Sveikt ar auto

pagaidama izskataas ka iistaaZemenE wrote:Apsveicu Kažiņ ... buus tava iistaa?![]()
kur ta bembis palika?
bembi un uz ziemu nevajag?Kadzhus wrote:pagaidama izskataas ka iistaaZemenE wrote:Apsveicu Kažiņ ... buus tava iistaa?![]()
kur ta bembis palika?a bembji labaa staavoklii, neietilpa mana cenu diapazonaa un uz ziemu man vinju iisteniibaa galiigi nevajag :neka:
taads balets uz ledus vien sanaak turZemenE wrote:bembi un uz ziemu nevajag?Kadzhus wrote:pagaidama izskataas ka iistaaZemenE wrote:Apsveicu Kažiņ ... buus tava iistaa?![]()
kur ta bembis palika?a bembji labaa staavoklii, neietilpa mana cenu diapazonaa un uz ziemu man vinju iisteniibaa galiigi nevajag :neka:
Sweikts pilnpiedziņas pulkā!Kadzhus wrote:jā un meklēju motoram pannu, nu to kas nāk apakšā, uz ziemu tochna vajag uzlikt...
tātad ja kāds redzeejis a4 b6 kādā šrotā, tad dodiet adreses un nummurinjus
Nebūs pa lēto, bet RLM.lv pannas nebūs izmesta nauda...oriģinālo plastmasas strēmeli labāk aizmirsti uzreiz.Kadzhus wrote:jā un meklēju motoram pannu, nu to kas nāk apakšā, uz ziemu tochna vajag uzlikt...
tātad ja kāds redzeejis a4 b6 kādā šrotā, tad dodiet adreses un nummurinjus
2001 gada un par pannu, domaaju likt oridžinal, jo nav jau arii taa ka taa prieksha galiigi pa zemi velkaas un nav jau taa ka braukshu pa nez kaadiem offroadiem kur vareetu ko paarsist... kgan gadiities var vienmeerpsyhotype wrote:Lai ar latvijas degvielu nesačakarētu sūkni, var liet degvielai eļļu mazliet klāt. Un nevajag sēņot, savadāk iesmidzes momentu regulējošais cilindrīts iedils tajā diapazonā un ar to prieki beigsies (protams tas nenotiek vienā dienā).
Kura gada tev viņš ir?
ieprieksheejais a4 man bija 1.9, bet ar 90 zirgiem un necik negaaja, vel esmu daudz braucis ar 5 cilindru 2.5 tdi Q plus veel chipotu, bet tas ar taads kad iedo gaazi tad tik peec laicinja vinjsh uzraujEDX wrote:Sveikts![]()
Autiņš labs un īstenībā nemērā ērts![]()
Par V6 - es ar biju labākās domās. Paziņam (agrāk bij te tāds useris hellboy) tādam pašam B6 jau nez cik reizes visādas šaizes ar to motoru un vairāki K /Ls jau sagrūsti, bet nu žēlots jau ar tas dīzelis netiek ne cik![]()
Vēlu, lai tevi nekas tāds nepiemeklē![]()
P.S. Vēl braukšanas ziņā man 1,9 tdi vairāk patīk - tas V6 kaut kā jocīgi griežās
Es jau viņam sen teicu, ka servis jāmainaEDX wrote:Sveikts![]()
Autiņš labs un īstenībā nemērā ērts![]()
Par V6 - es ar biju labākās domās. Paziņam (agrāk bij te tāds useris hellboy) tādam pašam B6 jau nez cik reizes visādas šaizes ar to motoru un vairāki K /Ls jau sagrūsti, bet nu žēlots jau ar tas dīzelis netiek ne cik![]()
Vēlu, lai tevi nekas tāds nepiemeklē![]()
P.S. Vēl braukšanas ziņā man 1,9 tdi vairāk patīk - tas V6 kaut kā jocīgi griežās