kadam nav nevajadziiga kaseshu auto magnetola? galvenais, lai kasetes njem un radio skan. marka, jauda un tt. vienalga ja ir kas piedavajams, caur PM sarunasim
mad_max wrote:pa kadu kapeiku atdosu..
200'ta audi pakalejas lampas, viena priekseja lampa, logutirama mehanisms, ventilatori un spidometri..
siis dalas ir vai nu no 100 vai 200 audi..
vissticamak kad no 2.3 motora..
laba 200audika reste ar quqtro uzrakstu..
gruti saprast, bet tur ir vecaas audi kupejas abi spoguli,kkadi miglinieki ar ramisiem..
kkadi auduku releji un sledzi..
sadalitajs, komutatori, vel kkadi slenderi..
sledzi un visadi sudinji..
pasam audi nava, un aiznem vietu.. starteris arii atremonteets bij..
ja kadam kko ievajagaas 288 19 4O4..
visu ir iespejams dabut rigaa.. ieprieks sarunajot..
neliels pazinojums.. taa kaa atsauciiba ir diezgan aktiva un es nespeju juus iegaumet un atcereties ko kuram tiesi vajag, tad 1dien visu atvedisu uz rigu (kengarags maskavas 430-rimi zoom), un kurs pirmais savaaks tam arii lai tiek..
ja kadi jautajumi tad zvanit 288 19 4O4-max
un veev ir pieejams sis tas no MAZDA 626 taa kura iet liidz 91gadam.. ir radiators ar ventilatoru, starteris, suporti,amisi, atsperes, logutirama mehanisms un veel kkadi lorinji.. veel ir no audi stures pastiprinataja suknis ar visiem patrobokiem, un bacuku..
es ceru kad logu tiramo mehanismu un ventilatorus nevienam nevajadzeja, un tos domaju atstasu majas, jo aiznem daudz vietas masinaa.. parejais itka pirmdien brauc uz rigu..
Varbūt kādam ir kāds lieks, ejošs mašīnas maģis? Ideālā variantā ar CD, bet var būt arī kasešnieks.
Varu samainīt pret kādu piečuku, vai kaut ko garšīgu.
Pavisam labi būtu ja varētu dabūt jau šovakar.
mad_max wrote:pa kadu kapeiku atdosu..
200'ta audi pakalejas lampas, viena priekseja lampa, logutirama mehanisms, ventilatori un spidometri..
siis dalas ir vai nu no 100 vai 200 audi..
vissticamak kad no 2.3 motora..
laba 200audika reste ar quqtro uzrakstu..
gruti saprast, bet tur ir vecaas audi kupejas abi spoguli,kkadi miglinieki ar ramisiem..
kkadi auduku releji un sledzi..
sadalitajs, komutatori, vel kkadi slenderi..
sledzi un visadi sudinji..
pasam audi nava, un aiznem vietu.. starteris arii atremonteets bij..
ja kadam kko ievajagaas 288 19 4O4..
visu ir iespejams dabut rigaa.. ieprieks sarunajot..
neliels pazinojums.. taa kaa atsauciiba ir diezgan aktiva un es nespeju juus iegaumet un atcereties ko kuram tiesi vajag, tad 1dien visu atvedisu uz rigu (kengarags maskavas 430-rimi zoom), un kurs pirmais savaaks tam arii lai tiek..
ja kadi jautajumi tad zvanit 288 19 4O4-max
un veev ir pieejams sis tas no MAZDA 626 taa kura iet liidz 91gadam.. ir radiators ar ventilatoru, starteris, suporti,amisi, atsperes, logutirama mehanisms un veel kkadi lorinji.. veel ir no audi stures pastiprinataja suknis ar visiem patrobokiem, un bacuku..
es ceru kad logu tiramo mehanismu un ventilatorus nevienam nevajadzeja, un tos domaju atstasu majas, jo aiznem daudz vietas masinaa.. parejais itka pirmdien brauc uz rigu..
sodien ievedu rigaa.. skiet nevienam vairs neka nevajag..
un man ir jauns mobilais 270 23 158
biju nepareizi noradijis jauno mobilo- tas ir 270 23 158..
uz doto bridi savakts ir tikai miglinieki ar raamiisiem, priekseejaa reste ar quattro uzrakstinju, un logu apsildes sleedzis, un logu pacelaju sleedzis.. parejais vis itkaa ir..\
veel varu piemineet kad taa gaisa kaste ir no 22.turbo motora-taa te viens izteicaas, jo peec gofras varot pateikt.. bet ir arii no 2.3 gofra arii..
ja kam ko vajag-zvaniet sarunasim...
Jā, tieši Tu, kas lasi tagad. Tev ir atsperes no otrā golfa priekšējās. Es zinu, ka ir. Un vēl es zinu, ka tās tikai aizņems vietu. Un Tev tās nekad nebūs vajadzīgas. Tu, izpalīdzīgais biedr, atdod atsperes..
ir passat(laikam golf3 arī der) izrādās ,ka ir trīs atsperes - nav viena priekšējā sēdinātās atsperes. Samainīšu pret Mc donalds
Vel ir diezgan sterils e36 gaismu slēdzis - atlīdzībā tāpati - mc chicken komplekts