Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
Re: Auto crashi vol.3
jo piekabe tik ar trali velkamaedzz85 wrote:gandrīz blakus manai mājai - fūre stāv vēl joprojām (piekabe).vēja suns wrote: sencis vēl nav bijis mājās, neko precīzi nezinu... mersis esot zem piekabes palīdis...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
- RuFFijS
- Burusports Team
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
pasha budjet ahujeno
http://www.youtube.com/watch?v=yr7WLA5X ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=yr7WLA5X ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
šitā nogāzt stabu, bet lielākā trauma ir jumtam
njā, tie betona, vecie stabi jau drīz paši kritīs zemē...

njā, tie betona, vecie stabi jau drīz paši kritīs zemē...

- TheGirL
- Lady
šitas netālu no manām mājāmspiegs wrote:Nezinu kur gribēja aizbraukt bet sanāca šādi.... Pie stūres pavecs onka...
SpoilerShow

tik tiešām dīvaini
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas orģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
saab 99 (ID8000) , Volvo S60 (ID9000) sex, drift & rock'n'roll !

saab 99 (ID8000) , Volvo S60 (ID9000) sex, drift & rock'n'roll !

Vakar arī bīdot uz mācību iestādi šito redzēju, skats pa rubli. Cik varēja noprast no daiļdirsējiem ,kas bija blakus, onka pusaizmidzis esot braucis 
ar čomu secinājām vienu : ar žiku nonesot betona stabu, skāde ir mazāka kā ar japošku pastumjot plastmasas konteineru

ar čomu secinājām vienu : ar žiku nonesot betona stabu, skāde ir mazāka kā ar japošku pastumjot plastmasas konteineru

- RuFFijS
- Burusports Team
es peedeejais
viss ko varu teikt mau*** uz celja
lai gan shitais bija vasaras saakumaa, es joprojaam neesmu sapratis kakova chorta peec otraa josla apstaajaas

p.s. ta ameitene kas redzama atteelaa, peec protokola sastaadiishanas, atpakaljgaitaa uztriecaas virsuu mentu autinjam
viss ko varu teikt mau*** uz celja
lai gan shitais bija vasaras saakumaa, es joprojaam neesmu sapratis kakova chorta peec otraa josla apstaajaas

p.s. ta ameitene kas redzama atteelaa, peec protokola sastaadiishanas, atpakaljgaitaa uztriecaas virsuu mentu autinjam

distance, ruffij, distance. (tiesa gan, pats esmu ne vienu vien reizi uzsitis sirdsritmu, sbremzējoties tik pāris cm no priekšējās mašīnās)
bet nu ceru, ka vismaz bija patīkams latviešu naids, redzot kā viņa policijai uzbrauc
ko šie par tādu manevru viņai atbildēja?
bet nu ceru, ka vismaz bija patīkams latviešu naids, redzot kā viņa policijai uzbrauc

- RuFFijS
- Burusports Team
ments, neko seedeeja mashiinaa nokratiija galvu teica lai es apskatoties vai nekas nav sabukteetskarlis wrote:distance, ruffij, distance. (tiesa gan, pats esmu ne vienu vien reizi uzsitis sirdsritmu, sbremzējoties tik pāris cm no priekšējās mašīnās)
bet nu ceru, ka vismaz bija patīkams latviešu naids, redzot kā viņa policijai uzbraucko šie par tādu manevru viņai atbildēja?

Tas, ka otrais vilcieniņā ir vainīgs ir skaidrs. Bet vai tālākie.
Par distances turēšanu tā strīdīgi sanāk:
1) normāli ir turēt tādu distanci, lai varētu noreāģēt + nobremzēt, ja priekšā braucošais nomet pa mēmajiem.
2) a te... sanāk, ka man ir jātur distance ar aprēķinu, ka priekšā braucošais apstājas straujāk kā atļauj bremzes. Piemēram atduras pret atvērtas akas vāku.
Man reiz normali sanāca neavarēt variantā 2. Glāba tas, ka otru kāju jau turēju uz bremzes + toyo proxes. Un paveicās, ka azmugurē bija mersis ar BAS. Lai aizbrauktu, mums vajadzēja pa vienam vispirms braukt atpakaļ
1) normāli ir turēt tādu distanci, lai varētu noreāģēt + nobremzēt, ja priekšā braucošais nomet pa mēmajiem.
2) a te... sanāk, ka man ir jātur distance ar aprēķinu, ka priekšā braucošais apstājas straujāk kā atļauj bremzes. Piemēram atduras pret atvērtas akas vāku.
Man reiz normali sanāca neavarēt variantā 2. Glāba tas, ka otru kāju jau turēju uz bremzes + toyo proxes. Un paveicās, ka azmugurē bija mersis ar BAS. Lai aizbrauktu, mums vajadzēja pa vienam vispirms braukt atpakaļ

Kas ir BAS?gintsk wrote:Tas, ka otrais vilcieniņā ir vainīgs ir skaidrs. Bet vai tālākie.
Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- DimanC
neesmu gintsk, bet tikpat labi var būt kaut kāda Brake Assist Systemgt99 wrote:Es teiktu pārrakstījās - domāts ABSrrrainis wrote:Kas ir BAS?

burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Nu jā. šitādā situācijā tas BAS nostrādā. Tā ir fīča, kas glābj tieši šajā gadījumā. Max iespējamais palēlinājums iestājas tik pēķšni, ka pašam šoferim tas ir pārsteigums.DimanC wrote:neesmu gintsk, bet tikpat labi var būt kaut kāda Brake Assist Systemgt99 wrote:Es teiktu pārrakstījās - domāts ABSrrrainis wrote:Kas ir BAS?
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Šovakar ap 22:30 braucu pa Čakeni, krustojumā ar Dzirnavu ielu visai smags crash. Pēdējās paaudzes Colts vs Accrds (90to gadu vidus). Acīmredzot viens no šamiem nebija apstājies pie sarkanā..

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Labprāt iegādātos to krekliņu kurā šitais indivīds piedzimis.
Skat video
http://uk.news.yahoo.com/5/20091020/vid ... c7e2c.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Skat video
http://uk.news.yahoo.com/5/20091020/vid ... c7e2c.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
Te ož pēc jauna bufera, lūpiņas, splitera 
mjāa ..

mjāa ..

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit