kāds domā šovakar kko?

Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
esmu bez auto, bet ,ja kaads mani var pakjert ..labprātArchuks wrote:ir klāt
kāds domā šovakar kko?
man tas pats.TheGirL wrote:esmu bez auto, bet ,ja kaads mani var pakjert ..labprātArchuks wrote:ir klāt
kāds domā šovakar kko?
solijumi ir piepildijušies sniegt uz nebēdu.freimo wrote:Brīdina par stipru snigšanu pēcpusdienā - http://www.tvnet.lv/zinas/zala_zeme/297 ... ecpusdiena" onclick="window.open(this.href);return false;
tak tā tēma jau simtiem reižu izrunāta - bazars ir par to, ka pie luksofora aizbrauc 1,2, varbūt ja paveicās, tad 3 mašīnas. Un visi brauc ar aizsvīdušiem logiem un aizsnigušiem spoguļiem. Un pa tiltu brauc 2 joslām pa vidu uz 25km/h. Ja visi nebrauktu kā cirvji un nelīstu priekšā, skatītos spoguļos, saglabātu plūsmu, tad mierīgi varētu maukt ar atļauto ātrumu arī šādā laikā, tik vien kā pie luksofora laicīgāk jābremzē un prātīgāk jāiebrauc līkumā.Arc wrote:Jā, labāk nebraukt kā pāķim un attapties kādam dirsā vai apmalē, vai dajebkur citur..
neiet runa par drosminiekiem, iet runa par to, ka cilvēki pārspīlēti bojā satiksmi. Nezinu uztraukums pie vainas, vai kas, bet sava auto gabarītus un spējas taču ir jāizjūt. Nu tjipa slīd ta slīd, bet prieškam jābrauc pa 2 joslām? Jeb kāpēc jāsāk meklēt pirmais robs tikai tad kad priekšā stāvošā mašīna jau pāris sekundes kā aizbraukusi? Jeb kāpēc nenotīrīt spoguļus/stiklus, lai pārkārtojoties kko redzētu? Tas cik ātri brauc ir katra paša ziņā, par to neiet runa.Arc wrote:A Tu pamēģini izkustēties ātri pie luksafora, ja apakšā ir ledus, arī labas riepas nelīdz. Takš nevar uzsākt, pirmais ātrums šodien vispār tikai ķeksītim vairumā ielu. Viens šāds drosminieks pie Spices bija nošķīlis savu e36, paķerot vēl divas mašīnas. Un Tev liekas, ka pēc tam korķis bija mazāks kā pirmstam, kad visi brauca lēnāk, nekā parasti?
nu laukos jārēķinās, ka 50km/h jeb atļautais ātrums ir maxCh. wrote:Pauliic:
Ch. wrote: Rīgā tas nav tik izteikti, Jelgavā ir vnk tirsā.