Gaaze jau bija virsuu, bet man ar vinnu loti nepatiik braukt, tapec ari nemaz neizmantoju vinnu, kad sanemsos tad gazes iekarta tik raveta araa.fleix wrote:gaaze bij jau, vai pats uzliki ?
Elvissa E36
Re: Elvissa E36
Elviss wrote:tapec ka sitam ir uzstadiita visparastaka gazes iekarta, un braucot pa pilsetu ir ta ka apstajoties pie sarkana massina slapst nost, un kaitina ari apgriezienu peldesana.
Pamēģini aizbraukt noregulēt
Njaa, ar luturiem saraavi zaraa.
A par crashu nesatraucies
Salabosi, viss buus chih-pih.
Kaa veesta sens ticeejums, katram iistam latvietim jaaiestaada koks, jaaizaudzina deels un jaanoshkjilj vismaz 1ns E36
A par crashu nesatraucies
Kaa veesta sens ticeejums, katram iistam latvietim jaaiestaada koks, jaaizaudzina deels un jaanoshkjilj vismaz 1ns E36
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
kaapeec katrs jaunais iipashnieks shim auto grib raveet aaraa gaazi, buutu vienreiz normaali sataisiijushi un braukaajushi beedu nezinaadami....Elviss wrote:Gaaze jau bija virsuu, bet man ar vinnu loti nepatiik braukt, tapec ari nemaz neizmantoju vinnu, kad sanemsos tad gazes iekarta tik raveta araa.fleix wrote:gaaze bij jau, vai pats uzliki ?
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Tātad padariits šis tas ir, vakar iegadaju shadowline, un prieksejo dubllu sargu kas stiprinas iekša arkaa, ka arii smalko smpilšpapiiru un vaidspirtu
Ar krasu nonemšanu no lukturiem bija diezgan problematiksi, neiesaku nevienam neko tamplidzigu meginaat, vnk naave pectam dabut to sudu nost, tagad ir jeli pirksti.
Tika veiksmigi uzstadiits dublu sargs, un no sliekšniem izkasiits ara pus spainis ar smiltiim, ka arii uzstadiits shadowline.
(jo ieprieks bija swadovs tikai viena pusee otra nebija nekaa
)
A un pavisam piemirsu, iztaisnoju ari kapotu un piesmereju ar grunti ta lai nenoruuse, sapratu ka jaunu kapotu nepirkssu jo šis pats ir labojams, tiks noverstas visas rusas no vinna un tad parkrasots, bet tas bus kkad nedaudz velaak.
Rezultaats:

Ar krasu nonemšanu no lukturiem bija diezgan problematiksi, neiesaku nevienam neko tamplidzigu meginaat, vnk naave pectam dabut to sudu nost, tagad ir jeli pirksti.
A un pavisam piemirsu, iztaisnoju ari kapotu un piesmereju ar grunti ta lai nenoruuse, sapratu ka jaunu kapotu nepirkssu jo šis pats ir labojams, tiks noverstas visas rusas no vinna un tad parkrasots, bet tas bus kkad nedaudz velaak.
Rezultaats:

Nesaprotu kaadeelj chakareejies, rizhaas lampas tak var dabuut cenaa liidz 5Ls.Elviss wrote:man vnk vairs spēka nebija berzt augšu nost, tapec atstaju taa varbut velak kkad noberziisu, vai arii nomainiisu lampas
Bet prieks, ka kautkas kustas uz priekshu! Veiksmi!
Un, lielaakoties, notiirot, taapat taa lampa izskataas nekaa, vai ne?Elviss wrote:nedomaju ka tik gruuti buus notiirit, ja zinatu ka taa, butu nopircis citas lampas