Rihy cosworth
-
Rihy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Rihy cosworth
Šodien pienāca zvans, ka kārba ir gatava. Rīt jāaizbrauc pakaļ un, kad atbraukšu no UK, jāliek virsū 
- Martinss
- Has thanked: 2 times
-
Rihy
Kā donoru paņēmu 2.0 doch sierras kārbu, precīzāk, nopirku no Tomela. Meistars atjauca vaļā un viss bija daudz maz tip top. Kur bija problēma vecajai kārbai? Par maz eļļas. Manā kārbā ir divas eļļas, viena bija par maz, izlēja kādus 50 g ārā
Vārdu sakot, serviss man sapisa kārbu. Bet nu sīkāk uzzināšu rīt, kad braukšu pakaļ.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Nebūtu labāk bijis nopirkt divus sirņikus ?Rihy wrote:+ vēl 65 ls par darbu.
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
-
Rihy
Nu tur jau viens tik sanāk*Sicram wrote:Nebūtu labāk bijis nopirkt divus sirņikus ?Rihy wrote:+ vēl 65 ls par darbu.![]()
- Martinss
Cik sapratu tad ir, jo CSDD apstiprināja tipa.edzz85 wrote:A kas ar tām tarox bremzēm beigās palika ir/nav virsū?
-
Rihy
Jā, tur viss ir kārtībā!Martinss wrote:Cik sapratu tad ir, jo CSDD apstiprināja tipa.edzz85 wrote:A kas ar tām tarox bremzēm beigās palika ir/nav virsū?
Tu gribi teikt, ja es savam golfam uzlikšu tar.ox bremzes un aizbraukšu uz csdd man neviens neko nevar teikt pateicoties tavam izgājienam? vnk UK komplekts tar.ox priekša + aizmugure tagad izdevīgu cenu maksā tapēc arī jautāju.Rihy wrote: Jā, tur viss ir kārtībā!
prometals.lv
-
kraasotajs
ja tev būs papīri ,tad jāedzz85 wrote:Tu gribi teikt, ja es savam golfam uzlikšu tar.ox bremzes un aizbraukšu uz csdd man neviens neko nevar teikt pateicoties tavam izgājienam? vnk UK komplekts tar.ox priekša + aizmugure tagad izdevīgu cenu maksā tapēc arī jautāju.Rihy wrote: Jā, tur viss ir kārtībā!
- Martinss
Ja nemaldos, tad tas ir tikai konkrētais ražotājs uz konkrētā auto, palabojiet ja kļūdos.edzz85 wrote:Tu gribi teikt, ja es savam golfam uzlikšu tar.ox bremzes un aizbraukšu uz csdd man neviens neko nevar teikt pateicoties tavam izgājienam? vnk UK komplekts tar.ox priekša + aizmugure tagad izdevīgu cenu maksā tapēc arī jautāju.Rihy wrote: Jā, tur viss ir kārtībā!
-
Rihy
Man vispār ir tikai priekšā mainīts, aizmugurē oem. Diez vai, ka Tev tik vnk sanāks tas viss. Man csdd sazinājās ar ražotāju (tarox), tie sasūtīja testu rezultātus, serfitikātus KONKRĒTAJAM AUTO. Tāpēc nezinu, vai Tev tā vnk izdosies 
-
Rihy
Sīkāk par sabojāto kārbu - vesela bija laikam tikai galvenā ass (vai kā viņa tur saucās pareizi). Pārējais bija diezgan samalies viss, jo faktiski strādājis bez eļļas. Lieki teikt, ka 400 km ilgā laikā auto 2x bija uz eļļas maiņu.