bet pateerinjsh shiem motoriem pie nosaciijuma, ja motors ir labaa staavoklii, tad ir sameeraa ok - 11-12L ar dinamisku braukshanu pa riigu un virinaashanu 90km/h robezhaas virs atljautaa aarpus pilseetas imo nav daudz :neka:
nafnafs Audi Coupe
Re: Monstra Audi Coupe
jaapiekriit marihuaanam, ka detaljas daargaakas, kupejaam detaljas ir veel daargaakas
bet tas labi, lai urlas braukaa ar detaljaas leetaakiem auto 
bet pateerinjsh shiem motoriem pie nosaciijuma, ja motors ir labaa staavoklii, tad ir sameeraa ok - 11-12L ar dinamisku braukshanu pa riigu un virinaashanu 90km/h robezhaas virs atljautaa aarpus pilseetas imo nav daudz :neka:

being a better driver is not an unfair advantage...
taa kaa neesi no riigas, tad ir buutiski minimizeet laiku, ko pavadi celjaa no vienas pilseetas uz otru

vairs nebremzeesi satiksmi ziemaa un lietus laikaa, nekaveesi savu un citu laiku, vareesi nemiizt vilkt pa risaam un peljkjeem

vairs nebremzeesi satiksmi ziemaa un lietus laikaa, nekaveesi savu un citu laiku, vareesi nemiizt vilkt pa risaam un peljkjeem

being a better driver is not an unfair advantage...
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Es tik nesaprotu vienu - nah tu pret tādu šrotu mainīji (vismaz spriežot pēc tava teksta, kam tur pizdohen ir). Bembi taču daudz maz sačiņīji un puveklis viss tika aizvākts. :neka:
Mārtiņ, tev aizspriedumi pret Audi kā tādu vai vienkārši esi konservatīvs un neko citu kā rwd neatbalsti?Martinss wrote:Es tik nesaprotu vienu - nah tu pret tādu šrotu mainīji (vismaz spriežot pēc tava teksta, kam tur pizdohen ir). Bembi taču daudz maz sačiņīji un puveklis viss tika aizvākts. :neka:
-
Rihy
- Has thanked: 0
- Martinss
Nav tā ka esmu pilnīgi un galīgi konservatīvs, un te galīgi nav runa par fwd vai rwd (jā labāk braucu ar rwd, bet nav nekādi mega lielie aizspriedumi arī pret fwd), vienkārši - kā tu pats rakstīji - kārba gaudo (h*j zin cik iepriekšējais saimnieks nobraucis ar tādu), sliekšņi sagrauzti, bukses, etc, tur pretīm bembi tu biji jau daudz maz sakopis, protams ja tam nebija kāds mega liels zemūdens akmens. :neka:Monstrs wrote:Mārtiņ, tev aizspriedumi pret Audi kā tādu vai vienkārši esi konservatīvs un neko citu kā rwd neatbalsti?Martinss wrote:Es tik nesaprotu vienu - nah tu pret tādu šrotu mainīji (vismaz spriežot pēc tava teksta, kam tur pizdohen ir). Bembi taču daudz maz sačiņīji un puveklis viss tika aizvākts. :neka:
Paskaties kāds ir ECU numurs, ir pāris čipi palikuši, pats nekad neticēju, ka būtu jēga čipot atmo, bet kad ar tādu izbraucu ( pats čipoju), biju patīkami pārsteigts
Un V6 12V motors, ja nav nobraukts līdz kliņķim ir diezgan ok. Auto nav ne vainas, braucams.
Un V6 12V motors, ja nav nobraukts līdz kliņķim ir diezgan ok. Auto nav ne vainas, braucams.
- Martinss
Zem "bardochka"Monstrs wrote:Kur šitam auto vispār atrodams ecu?
Hvz, man vispaar čips pagaidaam nav iisti prataa, gribaas parejo savest daudzmaz, kad tas buus, tad šito padariišanu vareetu diezgan nopietnaak apsveert 
Un vispār - kā čipošana šitādam dzinējam uz patēriņu var atsaukties?
Nu, pēc čoma novērojumiem, kuram čipoju, patēriņš mazliet samazinās, jo nav vairāk regulāri jāžmiedz grīdā, lai auto kustētos, no apakšām velk ļoti labi. Cipošanai ar patēriņu vispār nav daudz sakara, viss atkarīgs no personāža, kurš kontrolē akseleratoruMonstrs wrote:Hvz, man vispaar čips pagaidaam nav iisti prataa, gribaas parejo savest daudzmaz, kad tas buus, tad šito padariišanu vareetu diezgan nopietnaak apsveert
Pie lietas, kas jāsaved kārtībā, ja ir interese, tad Jelgavā mums ir labs serviss tieši saistībā ar Audi, dzinējs, ritošā/transmisija/riepu montāža, cenas viennozīmīgi būs patīkamas un kvalitāte garantēta. Tur visi mauc ar pilnpiedziņas Audi, un nesmādē arī bezpiedziņas
Jaasaved kartibaa - bukses jaanomaina, kaut kāds zemprofils jaasagrabina, kaut ko veel es te gribeeju... un peec tam domaas
Pagaidām jaudas gana, auto man skrūvē viens lādzīgs čalis tepat no rajona, no offence