ledusskapis wrote:Liekas ka pus Latvijai vajadzeetu tiesiibas atnjemt. Nu ja bail braukt tad brauc ar vilcienu
Pilņīgi piekrītu, bļin, uz bolderāju šodien braucu 35km/h, jo auto kolonna apmēram 20 auto
Velkās, tizlojās.. Tāda sajūta, ka 90% nezin kas jādara sānslīdes/izslīdes un kā jābremzē uz sniega
Tikko pavizinājos pa Rīga - Sigulda... nu bļīn! Es brīnos, ka grāvī neviena nebija! PILNĪGS SPOGULIS! ar quattro braucu... vis smuki... mainu joslu - uz paneļa "eglītes lampiņas", pieskaros bremzei... vienīgais, ko auto spēja izdarīt - pasūtīt mani nakuj ar visām manām idejām par bremzēm.
BRAUCAT PRĀTĪGI UN UZMANĪGI!!! Z-svētki tomēr nāk...
apstākjlis ideāls vēljoprojām
pirms stundas izslīpēc Mūkusalas aplis plakaniski visā garumā
tad vēl saslīpēc Plakanciema dops un pārējās ielas starp Rīgu un Ķekavu abos virzienos
Pie mājām uz taisnītes te vispār nav tīrīts un auto maz brauc tad pa taisnīti foršī pabraukt šķērsām... Bet gribētos atdzīvināt ziemas e30, rokas salst un pečku nevaru sataisīt..
jurci-s wrote: Pie mājām uz taisnītes te vispār nav tīrīts un auto maz brauc tad pa taisnīti foršī pabraukt šķērsām... Bet gribētos atdzīvināt ziemas e30, rokas salst un pečku nevaru sataisīt..
Pa cik.. man itkā viena rezerves ir.. bet man domāt ka tur vidrīzāk, vai nu no 5 mēnešu stāvēšanas motoriņš ierūsējis vai kāds vads kautkur pārsvilis, vai sliktākais tas ventilātors nobeidzies kur no priekšas jālien klāt..
Nez apdrošinātāji klusībā samierināsies ar situāciju uz ceļiem un paklausīgi izmaksās naudas, vai tomēr vērsīsies pret ceļu uzturētājiem un piedzīs naudu no tiem
Jo paskatoties situāciju uz ceļiem, šķiet, ka apdrošinātājiem tiks pamatīgi iesists pa kabatu...
Last edited by vēja suns on 24 Dec 2009, 00:10, edited 1 time in total.
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs ID 8kādreiz bija
neesmu dzirdējis kur ko un cik melnu mālē, bet paziņa parasto 2h brauciena vietā izbaudīja 3,5h. kur kkādas avārijas smagie neesot varējuši uzsākt pret kalnu. labu gabalu braukts uz 50km/h.
Savukārt pēc senča stāstītā bijuši tādi eksemplāri, kas uz dubultenes(!) brauc uz 30km/h, un ieraugot smago met pa mēmajiem...
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs ID 8kādreiz bija
jurci-s wrote:Pa cik.. man itkā viena rezerves ir.. bet man domāt ka tur vidrīzāk, vai nu no 5 mēnešu stāvēšanas motoriņš ierūsējis vai kāds vads kautkur pārsvilis, vai sliktākais tas ventilātors nobeidzies kur no priekšas jālien klāt..
Tu strāvu mēģināji no aķa plus a taisno pie drošinataja mest?
Sniega tiešām par daudz, es sev pagalam lapstojot sniegu taja gala kur saku, kamēr visu iztīru, akal jau jātīra!