marihuans e36 bembis :yo: :D
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: marihuans e36 bembis :yo: :D
Nav gluži sakarā ar pēdējiem upgeitiem, bet man sencis vienmēr ir teicis tā - re Jaņčuk, šitam pietrūka nauda jumtam
Par dīzeļdzinēju - ja man tāds stāvētu garažā ar visiem priboriem, arī iemontētu viņu zem pārsega
Par dīzeļdzinēju - ja man tāds stāvētu garažā ar visiem priboriem, arī iemontētu viņu zem pārsega

Melnais humorsmarihuans wrote:man atkal visi iereec,lai velku kjiveri galvaa,kad braucu![]()
Mums te dzeki pie darbnīcas norāva noceļa un izbira pa mežu. Ja jumts virsū tad vismaz neviens neizbirst.
Lambertino wrote:Nav gluži sakarā ar pēdējiem upgeitiem, bet man sencis vienmēr ir teicis tā - re Jaņčuk, šitam pietrūka nauda jumtam![]()
![]()
![]()
Ko tu runā? :O Kuram auto?
Reinis wrote:Lambertino wrote:Nav gluži sakarā ar pēdējiem upgeitiem, bet man sencis vienmēr ir teicis tā - re Jaņčuk, šitam pietrūka nauda jumtam![]()
![]()
![]()
Ko tu runā? :O Kuram auto?
zazam.
Sodit slidgultnus uz spiediena
- omulis
- Moderators
motors iekshaa, viss kulee?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
marihuans wrote:ir![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9VPgam-XlEI" onclick="window.open(this.href);return false;
galvenais ka Driver`s smaidīgs
tas ir mits par melniem dūmiemjurci-s wrote:Super...malacis..
Tik jocīgi izskatīsies ka iebērsi grīdā nāks melni dūmi no kabra
ja motors(standarts)un ir ok stāvokli, tad nekādu melnu dumu nav
wwd fail

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
nopako kārtīgi haubi ar visu - skaņas un vibro, arī spārnus no iekšpuses.. savādāk traktors kabrim nepiestāvmarihuans wrote:ir![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9VPgam-XlEI" onclick="window.open(this.href);return false;
no BMWkluba vienam E36 tourings ar 3.0d - arī E46 panelis iekšā, forši realizēts borta kompis - karājas prosta vadiņš un poga, kas pārslēdz rādījumus
kā arī esot kasjaks tāds, ka E46 viss ejot caur kompi, arī aizmugurējo logu apsilde, kas tagad nestrādājot līdz ar to
Life is what happens while you're busy making other plans