Paldies.. Darbs tiešām ir daudz ieguldīts, tagat beidzot pieķēros salonam, sāku taisīt piegrieznes aizmgurējam benķim Alpinas vāciņiem materiāls arī iepirkts...
jurci-s wrote:...Alpinas vāciņiem materiāls arī iepirkts...
original vāciņus nevarēja atrast/pasūtīt? ir tomeer vietas, kur pašdarbība neder
Atrast un pasūtīt var, ne man ir nauda ne man ir velme par vāciņiem maksāt pusi no disku vērtības Pirms neēsi redzējis rezultātu neko nesaki, pēc tam varēsi pamatoti smieties.
original vāciņus nevarēja atrast/pasūtīt? ir tomeer vietas, kur pašdarbība neder
Atrast un pasūtīt var, ne man ir nauda ne man ir velme par vāciņiem maksāt pusi no disku vērtības Pirms neēsi redzējis rezultātu neko nesaki, pēc tam varēsi pamatoti smieties.
lai iecerētais izdodas
being a better driver is not an unfair advantage...
lai iecerētais izdodas
Paldies, tad jau redzēs kā izskatīsies, protams ka es pac netaisos braukt no metāl plāksnes izgriestiem aplīšiem un ar krustiņ skrūvi pieskrūvēiem, ideja ir virpot, uztaisīt normālu slēdzeni, un emblēmas ar plastmasas korķiem pasūtit no ebay.
omulis wrote:jaa, nu nebija Ellam slikts e30
Btw, ar alpinaam ar izskataas naiiiss.
Peec tiem bmw motora kodiem neko nesaprotu, bet tev nac kkaads 2.8?
Būs līdzīgs, šis tas būs citādāks bet nu līdzīgs būs..