Melnais, profesor, tas, ka cilvēki izsaka savu viedokli forumos, ar to viss kārtībā un tā tam jābūt, bet tavs viedoklis ir VISUR un PAR VISU! Viņš ir apnicīgs un dažreiz pilnīgi nevajadzīgs! Tu vienk. nefiltrē kur rakstīt un kad rakstīt! Tu tak sēžot E-talona pavēlniekā, dzirdot aiz muguras 2 cilvēku sarunu, ar neiejaucies ar savu viedokli!? Vēl vairāk, ļoti centies savu viedokli aizstāvēt, ja kāds no viņiem tev ir pateicis k-ko pretīm!? Vai tomēs kļūdos? Aizstāvēt savu viedokli protams vajag, bet nu nejau katrā topikā!!! K-kā tikai retajam no n'tiem šeit reģistrētajiem, aktīvajiem jūzeriem sakrīt viedoklis ar tevi!
Man presonīgi, ja iepatīkās kāds projekts, tēma, whatever - cenšos sekot tam līdzi, bet tad ierodies TU un visa interese par projektu pazūd, jo ir jālasa tavs profesionālais viedoklis un tā apņēmīgā aizzstāvēšana! Atkārtošos, ka tā tas ir 50% topikos!
Un tikai nesaki, ka nesaproti sava bana iemeslu!!! Jau iepriekš tiki n'tās reizes PM veidā brīdināts (sen bet biji) un tas nozīmē, ka neēsi neko sapratis, jo ja nemaldos šis nav 1mais un vienīgais "nedēļas profilakses bans"!?
Ja vairāki jūzeri (drosmīgākie) izsaka vēlmi tavas domas nelasīt vairs nekad, vairākas dienas pēc kārtas - tas liek aizdomāties!!!
Pēdējā laikā radās pat riebums te nākt un k-ko lasīt, jo visur ir jālasa tavs viedoklis!
Vienk. ja nav ko teikt, tad labāk paklusēt...
Tu, protams, neēsi vienīgais, kuram vajadzēja šo "profilaksi", tādi te ir vēl vairāki, bet tu biji līderis un ja viss tā turpināsies arī pārējie "profilaksēsies", jo k-kā tomēr te kārtība ir jāievieš. Tavs viedoklis izraisija totālu bezpriģelu un isršanos jūzeru starpā un tas viss notiek tik ātri, ka apturot to jau sākumā (dzēšot ārā postus) bija neiespējami!
Uztaisīt forumam noteikumus??? Cik ilgi tu te esi reģistrējies? Tu, pēc manām domām, visu noteikumu ļoti labi zini, arī "nerakstītos likumus", jo arī citiem esi rakstijis / citējis foruma noteikumus!
Tu gribi strīdēties pat par bana iemeslu! Nu tak saņemies, vienreiz
Varētu rakstīt vēl un vēl, bet bik apnika...
Paldies par uzmanību!
Ja vairākums man nepiekrīt un uzskata, ka esmu ierāvis krūmos - ar pārējo administrātoru atļauju - atdodu savu admina statusu kādam citam vai atsakos no tā, bez nekāda naida

!!!
Protams, neaizmirsti uzrakstīt savu viedokli!!!!