mibins E30
- J.K.jr.bad.
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: mibins E30
Atvelc ar auto mazu ceļa gabalu, lai sāk kāpt temperatūra pāri vidus iedaļai un tad lēnā garā ver vaļā tosola bačoka korķi. Lai pūš laukā gaisu. Pēc tam pielej klāt tosolu un atkārto procesu. Savādāk man nav izdevies tos m20 atgaisot.
J.K.jr.bad.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Been thanked: 0
Vēl var pamaukt salona pečkas trubiņu nost nedaudz - tad pa to vietu izspieš to gaisu...
Tik aztarožna, šķidrums varētu būt karsts
p.s visam šitam gāju cauri, kad e30 iecēlu plīti, tur vēl lielāks gemarojs
Tik aztarožna, šķidrums varētu būt karsts

p.s visam šitam gāju cauri, kad e30 iecēlu plīti, tur vēl lielāks gemarojs

Paldies par padomiem.
Taas pechkas trubinjas meeginaaju njeemt nost, taa lai tik augshaa spraudzinja, respektiivi lai izlaistu gaisu.
Ceelu priekshu gaisaa ar domkratiem - nekaa.
Vakar naktii nospljaavos un atstaaju valja korki - shodien iedarbinaaju, mazliet pagaisoju un paraadiijas siltais gais, bet tikai kad auto straada briivgaitaa, kad brauc virs 2 shtukaam tad atkal naak aukstais.
Taas pechkas trubinjas meeginaaju njeemt nost, taa lai tik augshaa spraudzinja, respektiivi lai izlaistu gaisu.
Ceelu priekshu gaisaa ar domkratiem - nekaa.
Vakar naktii nospljaavos un atstaaju valja korki - shodien iedarbinaaju, mazliet pagaisoju un paraadiijas siltais gais, bet tikai kad auto straada briivgaitaa, kad brauc virs 2 shtukaam tad atkal naak aukstais.

Nekad nav bijušas problēmas atgaisot E30 
Es parasti kad saliku, lēju iekšā visās trubās, cik varēja, maksimāli, tikai tad viņas pievilku, galarezultātā vajadzēja pieliet 0.5l pa kompensācijas trauku un atgaisošanas skrūvi divreiz atskrūvēt

Es parasti kad saliku, lēju iekšā visās trubās, cik varēja, maksimāli, tikai tad viņas pievilku, galarezultātā vajadzēja pieliet 0.5l pa kompensācijas trauku un atgaisošanas skrūvi divreiz atskrūvēt

Mikuzz wrote:Nekad nav bijušas problēmas atgaisot E30
ar facelift dzeses sisteemu taa ir

vinjam ir vecaa tipa, kaa teicu vislabak uzbrauc uz kaadas estakades, slipumaa un tad provee atgaisot
Who is the king??
- Wu-Ryder
Tur vienkārši ir kkāds ČP, jo vecajiem motoriem cik ir gaisot - bez stresa. salej un izrūcini,lai atveras termostats. Bez slīpumiem uttt.Digital wrote:Mikuzz wrote:Nekad nav bijušas problēmas atgaisot E30
ar facelift dzeses sisteemu taa ir![]()
vinjam ir vecaa tipa, kaa teicu vislabak uzbrauc uz kaadas estakades, slipumaa un tad provee atgaisot
m50 jā, prasās slīpumā, bet nu nevienu m20 neesmu dzinis uz kautkā.

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
Sen nekas te nav rakstiits
Taatad, saplaanotie darbi ir paveikti!
Tika savesti kaartiiva dazhndazhaadi siikumi utt.
Slinkums uzskaitiit visu
Te dazhas bildes.
Salons tiirs.

Motors tiirs.

Bampers vietaa

Pagaidaam tas arii viss.

Taatad, saplaanotie darbi ir paveikti!
Tika savesti kaartiiva dazhndazhaadi siikumi utt.
Slinkums uzskaitiit visu

Te dazhas bildes.
Salons tiirs.

Motors tiirs.

Bampers vietaa

Pagaidaam tas arii viss.
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Salona sterilums