nu jau labu laiku atpakaļ, zveinieksvētkos atpūtāmies labs bariņš pāvelostā, tur pa dienu kātrtīgi atpūtāmie siemalkojām aliņu utt utt. vakarā kad visi dodas uz balliti man baigs nogurums un zinu ka nakosaja rita esmu pie stures, tapec aizvedu visus uz balliti un braucu atpakal, ātrums +/- 60km/h un vienā krustā ar rocenīti gāju, aizmugurē mašīna, nu neko braucu uz stāvvietu tā +/- 60km/h sie min pakaļ, es stāvietā iekšā +/- ar 80km/h ienesos un pie pēdējās lampas pamanīju ka autiņam kas min man pakal ir mirgalkas uz jumta, lielie prieki beidzās, ar domu ka tūlīt būs tiesības nost, pienak policista kungs palūdz ieslegt gaismas, viss ok prasa dokumentus, vienigais kas bija tehn.pase, parejais telti palicis!nu šis jau manami dusmigs, nolama par to ka atri braucu un izdoma pieaicinat pie masinas - parbaudija tiesibas vai ir, un protams, ka jau nojautu trubinja lika pust, sirds pa rikli gandriz izleca, un par brinumu no 6L užavas alus ne smakas!policista kungs taja bridi kluva loti laipns, pateica lai vairak nesteidzos ta un ka daudz dzeraju blandas pa ielam un ka var izstrēpuļot prieksa!nākošaja rītā braucot jau prom pulkst. ~ 12:00 braucu no stāvvietas ārā, un tur atļautais ātrums 20km/h!nopriecājos ka ments laikam nebija vietejais un nezinaja šo zimi un laimigi devāmies uz ventas rumbu ārdīties!

atvainojos ka tik gari, īsāk nevarēju!