Mehānisku pulkstenikalnins wrote:nu a kaa juus secinat ka nav spiediena??? peec lampiņas, vai arii ar mehaanisku pulksteni paarbaudijaat??? varbuut dačiks vnk pabeidzies!!!!

Lampiņām sen jau vairs neuzticos

+ arī visi dačiki nomainīti
Moderator: gacciZm
Mehānisku pulkstenikalnins wrote:nu a kaa juus secinat ka nav spiediena??? peec lampiņas, vai arii ar mehaanisku pulksteni paarbaudijaat??? varbuut dačiks vnk pabeidzies!!!!
ha, ha - atradi netāLambertino wrote:atradu vienu bildi netā, kur apmēram var redzēt to štruntu
Bildē, tieši pa vidu - tas spīdīgais!
omulis wrote:ha, ha - atradi netāLambertino wrote:atradu vienu bildi netā, kur apmēram var redzēt to štruntu
Bildē, tieši pa vidu - tas spīdīgais!:D:D
Martinss wrote:Lai sit mani nost spečuki, bet vai to herņu nesauca par peldošo gultni?Nezinu kāpēc tā liekas, kkur lasīju vai arī nosapņoju. Uzjautā jūzerim Dzhanis, ja vēl nav iztīrijis drazas stūrīti, tad tur mētājas no e36 tāda herņa.
+1 un ieteiktu pameklēt kādu izturīgāku, ja patīk plēst riepas.Lambertino wrote:nop, tis nav tis![]()
Tu biji domājis pakargultni, šams atrodas kardānam pa vidu. Iesaku paņekot, pieļauju iespēju, ka arī tas ir jāmaina
Šitā detaļa ir kardāna mufte
Nomainīt - var bez probzām
Noperc bremzu trubu un abus galus ko tev vajag, aizved uz kadu servi lai uzvalce trubai galus :neka:Martinss wrote:Kādam ir idejas, kur šitādu pāreju var dabūt bremžu trubiņām? No 11mm uz 9mm, ja nemaldos. Šodien dēļ tāda sūda sapista visa diena, pilnā pārliecībā, ka iekš gros auto tāda herņa būs, bet teica ka neesot.Izbraukāju vēl kādus 4 vai 5 auto veikalus, kas 7dienā strādā - nekādu rezultātu. :neka: Pat rumbulā biju.
Kā tāds sūds nekur var nebūt?
Vai arī sliktākajā gadijumā šāda te:
No resnās ārējās vītnes uz tievo iekšējo.
Internets kādas 2 stundas bija nomiris.kalnins wrote:nu vis reaalaakais ir tas ko wu-rider teica!!! šodien braucu uz riigu, varu paķert valci liidzi un uz vietas uzvalceet to paareju!!???vot tagad tik nezinu kuri gali man ir uz vietas un kuri nav!!!!šķiet ka tie tievie bija un ir arii tie ar iekšējo viitni! taa ka ja vajag tad dod ziņu, 22466286!
Gali man ir jau uz vietas, sanāk ka vajag tikai caurulīti uzvalcēt. Uz PM adresi, kur atrodies, 4dien tevi patraucēšu.Viitols wrote:dabuuni veikalos galus un man ir valceejamais tuulis!