ja neceļ telefonu, neatbild uz sms, neatbild uz pm, tad savādāk nevar.#MR wrote:personiski savas problēmas nevarat nokārtot?
Paldies Cibiņam par to, ka UZMETI!
Re: Paldies Cibiņam par to, ka UZMETI!
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

mpb wrote:ja neceļ telefonu, neatbild uz sms, neatbild uz pm, tad savādāk nevar.#MR wrote:personiski savas problēmas nevarat nokārtot?
lai bars ar idiņiem, kas nav iesaistīti, izklāsta kas pēc viņu domām ir pareizi un kas nav?
gan jau vainīgais pats visu labi zin
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ir ljoti pareizi publiski pastaastiit par cilveeku sadariito - tas parasti pasargaa tos, kuri veel nau uzmesti. un motivee uzmeteejus neuzmest. tas, ka vainiigais pac visu labi zin, nekaa nepaliidz uzmestajiem...#MR wrote:mpb wrote:ja neceļ telefonu, neatbild uz sms, neatbild uz pm, tad savādāk nevar.#MR wrote:personiski savas problēmas nevarat nokārtot?
lai bars ar idiņiem, kas nav iesaistīti, izklāsta kas pēc viņu domām ir pareizi un kas nav?
gan jau vainīgais pats visu labi zin

-
Tautai ir jāzina savi varoņi 
Un tur jau tā lieta, ka viņu nevar dabūt rokā. Tad nu jāķeras pie nedaudz radikālākiem/pazemojošākiem līdzekļiem.

Un tur jau tā lieta, ka viņu nevar dabūt rokā. Tad nu jāķeras pie nedaudz radikālākiem/pazemojošākiem līdzekļiem.
šajā gadījumā viņš ir sava veida noziedznieks.
Ja jau nozagtu auto topikā visi var runāt un iesaistīties, tad kāpēc lai te nevarētu?
Varbūt viņš ir to zibspuldzi paņēmis uz neatdošanu? Aka urlat style.
Ja jums tik izteikta mīlestība pret viņu, tad sametieties zibenei un šo topiku slēgs.
Atraduši ko aizstāvēt
Ja jau nozagtu auto topikā visi var runāt un iesaistīties, tad kāpēc lai te nevarētu?
Varbūt viņš ir to zibspuldzi paņēmis uz neatdošanu? Aka urlat style.
Ja jums tik izteikta mīlestība pret viņu, tad sametieties zibenei un šo topiku slēgs.
Atraduši ko aizstāvēt

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
+1Rihy wrote:Tautai ir jāzina savi varoņi

kā saprast- "nevar dabūt rokā"? aizbrauciet ciemos un viss..
nevienu neaizstāvu vienk. man liekas muļķīgi, ka uztaisa topiku kur cilvēki no malas gudri dirš(tā kā es pirmaja rindiņā šim postam
) ko un kā pareizi darīt
nevienu neaizstāvu vienk. man liekas muļķīgi, ka uztaisa topiku kur cilvēki no malas gudri dirš(tā kā es pirmaja rindiņā šim postam

-
MR, es, piemēram, nezinu, kur viņš dzīvo utt. Un vēl - ne jau Tevi viņš ir uzmetis
Katrs rīkojās tā, kā uzskata par vajadzīgu 

- Pauliic
- Moderators
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Tiko pabiju ciemos pie Cibiņa-zibene atgūta 
Rihy, ja vēlies varu tevi aizvest, parādīt kur vi'ņš dzīvo
Un ja šī būtu pirmā reize, kad uzmet-nebūtu šāda topika. Esmu diezgan pacietīgs cilvēks, bet visam ir mērs, turklāt šoreiz piepisa ne tikai mani, bet arī veselu hokeja komandu-atvainojos, bet tas jau ir skils
Turklāt pēc šī topika rašanās ir jau bijuši daži zvani ar jautājumu: "Kur un kā viņu var dabūt rokā?" un īsu problēmas raskladu!
Appisto cilvēku pulciņš kļūst lielāks!

Rihy, ja vēlies varu tevi aizvest, parādīt kur vi'ņš dzīvo

Kā jau minēj:Tautai jāzin savi varoņi!!!#MR wrote:kā saprast- "nevar dabūt rokā"? aizbrauciet ciemos un viss..
nevienu neaizstāvu vienk. man liekas muļķīgi, ka uztaisa topiku kur cilvēki no malas gudri dirš(tā kā es pirmaja rindiņā šim postam) ko un kā pareizi darīt
Un ja šī būtu pirmā reize, kad uzmet-nebūtu šāda topika. Esmu diezgan pacietīgs cilvēks, bet visam ir mērs, turklāt šoreiz piepisa ne tikai mani, bet arī veselu hokeja komandu-atvainojos, bet tas jau ir skils

Turklāt pēc šī topika rašanās ir jau bijuši daži zvani ar jautājumu: "Kur un kā viņu var dabūt rokā?" un īsu problēmas raskladu!
Appisto cilvēku pulciņš kļūst lielāks!

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Nepazistu cibinu, nesmu kompotents kaut ko teikt saja sakara, bet likas ka cienijams cilveks, visi te cepas ar kaut kadu "paldies cibinam par bildi" pat pa SWH tas skaneja, likas baigais forsais calis (man nav ne jausmas kapec visi teica paldies par bildi
)
p.s prieks, ka zibeni dabuji atpakal

p.s prieks, ka zibeni dabuji atpakal

Lai arī esmu daļēji iesaistītā puse tādēļ neobjektīva, tomēr tā objektīvi spriežot nav jau viņš cilvēks slikts, jauks puisis ar kuru var forši papļāpāt u.tml. Tomēr diemžēl ir cilvēki kuriem nevar uzticēties un kaut ko aizdot vai uzticēties, ka 100% piepildīs to ko solījis... Vienkārši pēc visiem šiem atklājumiem ieklausaties tajos, atcerieties un izdariet paši savus secinājumus! Ir cilvēki, kuri pat neiedomājas, ka ir nodarījuši kaut ko sliktu - viņiem šķiet, ka nekas traks jau nav noticis.(vienīgais tiešām žēl Rihy un Cibiņa darba devēju, kuram pasūtītāji pārmet, ka viss nav noorganizēts līdz galam)
Un piekrītu par to, ka neiesaistītās puses kurām nav personīga pieredze vismaz nekūdiet! Ja ir fakti ko pateikt, tad sakiet, bet teksti apmēram: "Davai sadosim viņam pa muti!" ir bezjēdzīgi un nevajadzīgi!

Un piekrītu par to, ka neiesaistītās puses kurām nav personīga pieredze vismaz nekūdiet! Ja ir fakti ko pateikt, tad sakiet, bet teksti apmēram: "Davai sadosim viņam pa muti!" ir bezjēdzīgi un nevajadzīgi!

- jankac230k
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Paskaidrojumus nesniedza un man patiesībā tie neinteresē!spiegs wrote:Ja jau ta iesākāt tēmu tad kapēc juzix viņš tev laikus viņu neadeva ?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5