Tehniska rakstura diskusijas
Moderator: gacciZm
Re: Tehniska rakstura diskusijas
Bet ņemot vērā ka Mk 3,4,5,6,7 dzinēji un dzinēja telpa ir ļoti līdzigi (daudzās vietās identiska) tad domāju, ka jādēr.
Tikai jāskatās, kura kuzova stiprinājumi jāņem. Piemēram iekš Mk5 un liekot dzinēju no Mk3 dzinēju bloki ir vienādi atšķiras tikai stiprinājumi - ņēmu no Mk5.
Tikai jāskatās, kura kuzova stiprinājumi jāņem. Piemēram iekš Mk5 un liekot dzinēju no Mk3 dzinēju bloki ir vienādi atšķiras tikai stiprinājumi - ņēmu no Mk5.
- Jackass_cky
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Jautājums par reduktoriem.
power'ā tirgojas 3.15 reduktors. tas nozime ,ka viņš ir lsd,ja ir 3.15? :neka: un šāds reduktors der jebkuram motora lielumam ,karbai,bmw 3.serijas modelim? piem. IS'am?
power'ā tirgojas 3.15 reduktors. tas nozime ,ka viņš ir lsd,ja ir 3.15? :neka: un šāds reduktors der jebkuram motora lielumam ,karbai,bmw 3.serijas modelim? piem. IS'am?
- RiCh
- Spam addicted
LSD ir bloķis , ja nemaldos un 3.15 baigi garšs reduktors īstenībāJackass_coupe wrote:Jautājums par reduktoriem.
Jackass_coupe wrote:Jautājums par reduktoriem.
nēe, tas nenorāda uz to, ka tas ir lsd.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- Jackass_cky
paldies! Bet nakotes plāniem.. Jēga uz IS'u likt bloķi? :deadhorse:
- Foxijs
liela jēga, vieglāk tikt ārā no kupenām, izspolēties no dubļiem
slapjā laikā more fun....
te gandrīz uz visām sierrām ir bloķi , tad kapēc atšķirties un IS`u apdalīt ???Jackass_coupe wrote:paldies! Bet nakotes plāniem.. Jēga uz IS'u likt bloķi? :deadhorse:
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
-
Rihy
- Jackass_cky
- Martinss
- Has thanked: 3 times
Vai bosch bremžu diski ir kvalitatīvi? Es saprotu, ka ražo daudzko citu labu, tiri piri, asociējās ar kvalitāti un tā, bet vai bremžu diski būs okei? nesametīsies jau pirmajā gadā? 
- Martinss
Neiesaku pirkt Bosh diskus... Ņem vai nu ''zimmermann'' vai ''Brembo''...Martinss wrote:Vai bosch bremžu diski ir kvalitatīvi? Es saprotu, ka ražo daudzko citu labu, tiri piri, asociējās ar kvalitāti un tā, bet vai bremžu diski būs okei? nesametīsies jau pirmajā gadā?
B4 TDi
nav baigi daargi? cik vienreiz mekleju bremžu klučus, bosch bija visdaargaakie, par diskiem nezinuMartinss wrote:Vai bosch bremžu diski ir kvalitatīvi? Es saprotu, ka ražo daudzko citu labu, tiri piri, asociējās ar kvalitāti un tā, bet vai bremžu diski būs okei? nesametīsies jau pirmajā gadā?
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
tas jau izklausaas peec:Martinss wrote:Vai bosch bremžu diski ir kvalitatīvi? Es saprotu, ka ražo daudzko citu labu, tiri piri, asociējās ar kvalitāti un tā, bet vai bremžu diski būs okei? nesametīsies jau pirmajā gadā?
"protu šuut un metināt"
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
Paskaidro, lūdzu!dzejnieks wrote:Neiesaku pirkt Bosh diskus... Ņem vai nu ''zimmermann'' vai ''Brembo''...Martinss wrote:Vai bosch bremžu diski ir kvalitatīvi? Es saprotu, ka ražo daudzko citu labu, tiri piri, asociējās ar kvalitāti un tā, bet vai bremžu diski būs okei? nesametīsies jau pirmajā gadā?
Ko tur vēl ir ko skaidrot??? Mans subjektīvais viedoklisgintsk wrote:Paskaidro, lūdzu!dzejnieks wrote:Neiesaku pirkt Bosh diskus... Ņem vai nu ''zimmermann'' vai ''Brembo''...Martinss wrote:Vai bosch bremžu diski ir kvalitatīvi? Es saprotu, ka ražo daudzko citu labu, tiri piri, asociējās ar kvalitāti un tā, bet vai bremžu diski būs okei? nesametīsies jau pirmajā gadā?
B4 TDi
- Martinss
Focus wrote:nav baigi daargi? cik vienreiz mekleju bremžu klučus, bosch bija visdaargaakie, par diskiem nezinuMartinss wrote:Vai bosch bremžu diski ir kvalitatīvi? Es saprotu, ka ražo daudzko citu labu, tiri piri, asociējās ar kvalitāti un tā, bet vai bremžu diski būs okei? nesametīsies jau pirmajā gadā?
Nu itkā nav dārgi - 26ls gabalā priekšējie un 16ls gabalā aizmugurējie, orģinālie FORD - priekšējie 40-50ls gabalā, par aizmugurējiem nezinu.
Un brembo vispār nav pieejami tā pat kā zimmerman, tikai bosch vai ford orģinālie, vai padjobkas, kuras pirmīt nopirku un tagad mēģinu noķert stūri.
Bēet nu gaidu komentārus no kāda, kam ir bijuši bosch bremžu diski.
Dajoš man savus datus, tobiš auto datusMartinss wrote:Focus wrote:nav baigi daargi? cik vienreiz mekleju bremžu klučus, bosch bija visdaargaakie, par diskiem nezinuMartinss wrote:Vai bosch bremžu diski ir kvalitatīvi? Es saprotu, ka ražo daudzko citu labu, tiri piri, asociējās ar kvalitāti un tā, bet vai bremžu diski būs okei? nesametīsies jau pirmajā gadā?
Nu itkā nav dārgi - 26ls gabalā priekšējie un 16ls gabalā aizmugurējie, orģinālie FORD - priekšējie 40-50ls gabalā, par aizmugurējiem nezinu.
Un brembo vispār nav pieejami tā pat kā zimmerman, tikai bosch vai ford orģinālie, vai padjobkas, kuras pirmīt nopirku un tagad mēģinu noķert stūri.
Bēet nu gaidu komentārus no kāda, kam ir bijuši bosch bremžu diski.
B4 TDi