tādi vipendroni jātaisa, kad pretim brauc citi satiksmes dalībnieki? jā, es biju viens no tiem trijiem, kas tajā brīdī kustējās uz akmens tiltu, bet pēc sava tā brīža aprēķina, ja nebūtu bijusi tā sniega barjera ceļa vidū, auģiks aizķertu manu auto.
Stulbākais bija tas, ka es tādā situācijā rāvu momentāli pa labi un tur blakus brauca cits auto. paveicās, ka viņš tāpat darīja un tika ieturēta distance. savādāk tāda gaiļa dēļ, sargot sevi, es izraisītu avāriju un neviens nepierādītu, ka ne sava prieka pēc es uzgrūdos blakus braucošam autiņam.
Pēc vakardienas avārijas un šodienas, kad, sākot braukt pie zaļās gaismas, krustojumam cauri izšaujas ar sabloķētiem ratiem tumšas krāsas e34, kuram viennozīmīgi nebija zaļā gaisma, es biški saasinātāk skatos uz tādām situācijām un izklausos pēc nūģa, bet nu enīvei - kāpēc jāapdraud citi?